Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

1 Gbps viteza upload cu abonament Digi Net Fiberlink 1000

- - - - -
  • Please log in to reply
206 replies to this topic

#199
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,464
  • Înscris: 19.04.2007

 MikeRGDD, on 30 martie 2021 - 14:37, said:

Pe business acces 1000 a ramas la fel. I-am lasat PM lui @Digi_Helper cu o intrebare referitoare la viteza de upload, mi-a dat cu seen Posted Image

https://www.speedtes...11180944483.png
si mie la fel. :D

#200
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
E la fel pe Access 1000. Chiar cand s-au facut modificarile imi mergea in 900 uploadul si pe contul Access, dar dupa un reconnect, s-a revenit la limitare :).

#201
securom

securom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 26.08.2007
La conturile de business, probabil suportul e mai bun. Cat despre viteza, depinde de performanta retelei locale.
De pe cont Fiberlink 1000, folosind Google Chrome (cu Firefox rezultatele sunt ceva mai slabe, desi vitezele par a fi la fel in netmeter):
https://www.speedtes...11189690465.png
https://www.speedtes...11189770410.png
Firefox este instabil la testele de viteza. Nu ar trebui folosit, cel putin daca ai nu-s cate extensii instalate.

Edited by securom, 31 March 2021 - 22:48.


#202
likeastar20

likeastar20

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 04.05.2010
Cineva cu un procesor mai vechi? Eu cu un 2500k nu scot mai mult de 500-600/500 Mbps.

#203
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
Eu de cand cu uploadul de 1 Gbps am upload mai mare decat download. 700-800 si ceva download, upload mereu 930-940.

#204
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,554
  • Înscris: 16.12.2006
La mine e invers. Download 930 Mbps, iar uploadul din pacate nu trece de 710 Mbps. O fi limitare de la PC-ul meu pe partea de upload sau poate o fi de vina ONT-ul. :)

De la router exclud sa fie problema, am testat si cu router Honor cu standard AX si cu routerul TP-Link de la DIGI cu standard AX.

ONT-ul e oricum in mod bridge deci nici de la ONT nu cred sa fie problema.

Oricum, ma declar multumit si nu am de gand sa fac sesizare mai ales ca din punct de vedere contractul uploadul trebuia sa fie de 500 Mbps si eu am 700 Mbps. :))

#205
MikeRGDD

MikeRGDD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 24.05.2012

 securom, on 31 martie 2021 - 22:41, said:

La conturile de business, probabil suportul e mai bun. Cat despre viteza, depinde de performanta retelei locale.
De pe cont Fiberlink 1000, folosind Google Chrome (cu Firefox rezultatele sunt ceva mai slabe, desi vitezele par a fi la fel in netmeter):
https://www.speedtes...11189690465.png
https://www.speedtes...11189770410.png
Firefox este instabil la testele de viteza. Nu ar trebui folosit, cel putin daca ai nu-s cate extensii instalate.

100% mai bun. Am trimis o solicitare pentru reverse dns, duminica pe la 18:30. S-a rezolvat si mi s-a raspuns la 20:13.
Viteza de upload insa a ramas la fel, si helper-ul tot pe seen m-a lasat Posted Image)

#206
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,554
  • Înscris: 16.12.2006
Ce raspuns astepti de la helper ?

Uploadul trebuie sa fie conform cu contractul semnat.

Va da firma un deget si voi vreti toata mana ? :)))

#207
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
Daca uploadul e cel putin 500, se considera ca nu exista nicio defectiune. Ce e peste 500, este bonus.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate