Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sponsorizare, schito-frenie

Recuperare card de membru C.A.R.

*La Multi Ani @heinz !*

Tentativa de agresiune fizica
 GRILA TVR 1 pe zile și ore: ...

Preturi Bomba pe eMag!

Care este cea mai buna masina pen...

Upgrade SSD Dell Inspiron 7559
 Achizitie telefon, buget 1000 lei

care router merge mai bine in 5Ghz?

Led pentru camera nightvision

Mondeo nou sau a4 avant de 1 an?
 Viteza maxima VW Golf 5?

Sfat achizitie boxe Fabia Combi 2...

Spațiu stocare hard laptop

[Cum] e viata in Bucuresti?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Pc shutdown

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
Salutare. De ceva timp am o mica problema. Cand intru intr`un joc care consuma destul de multe resurse, dupa o perioada pc`ul se inchide brusc. Nu porneste singur inapoi ci trebuie sa il pornesc eu. Atunci cand il pornesc din nou monitorul nu mai primeste semnal dar unitatea functioneaza. De obicei trebuie sa scot ramii si placa video, dupa care functioneaza. Temperaturile sunt ok in timp ce sistemul se afla in joc.
Build : Procesor- Amd FX 6300+ 3.5 Ghz 6 cores
           Placa video Nvidia Gforce GT 730 2 gb
           8 gb Ram Fury hyper x
          Sursa deep cool de-530
           Plava de baza AS rock 960gm-vgs3fx

#2
StickyFingaz

StickyFingaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 711
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644
Din prima lectura pare sursa. Ai posibilitatea sa incerci cu o alta sursa?

#3
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
Da, am incercat si cu alta sursa, la fel. Acum ceva timp a mai facut la fel calculcatorul, eventual placa video nu a mai trimis deloc semnal la monitor. Am trimis`o in garantie, acum 2 luni si nu a mai facut probleme pana acum. Sursa tin sa mentionez are 2 saptamani de cand am cumparat`o

#4
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,990
  • Înscris: 06.01.2012
  • ID membru: 734,264
  • Locație: Bucuresti
Atunci placa video.
Ti-au trimis alta placa video de la garantie sau aceeasi "reparata"?

#5
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
Banuiesc ca mi`au trimis aceasi placa video numai ca "reparata" . Oare poate fi de la conectorul vga al placii video? Tin sa precizez ca daca conectez pe placa video integrata nu mai face la fel

#6
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,990
  • Înscris: 06.01.2012
  • ID membru: 734,264
  • Locație: Bucuresti
Pai atunci e clar de la placa video dedicata.
Ar fi trebuit sa ti-o schimbe, ca nu au ce "repara" ei la ea.

#7
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 856
  • Înscris: 17.11.2016
  • ID membru: 971,518
  • Locație: Braila

View PostCrococ, on 20 martie 2017 - 12:14, said:

Banuiesc ca mi`au trimis aceasi placa video numai ca "reparata" . Oare poate fi de la conectorul vga al placii video? Tin sa precizez ca daca conectez pe placa video integrata nu mai face la fel
Daca s-a intervenit pe chipsetul placii video cu reflow..eventual reballing aceste reparatii nu tin in timp..chiar daca interventia se face pe statie IRDA...cu atat mai grav cu aer cald... solutia ideala este sa-ti dea alta placa sau si mai bine cu diferenta + sau - cumpara alt model de placa video. Vezi ca unele loturi de placi video produse de MSI vin cu defecte inca din fabrica.... orienteaza-te pe Gigabyte si partial pe cele ASUS in functie de referintele produsului

Edited by arbuneaionut, 20 March 2017 - 12:22.


#8
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
Am o placa video care sta nefolosita de vreo 3 saptamani. Este o AM radeon rx 460 4gb ddr5, dar nu stiu daca ar suporta`o placa de baza si sursa.

#9
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 856
  • Înscris: 17.11.2016
  • ID membru: 971,518
  • Locație: Braila

View PostCrococ, on 20 martie 2017 - 12:27, said:

Am o placa video care sta nefolosita de vreo 3 saptamani. Este o AM radeon rx 460 4gb ddr5, dar nu stiu daca ar suporta`o placa de baza si sursa.
Ar trebui sa-ti mearga...incearca... si scapa de placa aia video defecta

#10
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
E ok daca o folosesc cu ajutorul unui connector hdmi-vga? sau dvi-vga?

#11
StickyFingaz

StickyFingaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 711
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644
Ai nevoie de convertor activ, daca monitorul poate doar VGA. RX460-ul scoate doar semnal digital.

#12
Crococ

Crococ

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.03.2017
  • ID membru: 983,087
Gasesc asa ceva la altex sau flanco? :)

#13
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,469
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Da: http://altex.ro/cata...daptor hdmi-vga

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users