Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

1 Gbps viteza upload cu abonament Digi Net Fiberlink 1000

- - - - -
  • Please log in to reply
206 replies to this topic

#1
securom

securom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 26.08.2007
Astazi am vazut ca au marit viteza de upload, la aproximativ 800 Mbps.
http://www.speedtest.../6158382089.png
In dreapta jos se poate vedea viteza de upload in BWMeter, iar in fereastra de statistica cat s-a urcat intr-o ora.
https://i.imgbox.com/hirFi3bK.png
https://i.imgbox.com/V2tkBJRP.png

Edited by securom, 24 March 2017 - 14:26.


#2
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,243
  • Înscris: 19.08.2005
Ce scula ai frate de suporta asa ceva ?

#3
laurwh

laurwh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 04.02.2015
pai..ce mai inseamna acum un i7 si un ssd..

#4
Orange09

Orange09

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 16.06.2014
Eu ma distrez cu 300, pe wi-fi la download am 70 si upload 100, pe router-ul lor..

#5
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,243
  • Înscris: 19.08.2005

 laurwh, on 24 martie 2017 - 14:35, said:

pai..ce mai inseamna acum un i7 si un ssd..

Modestule.

#6
luci_flash

luci_flash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,003
  • Înscris: 17.09.2010
Pe cablu, cu un procesor decent (i3 desktop, placa 10/100/1000 prinzi pe test destul de usor 900-1000).
Pentru orice altceva decat teste trebuie sa ai componente serioase.

#7
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,885
  • Înscris: 06.01.2008

 danyel61, on 24 martie 2017 - 14:29, said:

Ce scula ai frate de suporta asa ceva ?
In ziua de azi si un hard disc duce vitezele RDS, mai ales daca e dedicat doar pentru download/upload.
Iar daca foloseste SSD pentru OS atunci indiferent ce hard disc ar avea, la teste are viteze foarte mari.

 Orange09, on 24 martie 2017 - 14:38, said:

Eu ma distrez cu 300, pe wi-fi la download am 70 si upload 100, pe router-ul lor..
Ai verificat cablul, sa fie minim cat5E si sa fie mufat corect? Sau numai pe routerul lor ai vitezele astea, si pe direct se apropie de maximul conexiunii tale?

Edited by Hider141, 24 March 2017 - 14:46.


#8
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
Cred ca au marit vitezele de upload. Am FB500 si uploadul pe speedtest este la 622 si se mai ducea da' am un sistem dual core iar pe siteul lor s-a dus in 700 si ceva de Mbps uploadul. Testul facut la mine
http://rcs-rds.speed...28-4b644dfed049
http://www.speedtest.../6158464697.png

Edited by arbuneaionut, 24 March 2017 - 14:54.


#9
Romaryho

Romaryho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 15.06.2016
In Bucuresti tot 500 momentan.O sa dau un restart la gpon si unul la router.Poate,poate :))

#10
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

 laurwh, on 24 martie 2017 - 14:35, said:

pai..ce mai inseamna acum un i7 si un ssd..
eh, o nimica toata :lol:

#11
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
Alt test...am asteptat ceva timp sa vad daca-i vreo eroare de retea  http://rcs-rds.speed...28-4b644dfed049

http://www.speedtest.../6158589265.png

 laurwh, on 24 martie 2017 - 14:35, said:

pai..ce mai inseamna acum un i7 si un ssd..
vreo 40 de bastoane Posted Image))

Edited by arbuneaionut, 24 March 2017 - 15:40.


#12
securom

securom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 26.08.2007

 arbuneaionut, on 24 martie 2017 - 14:52, said:

Cred ca au marit vitezele de upload. Am FB500 si uploadul pe speedtest este la 622 si se mai ducea da' am un sistem dual core iar pe siteul lor s-a dus in 700 si ceva de Mbps uploadul. Testul facut la mine
http://rcs-rds.speed...28-4b644dfed049
http://www.speedtest.../6158464697.png
Posibil sa fi marit upload-ul la toti, la acelasi nivel, dar download-ul este cel scris in contract.

#13
Robiacs

Robiacs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,923
  • Înscris: 18.10.2010
La mine nu ajunge la 800mbps upload....

Se plafoneaza pe la un ~930mbps download si ~520mbps upload.

#14
Andreysc7

Andreysc7

    3D Modeler / Automotive Artist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,689
  • Înscris: 05.02.2012
:)

Attached Files



#15
Orange09

Orange09

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 16.06.2014

 Hider141, on 24 martie 2017 - 14:45, said:


Ai verificat cablul, sa fie minim cat5E si sa fie mufat corect? Sau numai pe routerul lor ai vitezele astea, si pe direct se apropie de maximul conexiunii tale?

Pe wifi nici pe 1043nd nu prind mai mult. E cablu primit de la ei, de cativa cm.

#16
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
Nu stiu ce sa mai cred.... au modificat vitezele sau nu?...am incercat si pe alt site si a iesit asta
http://imgbox.com/4d9MOOvh

#17
Romaryho

Romaryho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 15.06.2016
Aia nu e adresa lor oficiala.De speedtest nu stiu ce sa zic.

#18
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Mie inca nu mi-au marit-o pe upload, tot 500 dar au schimbat aplicatia de pe site-ul RDS-RCS cu una care nu-mi mai functioneste pe IE 9 ci doar pe Chrome, deci dadui testul RDS pe Chrome(914 cu 350 upload), iar Ziggo IPv6 (840 mbps) si Next Gen pe IE 9.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate