Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tentativa de agresiune fizica

GRILA TVR 1 pe zile și ore: ...

Preturi Bomba pe eMag!

Care este cea mai buna masina pen...
 Upgrade SSD Dell Inspiron 7559

Achizitie telefon, buget 1000 lei

care router merge mai bine in 5Ghz?

Led pentru camera nightvision
 Mondeo nou sau a4 avant de 1 an?

Intrebare intrebatoare?

Romanii din Statele Unite

Sfat achizitie boxe Fabia Combi 2...
 Spațiu stocare hard laptop

[Cum] e viata in Bucuresti?

Vigneta Austria

NAS QNAP TS453A si LAN
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Doresc să știu dacă următoarele telefoane merg pe digi .

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 02.03.2015
  • ID membru: 902,765
  • Locație: Bucuresti
Salut. Pâna acum am folosit rețeaua Telekom dar nu mai au extraopțiunea dorita de mine . Vreau să mă portez cu toate numerele de telefon in rețeaua digi dar nu știu dacă modelele de telefon pe care le am merg in rețeaua digi. Este vorba de : Lenovo S60 , Motorola G3 și Samsung galaxy A7 2016 . Vă rog dacă știți, să mi spuneți și mie dacă le pot folosi în rețeaua digi. Mulțumesc.

Edited by REAKKTOR, 20 March 2017 - 10:40.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,116
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Edited by neagu_laurentiu, 20 March 2017 - 10:46.


#3
simple_dreams

simple_dreams

    FTTH Digi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,727
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,857
  • Locație: Sannicolau Mare
O sa-ti functioneze pe 3G, iar pe 4G o sa ai semnal unde ai banda 1, in 2100 MHz. La Samsung mai ai o sansa sa fie compatibil cu ambele benzi 4G daca e cumva seria A710Y.

#4
d-ardeleanu

d-ardeleanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 12.02.2008
  • ID membru: 288,024
  • Locație: FORD City
http://www.gsmarena....7&idPhone3=7759
Banda 38, doar Samsung

Edited by d-ardeleanu, 20 March 2017 - 10:48.


#5
simple_dreams

simple_dreams

    FTTH Digi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,727
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,857
  • Locație: Sannicolau Mare

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:


Mi-ai luat-o inainte. :)

#6
Bombalurina

Bombalurina

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Da, le poti folosi fara probleme.

#7
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,625
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,522
  • Locație: Neumarkt Am Mieresch, Rumänien
Verifici aici: http://willmyphonework.net/

#8
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 02.03.2015
  • ID membru: 902,765
  • Locație: Bucuresti

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:

Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Salut. Spre ruşinea mea,  nu ma pricep deloc. Deci : pot vorbi la tel la toate in digi , ok . Ca net : ce e banda 1 şi 38 ? Pot vedea , in digi , pe net , filmulețe pe youtube de exemplu ? Pot accesa play store de pe toate fiind in digi ? Am whatsapp, yahoomail ? Mulțumesc pt întelegere.

#9
Bombalurina

Bombalurina

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Da, poti.

#10
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 17.08.2016
  • ID membru: 963,880
- Cele cu conexiune doar 2G nu !

#11
Bombalurina

Bombalurina

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748

View Postdexlab, on 20 martie 2017 - 12:06, said:

- Cele cu conexiune doar 2G nu !
Nu este cazul aici.

#12
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 17.08.2016
  • ID membru: 963,880
- Da , asa e , eu n-am verificat  fisele tehnice ale telef. , ci stiu ca digi nu merge la 2G .

#13
OmulLLORT

OmulLLORT

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,622
  • Înscris: 06.09.2014
  • ID membru: 878,055
Degeaba functioneaza daca nu ai semnal

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users