Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Raid mirror windows 10 pro

Honeyberry

Bicicleta "de dame" - rec...

Chrome extension
 Laptop ~2000

instalare soft samsung j5200 40&#...

probleme sunet windows 10

Cum se face educația la al&#...
 Colecții de carți Jurna...

ajutor lipici soareci

Poligon 1 iunie

pareri polo 1.4 tdi 75cp
 Sfat alegere sistem 5.x

Problema laptop

Dovada plata la ridicare colet de...

Asociere afacere Craiova
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Doresc să știu dacă următoarele telefoane merg pe digi .

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 02.03.2015
  • ID membru: 902,765
  • Locație: Bucuresti
Salut. Pâna acum am folosit rețeaua Telekom dar nu mai au extraopțiunea dorita de mine . Vreau să mă portez cu toate numerele de telefon in rețeaua digi dar nu știu dacă modelele de telefon pe care le am merg in rețeaua digi. Este vorba de : Lenovo S60 , Motorola G3 și Samsung galaxy A7 2016 . Vă rog dacă știți, să mi spuneți și mie dacă le pot folosi în rețeaua digi. Mulțumesc.

Edited by REAKKTOR, 20 March 2017 - 10:40.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,543
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Edited by neagu_laurentiu, 20 March 2017 - 10:46.


#3
simple_dreams

simple_dreams

    FTTH RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,245
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,857
  • Locație: Sannicolau Mare
O sa-ti functioneze pe 3G, iar pe 4G o sa ai semnal unde ai banda 1, in 2100 MHz. La Samsung mai ai o sansa sa fie compatibil cu ambele benzi 4G daca e cumva seria A710Y.

#4
d-ardeleanu

d-ardeleanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,324
  • Înscris: 12.02.2008
  • ID membru: 288,024
  • Locație: FORD City
http://www.gsmarena....7&idPhone3=7759
Banda 38, doar Samsung

Edited by d-ardeleanu, 20 March 2017 - 10:48.


#5
simple_dreams

simple_dreams

    FTTH RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,245
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,857
  • Locație: Sannicolau Mare

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:


Mi-ai luat-o inainte. :)

#6
Bombalurina

Bombalurina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 568
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Da, le poti folosi fara probleme.

#7
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,765
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,522
  • Locație: Neumarkt Am Mieresch, Rumänien
Verifici aici: http://willmyphonework.net/

#8
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 02.03.2015
  • ID membru: 902,765
  • Locație: Bucuresti

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:

Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Salut. Spre ruşinea mea,  nu ma pricep deloc. Deci : pot vorbi la tel la toate in digi , ok . Ca net : ce e banda 1 şi 38 ? Pot vedea , in digi , pe net , filmulețe pe youtube de exemplu ? Pot accesa play store de pe toate fiind in digi ? Am whatsapp, yahoomail ? Mulțumesc pt întelegere.

#9
Bombalurina

Bombalurina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 568
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Da, poti.

#10
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 17.08.2016
  • ID membru: 963,880
- Cele cu conexiune doar 2G nu !

#11
Bombalurina

Bombalurina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 568
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748

View Postdexlab, on 20 martie 2017 - 12:06, said:

- Cele cu conexiune doar 2G nu !
Nu este cazul aici.

#12
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 17.08.2016
  • ID membru: 963,880
- Da , asa e , eu n-am verificat  fisele tehnice ale telef. , ci stiu ca digi nu merge la 2G .

#13
OmulLLORT

OmulLLORT

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,639
  • Înscris: 06.09.2014
  • ID membru: 878,055
Degeaba functioneaza daca nu ai semnal

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users