Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 

O nouã tendințã: Mama singurã / divorțatã

- - - - -
  • Please log in to reply
231 replies to this topic

#217
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006
Din pacate e nasoala situatia si asa se intampla atunci cand femeia se marita si face un copil ca sa-si marcheze profitul si sa pastreze barbatul.
Partea proasta este ca dupa o perioada isi da seama ca a iesit pe minus, iar profitul pe care-l astepta s-a transformat in paguba, asa ca scapa de barbat ca sa fie disponibila pentru o noua relatie mult mai profitabila.

Sunt si destule panarame care se marita ca sa-si faca o situatie si divorteaza ca sa traiasca din pensie alimentara si pentru ca asteapta o mostenire, dar sunt destul de rare cazurile.

Marea majoritate a femeilor singure care au copii si au divortat, ajung in situatia asta pentru ca nu mai reuseau sa gestioneze situatia familiala si se gandesc ca e mai bine pentru ele sa divorteze atunci cand sunt tinere si mai au sanse, decat atunci cand sunt deja uzate.

Multe mame singure si divortate au sanse sa inceapa o noua relatie pentru ca sunt destul de multi barbati singuri si/sau divortati, adica suficient de multi decat in urma cu 10 sau 20 de ani.

#218
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,767
  • Înscris: 01.11.2005

 buteliearagaz, on 17 aprilie 2017 - 20:16, said:

Multe mame singure si divortate au sanse sa inceapa o noua relatie pentru ca sunt destul de multi barbati singuri si/sau divortati, adica suficient de multi decat in urma cu 10 sau 20 de ani.
...au sanse, dar nu se intampla. Pentru ca barbatii aia de care spui tu ca sunt singuri/divortati, vor doar femeia, nu si copii. Foarte putini barbati vor accepta copii altui barbat. Sansele vor fi mai mari doar daca si barbatul vine la pachet cu copii si femeia cu copii, altfel mai rar. Cum nici femei singure, fara copii, nu se vor baga intr-o relatie cu un barbat care are deja copii dintr-o alta relatie.
Asa ca in cazul prezentat - femeie/mama cu copii  - la final femeia ramane si fara barbat si cu copii pe cap. Exact cum ai spus tu: pe minus.

#219
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006
Acu mai conteaza si cum arata femeia, cati copii are femeia si cati mai este dispusa sa faca,  plus ca are si o mare importanta categoria sociala din care face parte, pentru ca din doua salarii medii pe economie, daca esti barbat si cresti copilul altui barbat, asta inseamna ca faci o investitie nerentabila.

Uitai sa scriu ca mai conteaza si daca femeia respectiva se comporta de parca ar fi disperata sa se marite, pentru ca barbatii seriosi se feresc de angajamente obtinute ca urmare a unor "agatamente", adica dupa ce oamenii analizeaza situatia, este posibil sa isi doreasca sa se si casatoreasca.

Nimic nu e mai periculos decat o femeie care vrea cu orice pret sa se marite, pentru ca daca esti barbat valabil, iti dai seama ce vrea femeia si atunci iti vezi doar de viata ta.

Edited by buteliearagaz, 23 April 2017 - 19:02.


#220
Steetch

Steetch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,210
  • Înscris: 15.09.2015

 Purpura, on 27 martie 2017 - 04:46, said:

Acoperisul de deasupra capului se pune?

Nu, nu se pune, ca banuiesc ca nu locuiesti in cutii de carton nici daca esti singur, nu?

#221
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Copilasi, voi vorbit in cunostiinta de cauza? Sau doar aberati?
Mama mea l-a suportat pe tatal meu vre-o 14 ani, pana sa bage divortul. Doar ca sa am eu un tata..
Dar care mi-a facut mai mult rau, De ex spunandu-mi ca sunt incapabil pt ca am luat doar 9 la muzica, luat pe teorie si vietile marilor compozitori. Profa mi-a zis ca nu poate sa imi dea 10 ca behai si ar fi nedrept fata cei care si canta..Si  cand l-am pus sa cante si l-am intrebat de ce nu are voce, m-a zis ca sunt prost si ca nu stiu sa ma descurc.
Fiind copil asta m-a durut..
apoi dupa liceu mi-a taiat pensia alimentara, descurca-te. Si m-am descurcat. Am facut faculatea dorita la seral. Si sunt bun in meseria mea..
Apoi dupa ce m-am insurat si el a imbatrait, eu l-am dus si tinut prin spitale.. In timpul asta si-a vandut pamantul pe 3 lei...Eu i-am zis ca ii dau triplu? De unde ai bani, ii furi? Reparam in draci.
Asa ca eu ma mir ca mama s-a incurcat cu un asemnea ..
Asa ca taceti din gura ca nu toate femeile sunt doar materialiste. Unele mai si gresesc. Si eu am avut un coleg ..cand am vaut cu cine s-a insurat, m-am intrebat de dracu l-om fi luat tipa..poate o avea de 45cm.i
Initial am trecut prin casa lor, pana cand am realizat ca ea e de 10 ori mai buna decat el. Citea multe carti, mergea la teatru, comenta spectacole, nu ca el doar bere si fotbal..Asa ca normal ca s-a rupt.. Dupa cativa ani m-a intalnit cu tipa in metrou, bla, bla, ce faci, OK, mi-am refacut viata. AHA.. Pot sa te intreb de ce l-ai ales.pt ca eram fraiera, venita de la tara, m-a pacalit si a fost primul meu barbat....Am ras de m-a duruta burta. Cand ne-am despartit a zis bye si nu stiu de ce am avut senzatia ca gandeste "tu esti un mare prost". Acum sunt libera"..

#222
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,767
  • Înscris: 01.11.2005
Prien, societatea se schimba odata cu trecerea anilor. Mentalitatile urmeaza alte trenduri. Ce a fost odata nu mai e valabil acum si ce este acum valabil nu va mai fi peste 10 ani. Pai cand erai tu copil vedeai miscari si proteste gay si lesbi ? Cand erai tu copil vedeai pitipoance si cocalari ? NU. Si exemple sunt multe.
Dar din pacate acum lucrurile stau altfel pentru ca lumea acum are puterea de comunicare si de miscare in "fast forward mode". Vrei acum sa ti-o tragi cu una ? Crede-ma ca in maxim o zi gasesti una pe net disponibila si fara prea mari complicatii.

Daca inainte nu ridicai ochii din pamant cand tipa taica-tu la tine, acum tu ca parinte nu ai voie sa ridici ochii din pamant cand tipa odrasla la tine ca e posibil sa ti-o incasezi.

Deci, ca sa rezum, femeile de acum nu mai sunt femeile de alta data, iar ce-a fost nu va mai fi. Chiar daca tot femei sunt si ele.
Si ca sa fiu si mai obiectiv, societatea de astazi nu mai este societatea de ieri.

Edited by althea, 25 April 2017 - 09:35.
3.d


#223
rumlegok

rumlegok

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,808
  • Înscris: 06.03.2017

 Prien, on 24 aprilie 2017 - 20:59, said:

Asa ca taceti din gura ca nu toate femeile sunt doar materialiste. Unele mai si gresesc.
Evident ca exista si cazuri exceptie... de obicei cele care stau cu specimene ca in povestea ta sunt cele care depind financiar de specimenul acela si singure nu ar avea unde sa locuiasca si cum sa traiasca la acelasi nivel... cum am spus si mai sus... asa ca inghit si spera la mai bine in acel cadru, pentru ca alt cadu nu isi permit...

 Prien, on 24 aprilie 2017 - 20:59, said:

In timpul asta si-a vandut pamantul pe 3 lei...Eu i-am zis ca ii dau triplu? De unde ai bani, ii furi?
Story of my life Posted Image
La mine chiar a dat si gratis un teren unui frate... atata pot unii...

Edited by rumlegok, 25 April 2017 - 09:58.


#224
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Baiatul meu mai are putin si face 20 de ani. Pt ca asta-i viata, pe la 18 si ceva, plin de ...si negolit, s-a contrat cu mine. Pe o voce si un ton pe care le-am gasit total inadecvate. Asa ca i-am explicat foarte rapid, asta e casa mea, regulile mele, nu-ti convine, ai o ora sa iti iei niste toale si RUN. Eu la varsta ta reparam in draci si imi castigam banii. Si jur ca aveam si un apartament inchiriat pt f ai ..pt ca mama imi comenta fetele cu care veneam si imi strica ploile..
Sa revenim la timpurile de alta data. Nu ca ma laud, dar si pana in dec89 am facut sex. Ce dracu, daca nu aratI chiar hidos, sti sa spui cateva vorbe, aduci o floare, o plimbare, apoi o carciuma, iar dupa aia...
Azi e si mai simplu..  Escorte, etc..
Femei care vor casatoria cu o avere? Au fost de cand lumea si pamantul si vor fi. Acuma daca esti chiar fraier..
Ca unele mai iau si plasa, asta e ..la fel, de cand lumea si pamantul..

