Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...
 suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB
 Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata
 Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd
 

1 Gbps viteza upload cu abonament Digi Net Fiberlink 1000

- - - - -
  • Please log in to reply
206 replies to this topic

#37
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
Mai mult ca sigur vor sa bage upload de 1Gbps in noile oferte pe FB500 si FB1000 http://rcs-rds.speed...5f-6fb23e138949

Edited by arbuneaionut, 26 March 2017 - 06:39.


#38
gigsnet

gigsnet

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,363
  • Înscris: 22.10.2014
Sunt curios cu ce o sa se mai laude ceilalti provideri pe urma :lol:

#39
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008
Mai dureaza pana o sa avem 1000mb up,o sa il limiteze si pe el ,momentan au cam zapacit reteaua in Constanta ,functioneaza haotic de 2 zile ,ii las pana luni daca nu revine si incep sesizarile.

#40
wild_one_ro

wild_one_ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 18.10.2008

View Postcut3ryan, on 26 martie 2017 - 11:44, said:

Mai dureaza pana o sa avem 1000mb up,o sa il limiteze si pe el ,momentan au cam zapacit reteaua in Constanta ,functioneaza haotic de 2 zile ,ii las pana luni daca nu revine si incep sesizarile.
ce vrei sa spui prin haotic? Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by wild_one_ro, 26 March 2017 - 11:46.


#41
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008
Poftim dovada [ https://www.speedtest.net/result/6163544153.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.speedtest.net/result/6163551110.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]La orice ora merge asa Posted Image Daca vroiam adsl mergeam la telekom, nu-i panica,in tot orasul merge asa,daca era doar la mine mai ziceam Posted Image

Edited by cut3ryan, 26 March 2017 - 11:51.


#42
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Cu un test pe America nu dovedesti nimic. Pune si in alte tari mai apropiate. Si mai faci test si pe noua versiune ce nu este optimizata.

Edited by diZy, 26 March 2017 - 11:53.


#43
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008
Poftim Eurpa, cica nu dovedeste nimic, pune tu fratiwer pe america pe acelasi servere sa vedem iti merge ca in Constanta, auzi la el nu dovedeste nimic, sa ma pun audio cum rad cu lacrimi ? [ https://www.speedtest.net/result/6163565796.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Pai pe versiunea veche fac test,am desenat ieri ca nu apreciez nici cat negru sub unghie versiunea noua .In Tara merge normal [ https://www.speedtest.net/result/6163572584.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]da nu de cum merge in tara era vorba.

View PostdiZy, on 26 martie 2017 - 12:03, said:

Asa, vad ca merge totusi decent. Un test si pe legacy? O fi vreo congestie datorata vreunei avarii pe un tronson, la ce rost atata drama?
Daca ai citi tot ce scriu ai vedea ca nu e nici o drama,dar daca nu o faci...devine drama.
Am specificat e problema pe extern strict pe partea de download, atat.

Edited by cut3ryan, 26 March 2017 - 12:13.


#44
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Asa, vad ca merge totusi decent. Un test si pe legacy? O fi vreo congestie datorata vreunei avarii pe un tronson, la ce rost atata drama?

#45
wild_one_ro

wild_one_ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 18.10.2008

View Postcut3ryan, on 26 martie 2017 - 11:44, said:

Mai dureaza pana o sa avem 1000mb up,o sa il limiteze si pe el ,momentan au cam zapacit reteaua in Constanta ,functioneaza haotic de 2 zile ,ii las pana luni daca nu revine si incep sesizarile.


@cut3ryan de unde stii tu ca o sa avem 1000 pe upload?

Edited by wild_one_ro, 26 March 2017 - 12:10.


#46
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008

View PostdiZy, on 26 martie 2017 - 12:03, said:

Asa, vad ca merge totusi decent. Un test si pe legacy? O fi vreo congestie datorata vreunei avarii pe un tronson, la ce rost atata drama?
Ca sa nu zici ca sunt troll.

Edited by cut3ryan, 26 March 2017 - 12:21.


#47
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008

View Postgigsnet, on 26 martie 2017 - 10:02, said:

Sunt curios cu ce o sa se mai laude ceilalti provideri pe urma Posted Image
Cu coaxial.

#48
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016

View Postcut3ryan, on 26 martie 2017 - 11:47, said:

Poftim dovada [ https://www.speedtest.net/result/6163544153.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.speedtest.net/result/6163551110.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]La orice ora merge asa Posted Image Daca vroiam adsl mergeam la telekom, nu-i panica,in tot orasul merge asa,daca era doar la mine mai ziceam Posted Image
Te-ai gasit sa faci test de viteza  pe extern... mai ales pe state...Bine ca n-ai luat un server de prin Chile sau Tanzania Posted Image

View Postgigsnet, on 26 martie 2017 - 10:02, said:

Sunt curios cu ce o sa se mai laude ceilalti provideri pe urma Posted Image
Daca maresc uploadul poate o "ard" prin vara si cu peste 1Gbps pe download...adica 1.5-2Gbps

View Postcut3ryan, on 26 martie 2017 - 12:18, said:

Ca sa nu zici ca sunt troll.
Pai alea sunt teste... masluite Posted Image)....

View PostNeaceasca85, on 26 martie 2017 - 13:49, said:

Cu coaxial.
Coaxial?... NUMAI LA UPC Posted Image))... Orice firma serioasa care se respecta... renunta la Coaxial... ce dracu...suntem in Anglia sa dam vreo 50 de lire pe un 200Mbps pe coaxial Posted Image).iar 4G-ul lor este un 3G la noi de toata jena. Pana si americanii au boala pe noi ca avem viteze bune la net http://rcs-rds.speed... Posted Image)

Frankfurt http://www.speedtest.../6163817045.png
New York http://www.speedtest.../6163819410.png
Londra http://www.speedtest.../6163821419.png
Moscova http://www.speedtest.../6163823275.png
Australia http://www.speedtest.../6163825809.png

Edited by arbuneaionut, 26 March 2017 - 14:32.


#49
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Cam asa functioneaza si netul meu de 300, tot cam la fel   http://www.speedtest...sult/6163824818

Edited by Platon, 26 March 2017 - 14:32.


#50
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008

View Postcut3ryan, on 26 martie 2017 - 11:47, said:


Eu spun că-ți merge mai bine decât xDSL-ul către SUA:

[ http://beta.speedtest.net/result/6163839985.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://beta.speedtest.net/result/6163847405.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#51
gigsnet

gigsnet

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,363
  • Înscris: 22.10.2014

View PostNeaceasca85, on 26 martie 2017 - 13:49, said:

Cu coaxial.
Exact si sper sa isi bage o pereche de unghii in gat si sa fuga din tara. Asemeni si telepom.

#52
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Telepom a aratat ca poate GPON-iza macar partial sau cu viteza melcului anchilozat, insa UPC categoric ne arata ca sunt incapabili de altceva in afara de coaxial, asteapta doar aparitia unor noi docsisuri capabile de viteze mai mari pe coaxial, atat.

#53
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008

arbuneaionut ori esti troll ,ori nu ai habar cum merge in mod normal internetul pe acele servere pe care am postat .


#54
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 04.04.2008
[ https://legacy.speedtest.net/result/6164375197.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://legacy.speedtest.net/result/6164385468.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://legacy.speedtest.net/result/6164385468.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://legacy.speedtest.net/result/6164390198.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by cut3ryan, 26 March 2017 - 19:07.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate