Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Redirectionare domeniu.ro (RNC) &...

Conversie fonturi din pt in mm

Etapa a VIII-a. -„Sezonul r...

Problema ambreiaj Aveo
 Componente Gaming

Instalare Android 5.1 (Lollipop) ...

Golf 4 problema cutie hidramata

Pareri emigrare Canada prin Vande...
 Telecomanda SONY HCD-EX1

Koreeni dementi! M-am saturat...

Infirmarea axiomelor/conventiilor...

Trosnit oase si dureri incheieturi
 Probleme Zenec NC-5010FC

Mere "Idared"

Realtek HD Audio Manager - Problema

Vacanta in Israel si Siria
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Eroarea 651 in windows 7

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Dementozaur25

Dementozaur25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.04.2015
  • ID membru: 908,635
  • Locație: Drobeta Turnu-Severin
Am internet broadband prin un ZTE ZXHN F643 de la o firma de cartier, deoarece digi  nu are infrastructura unde stau eu.
Ma conectez la internet din cutia aceasta ZTE cu cablu LAN pana acum a mers perfect pana ce hotarai eu sa schimb windows-ul deoarece cel vechi incepea sa dea rateuri.

L-am schimbat si dupa ce incerc sa ma conectez la internet introducand username-ul si parola oferita imi da eroarea 651

Am resetat "cutia aceea" Zte am incercat alt cablu, degeaba, am dezactivat firewall-ul,degeaba, am incercat sa inlocuiesc "raspppoe.sys" nu merge sa il sterg pe ce vechi imi cere  administrator, l-am copiat peste cel care era acolo si degeaba tot nu merge.

Am o panarama de router am incercat cu el wi-fi si merge insa este defect si pica conexiunea wi-fi deci nu-i de la cutia zte.

Windows-ul pe care l-am reinstalat este acelasi.

Attached Files



#2
Dementozaur25

Dementozaur25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.04.2015
  • ID membru: 908,635
  • Locație: Drobeta Turnu-Severin
Un baiat de la firma de net mi-a zis ca nu as avea driverul de la placa de retea..

#3
Petran_Marius

Petran_Marius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,663
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789,200
  • Locație: România
Driverii sunt instalati corect ? ai SP1 ? Daca da atunci s'ari peste acest pas.
In Network center,ce Network ai ? Public sau Home/Office ? HomeGroup e setat ?

LE: Zi-mi ce placa de baza ai daca zici ca n-ai driverii instalati,din poza se vede ca nici macar driver-ul pentru GPU nu il ai.

Edited by Petran_Marius, 20 March 2017 - 22:42.


#4
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
daca e conexiune pppoe si ai username si parola astea trebuesc introduse in router ca sa poti avea net,tu ai resetat routerul s-a dus naibii conexiunea,daca nu ai nici placa de retea instalata e mai nasol,fa o poza la device manager

#5
Dementozaur25

Dementozaur25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.04.2015
  • ID membru: 908,635
  • Locație: Drobeta Turnu-Severin

 sebastiansebi, on 20 martie 2017 - 22:55, said:

daca e conexiune pppoe si ai username si parola astea trebuesc introduse in router ca sa poti avea net,tu ai resetat routerul s-a dus naibii conexiunea,daca nu ai nici placa de retea instalata e mai nasol,fa o poza la device manager

Da conexiunea este pppoe, am le introduc dupa imi zice ca se conecteaza si imi apare eroarea.
Inainte a mers din prima pe acelasi windows.
Am instalat doar driverele pentru wifi.
Am Emachines E642 cel cu dual core 2.2 sau 2.3 momentan nu pot sa pun poza revin maine dimineata cu poza.

 Petran_Marius, on 20 martie 2017 - 22:41, said:

Driverii sunt instalati corect ? ai SP1 ? Daca da atunci s'ari peste acest pas.
In Network center,ce Network ai ? Public sau Home/Office ? HomeGroup e setat ?

LE: Zi-mi ce placa de baza ai daca zici ca n-ai driverii instalati,din poza se vede ca nici macar driver-ul pentru GPU nu il ai.

Revin cu poza maine dimineata.

#6
adisz

adisz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,255
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,581
  • Locație: Tg.Mures
Vezi daca ceva de aici de ajuta:
https://www.google.r...0k1.LkVBbNkn8KI

#7
Dementozaur25

Dementozaur25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.04.2015
  • ID membru: 908,635
  • Locație: Drobeta Turnu-Severin
Am rezolvat problema, mi-a recomandat cineva 3DChip care mi-a instalat driverele.

#8
Dementozaur25

Dementozaur25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.04.2015
  • ID membru: 908,635
  • Locație: Drobeta Turnu-Severin
Am incercat mai multe solutii de pe google si degeaba.Pana nu am instalat driverul nu a mers.
Se poate inchide multumesc.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users