Pe de alta parte, una divortata cu copil/copii in mod sigur e mai curata si mai dornica...Asa ca poti ..mai repede..ca are mai putin timp de vraja si stie..ce vrea..si isi doreste Ce dracu, numai noi ne dorim?
Si daca e aaa statuta de prea multa vreme, vai de capul tau..3 zile mergi cu pietre in buzunar sa nu te sufle vantul..Dar cu un asa zambet larg pe figura, de Iliescu e mic copil...
Eu la un Revelion am cunoscut o asemenea nefericita, divortata..Dupa  dantuiala si niste somn m-am dus sa ii montez un bec. .Lucru dracu in casa popii..Al dracului, cum il montam, statea ce statea si iesea..Asa ca trebuia remontat... O depanare tare grea.. .
Cand am aparut la serviciu, pe 3 ianuarie, cam nedormit, cu cercane si cascand, cand m-au vazut, imediat colegi insurati au inceput sa ma injure, da urat de tot si din suflet.
Initial ii priveam printre ochi larg inchisi si nu m-am prins de ce.. Abia cand unul s-a oferit sa imi aduca o cafea, ca arati vai de capul tau de om chinuit, m-a dus la buda sa ma privesc in oglinda de acolo....
Azi sunt insurat..Nu cu aia..
rumlegok
Nimic nou sub soare..istoria se repeta..Aceiasi poveste, alti actori..
Gata a sunat telefonul. Ma duc sa servesc patria..

#225
Chillax

Chillax

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 19.05.2017

 Prien, on 24 aprilie 2017 - 20:59, said:

Mama mea l-a suportat pe tatal meu vre-o 14 ani, pana sa bage divortul. Doar ca sa am eu un tata..

Asa ca taceti din gura ca nu toate femeile sunt doar materialiste. Unele mai si gresesc.

Ne mai întâlnim încă o dată.

Eu am un caz contrar în familie, în care femeia n-a vrut să bage divorțul timp de 18 ani, atâta timp cât copiii cresc destul de mult încât să pună capăt căsniciei.
A fost mai bine ? Nu.
Toți din familie, inclusiv și mai ales proprii lor copii, au fost de acord că ar fi fost mai bine să divorțeze încă de la primele semne. De fapt, copiii când au ajuns la vârsta de 14-15 de ani, deja întrebau în mod frecvent dacă n-au de gând să divorțeze odată, să fie o familie ”normală” și liniștită.

Așa că percepția este un lucru interesant - mereu subiectivă.

Un caz nu este la fel ca și altul, chiar dacă la suprafață prezintă multe similarități.

La partea cu ” nu toate femeile sunt doar materialiste. Unele mai si gresesc ” - știu că este sarcasm, dar greșeala chiar că poate fi din partea femeii, pentru că își asumă rolul de ”mă sacrific eu pentru ceilalți ” - acest gest pare într-un fel, dar în realitate lasă multe efecte secundare nu doar pentru persoana în cauză, ci și pentru cei din jur.
Ceea ce nu înseamnă că aș judeca în vreun fel această alegere. Evidențiez, în schimb, că este o atitudine pe care unii și-o asumă, iar acest lucru nu înseamnă că și alții trebuie să își asume.

Eu nu consider că m-am născut ca să mă sacrific pentru nimeni , și nici alții să nu se sacrifice pentru mine.
Eu nu așa văd viața, nu asta vreau să transmit prietenilor mei sau partenerului meu sau copiiilor mei, ci faptul că vreau ca ei să își trăiască viața liberi, fără constrângeri.

Exact din acest motiv, este perfect natural ca o femeie să divorțeze de un bărbat lângă care nu se mai simte fericită, și să cunoască un alt bărbat, iar dacă fostul bărbat a iubit-o cu adevărat, atunci va fi și el fericit că s-a întâmplat acest lucru, iar relație dintre tată și copii poate să continue, existând o înțelegere reciprocă față de situația celor doi părinți divorțați. Și apropo, dacă cineva crede că acest lucru sună precum o întâmplare dintr-o telenovelă, acolo este problema : că un mod uman de gândire și de trăire a devenit atât de alienat și distanțiat de noi încât nu mai putem concepe o astfel de realitate și realitatea pe care o putem concepe se limitează doar la un nivel de poveste de cartier.

Există și viață care poate fi trăită fără aruncare cu pietre, fără amărăciune, fără emoții reprimate, fără victimizări și frustrări cărate în cârcă ani de zile, dar cine este prea afundat în propriul noroi, nu poate înțelege cum pot alerga alții sub cerul liber.

De altfel, revenind la ce ai scris la început ” Mama mea l-a suportat pe tatal meu...” - Ce interesant că expresia asta nu prea o aud zisă invers. Femeia este cea care este sfătuită mereu să suporte un bărbat de dragul cuiva, dar bărbatul nu este sfătuit la fel, acolo deja este evident că ” Frate, strânge-ți lucrurile și pleacă cât de repede poți ! ” Posted Image

Edited by Chillax, 28 May 2017 - 13:27.


