Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acte cumparare auto Germania

FTTH DIGI

Sunteti membri ai masoneriei?

Purificator aer
 Wifi pentru desktop

Cum atrag sectele oamenii?

Recomandare aer conditionat

Pozele bune pot fi facute doar cu...
 Cumparare casa de la banca, aflat...

"Pedophilia is a natural sexu...

HDD - Probleme formatare !

VERIFICARE AER CONDITIONAT DACA E...
 pierdere sharing retea locala

Recomandare tableta copil 10 ani,...

Dureri de cap 2 zile dupa extract...

GoPro Hero 5 Session "Hot Pix...
 

Doresc să știu dacă următoarele telefoane merg pe digi .

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 02.03.2015
Salut. Pâna acum am folosit rețeaua Telekom dar nu mai au extraopțiunea dorita de mine . Vreau să mă portez cu toate numerele de telefon in rețeaua digi dar nu știu dacă modelele de telefon pe care le am merg in rețeaua digi. Este vorba de : Lenovo S60 , Motorola G3 și Samsung galaxy A7 2016 . Vă rog dacă știți, să mi spuneți și mie dacă le pot folosi în rețeaua digi. Mulțumesc.

Edited by REAKKTOR, 20 March 2017 - 10:40.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,588
  • Înscris: 30.07.2003
Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Edited by neagu_laurentiu, 20 March 2017 - 10:46.


#3
simple_dreams

simple_dreams

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 09.01.2013
O sa-ti functioneze pe 3G, iar pe 4G o sa ai semnal unde ai banda 1, in 2100 MHz. La Samsung mai ai o sansa sa fie compatibil cu ambele benzi 4G daca e cumva seria A710Y.

#4
d-ardeleanu

d-ardeleanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,550
  • Înscris: 12.02.2008
http://www.gsmarena....7&idPhone3=7759
Banda 38, doar Samsung

Edited by d-ardeleanu, 20 March 2017 - 10:48.


#5
simple_dreams

simple_dreams

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 09.01.2013

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:


Mi-ai luat-o inainte. :)

#6
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 08.11.2016
Da, le poti folosi fara probleme.

#7
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,499
  • Înscris: 01.07.2007
Verifici aici: http://willmyphonework.net/

#8
REAKKTOR

REAKKTOR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 02.03.2015

View Postneagu_laurentiu, on 20 martie 2017 - 10:45, said:

Voce si date 3G, da
4G banda 1 toate si banda 38 Samsung (daca-i modelul A710Y).

Salut. Spre ruşinea mea,  nu ma pricep deloc. Deci : pot vorbi la tel la toate in digi , ok . Ca net : ce e banda 1 şi 38 ? Pot vedea , in digi , pe net , filmulețe pe youtube de exemplu ? Pot accesa Play store de pe toate fiind in digi ? Am whatsapp, yahoomail ? Mulțumesc pt întelegere.

#9
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 08.11.2016
Da, poti.

#10
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 17.08.2016
- Cele cu conexiune doar 2G nu !

#11
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 08.11.2016

View Postdexlab, on 20 martie 2017 - 12:06, said:

- