Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Politrucii

Cum sa imi promovez cartea?

Ce este meditatia?/Cum se meditea...

Se opreste uneori la memory test
 Varianta divorț ieftin

Citroen C4 Cactus sau Noul Citroe...

Alegere Range Extender

Problema HDMI
 Potrivire upgade RAM la alt RAM

Din ce in ce mai multa lume consi...

Asigurare telefon

Hepatocarcinom multicentric
 Lasa deficitu' hai cu abuzu&#...

Bataie intre clanuri de romi.

Echivalent BP Diesel in Romania&#...

POSEIDON Residence - Fabrica de G...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Se restarteaza pc-ul

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464
Salut! de cand am deschis astazi calculatorul la ora 17 .. mi se restarteaza din 13 in 13 minute.. apare o imagine albastra si cu foarte multe coduri apoi porneste.. si imi apare aceasta eroare --windows has recovered from an unexpected shutdown--  http://imgur.com/a/z36KV l-am curatat de praf.. nimic..ce sa fac?

#2
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,625
  • Înscris: 08.02.2011
  • ID membru: 663,282
Problema cu unul din drivere (multe programe instaleaza drivere ce nu au neaparat legatura cu componentele hardware) sau problema hardware, in special cu memoria RAM defecta.

#3
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464

View Postmodoran, on 20 martie 2017 - 18:30, said:

Problema cu unul din drivere (multe programe instaleaza drivere ce nu au neaparat legatura cu componentele hardware) sau problema hardware, in special cu memoria RAM defecta.
Memoria este noua nu are cum sa fie defecta.. defapt toate piesele au 2-3 luni!

#4
carens

carens

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016
  • ID membru: 948,734
culmea ca am aceleasi simptome de circa 2 ore..

#5
fflloorryynn

fflloorryynn

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 28.12.2008
  • ID membru: 401,402
Oprește PC-ul, dă jos memoriile și placa video, lasă-le câteva minute deoparte, după care montează-le corect la loc. Vezi cum se comportă după.

Edited by fflloorryynn, 20 March 2017 - 18:43.


#6
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464

View Postfflloorryynn, on 20 martie 2017 - 18:42, said:

Oprește PC-ul, dă jos memoriile și placa video, lasă-le câteva minute deoparte, după care montează-le corect la loc. Vezi cum se comportă după.

Ok.. si eu ma gandeam la asta! am sa incerc..

#7
A-d-r-i-a-n

A-d-r-i-a-n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 576
  • Înscris: 26.09.2014
  • ID membru: 880,417
Ai bluescreen, poate sa fie de la mai multe, poti cauta solutii pe google sau reinstaleaza windows-ul.

#8
carens

carens

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016
  • ID membru: 948,734
Eu cred ca nu are legatura cu memoriile din moment ce si eu patesc acelasi lucru de circa 2 ore, sigur este altceva...acum vad ca nu sa mai restartat..mie mi sa intamplat de circa 8 ori in ultimele 2 ore, mai degraba cred ca este vorba despre altceva.

#9
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464

View PostA-d-r-i-a-n, on 20 martie 2017 - 18:46, said:

Ai bluescreen, poate sa fie de la mai multe, poti cauta solutii pe google sau reinstaleaza windows-ul.
A fost primul lucru pe care l-am facut.. am gasit unspe' mii de solutii.. am luat si eu cateva, dar nimic! tot isi da restart..

View Postcarens, on 20 martie 2017 - 18:47, said:

Eu cred ca nu are legatura cu memoriile din moment ce si eu patesc acelasi lucru de circa 2 ore, sigur este altceva...acum vad ca nu sa mai restartat..mie mi sa intamplat de circa 8 ori in ultimele 2 ore, mai degraba cred ca este vorba despre altceva.
probabil windows-ul .. de cand il ai instalat?

#10
carens

carens

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016
  • ID membru: 948,734
de mult insa la mine sa terminat "joaca" nu mai face, a fost o perioada de circa 2 ore in care se restarta la cca 10 min si facea la fel ca la tine, ceea ce cred ca este vorba de un virus ceva, iar daca si tu ai fost pe SP in aceasta perioada atunci cred ca are legatura cu aceasta platforma.

#11
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464

View Postcarens, on 20 martie 2017 - 19:01, said:

de mult insa la mine sa terminat "joaca" nu mai face, a fost o perioada de circa 2 ore in care se restarta la cca 10 min si facea la fel ca la tine, ceea ce cred ca este vorba de un virus ceva, iar daca si tu ai fost pe SP in aceasta perioada atunci cred ca are legatura cu aceasta platforma.

Mda.. si la mine s-a oprit de cca 40 de min.. probabil un virus care isi face de cap.. altfel nu pot intelege coincidenta.. si eu, si tu si inca o pers. Sa speram ca si-a facut damblaua si ne lasa in pace!

#12
carens

carens

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016
  • ID membru: 948,734
Daca sa oprit inseamna ca deja sa instalat si la tine ...de acum incolo poti sa te simti oarecum spionat de cine are interese.

#13
A-d-r-i-a-n

A-d-r-i-a-n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 576
  • Înscris: 26.09.2014
  • ID membru: 880,417
Virus nu cred ca e, si eu am avut problema asta la pc, facusem poza la eroarea care imi aparea si am gasit pe google o solutie.

Prima data am dezactivat functia de restart la bluescreen ca sa pot sa citesc eroarea ca inainte disparea imediat.

https://www.lifewire...ndows-7-2626275

Daca ai spus ca nu s-a rezolvat nimic cu reinstalare windows, fa ce ti-am spus.

#14
d1a2n3

d1a2n3

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 07.07.2010
  • ID membru: 605,671
Mda... am deschis si eu un topic tot cu aceeasi problema. Am debifat Autromatically Restart si totul a revenit la normal. Nu stiu care a fost problema care a generat situatia asta!

#15
masni

masni

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 534
  • Înscris: 25.10.2010
  • ID membru: 634,378
  • Locație: ploiesti
blue screen am remarcat de ceva vreme,cand un driver nu functioneaza cum trebuie.rezolvam cu un punct de restaurare sau re instalare windows .e un punct de vedere in urma la multe instalari de windows pe diverse pc sau laptop.

#16
Pepsi14

Pepsi14

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 18.01.2013
  • ID membru: 794,464

View PostA-d-r-i-a-n, on 20 martie 2017 - 19:26, said:

Virus nu cred ca e, si eu am avut problema asta la pc, facusem poza la eroarea care imi aparea si am gasit pe google o solutie.

Prima data am dezactivat functia de restart la bluescreen ca sa pot sa citesc eroarea ca inainte disparea imediat.

https://www.lifewire...ndows-7-2626275

Daca ai spus ca nu s-a rezolvat nimic cu reinstalare windows, fa ce ti-am spus.

Daca va mai aparea.. am sa incerc si solutia asta! nu am reinstalat windows ul .. Din cate inteleg problema s-a oprit la toti 3.. ramane de vazut!

#17
carens

carens

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016
  • ID membru: 948,734
Deci de maine dimineata cand se vor duce la slujba, doar apasa pe buton si vor citii comentariile noastre fara sa mai faca search si sa piarda vremea...Cum cine ?

#18
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,289
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip

View PostPepsi14, on 20 martie 2017 - 18:24, said:

Salut! de cand am deschis astazi calculatorul la ora 17 .. mi se restarteaza din 13 in 13 minute.. apare o imagine albastra si cu foarte multe coduri apoi porneste.. si imi apare aceasta eroare --windows has recovered from an unexpected shutdown--  http://imgur.com/a/z36KV l-am curatat de praf.. nimic..ce sa fac?

Observ ca ai deschis topicul pe aria "Software" care este pentru aplicatii software, nu pentru sisteme de operare.
Windows are o versiune, nu este doar "windows". Pentru fiecare versiune de Windows exista arie separat. Ce versiune de Windows folosesti?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users