#226
mayte_22

mayte_22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 03.04.2015
Observ ca se aduce in discutie foarte des diferenta intre mentalitatile de azi si cele de odinioara, ceea ce este corect. Insa nu am gasit nici un post in care sa se vorbeasca de mentalitatile nostre versus cele din afara.
In Romania, este extrem de greu (daca nu chiar imposibil) ca o mama singura cu unul sau 2 copii sa se recasatoreasca, mai ales cand acel copil/copii sunt sub 2 ani.
La noi, procentele sunt extrem de mici, undeva la 5-10% maxim si pentu mamele care stau bine dpdv financiar si fizic si mai sunt inca relativ tinere (sub 35 ani).
Restul nu au sanse reale, din pacate.
In SUA sau in UK lucrurile stau cu totul altfel: este de departe mult mai probabil acolo sa-ti refaci viata ca mama singura cu copii.

Edited by mayte_22, 08 June 2017 - 08:53.


#227
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015

 PantherOne, on 23 martie 2017 - 16:11, said:


Vrei sa zici un porc si o femeie, ca sa ma exprim mai decent. Inca astept ziua in care egalitatea intre sexe va fi intradevar egalitate intre sexe.

Sa inteleg ca astepti ziua in care femeile or sda fie niste poarce? O sa fie o zi trista.

#228
AL_DRAGON

AL_DRAGON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 589
  • Înscris: 06.09.2017

 John_Wick, on 23 martie 2017 - 15:51, said:

a trebuit sa scuipati un copil pe lume si dupa sa va dati seama ca sunteti incompatibili ?


Da, din păcate de multe ori după un copil îţi dai seama că persoana de lângă tine nu poate să ducă greul şi în acel caz orice femeie inteligentă preferă mai bine separarea decât trăitul împreună cu un bărbat pe care nici nu îl mai respectă şi nici nu îl mai iubeşte.

#229
myceran

myceran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,276
  • Înscris: 31.07.2017

 mayte_22, on 08 iunie 2017 - 08:52, said:

Observ ca se aduce in discutie foarte des diferenta intre mentalitatile de azi si cele de odinioara, ceea ce este corect. Insa nu am gasit nici un post in care sa se vorbeasca de mentalitatile nostre versus cele din afara.
In Romania, este extrem de greu (daca nu chiar imposibil) ca o mama singura cu unul sau 2 copii sa se recasatoreasca, mai ales cand acel copil/copii sunt sub 2 ani.
La noi, procentele sunt extrem de mici, undeva la 5-10% maxim si pentu mamele care stau bine dpdv financiar si fizic si mai sunt inca relativ tinere (sub 35 ani).
Restul nu au sanse reale, din pacate.
In SUA sau in UK lucrurile stau cu totul altfel: este de departe mult mai probabil acolo sa-ti refaci viata ca mama singura cu copii.
de ce trebuie musai sa formalizeze concubinajul?

#230
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,767
  • Înscris: 01.11.2005

 myceran, on 17 septembrie 2017 - 21:23, said:

de ce trebuie musai sa formalizeze concubinajul?
Pentru ca altfel ar fi doar o bucata buna de f**ut pentru unul care nu are nici o obligatie.

#231
aaaa4567

aaaa4567

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,475
  • Înscris: 18.10.2011

 John_Wick, on 23 martie 2017 - 15:51, said:

Se pare ca apar tot mai multe exemplare de femei care ajung sa divorteze (destul de repede), sa ramana singure cu copilul in brate, sa spuna ca barbatii sunt niste porci si sa puna cauzele divortului pe seamna unor minore incompatibilitati de mentalitate. Pai, cum pl calului vine asta ? a trebuit sa scuipati un copil pe lume si dupa sa va dati seama ca sunteti incompatibili ?

sursa:  http://www.digi24.ro...-diaconu-693382

A trebuit.

De obicei omul la greu se cunoaste. Nu dupa nr la sutien, ce muzica asculta si alte d-astea.

Au si experientele dure un rol in viata, formeaza prietenii, oamenii se cunosc etc. Este unul dintre motivele pentru care nu prea imi pace cariera de programator. Traiesti intr-o lume falsa.

#232
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,151
  • Înscris: 24.05.2006
True dat:


[ https://thechive.files.wordpress.com/2015/03/some-people-have-this-whole-twitter-thing-down-to-a-science-30-photos-361.jpg?quality=85&strip=info&w=600 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate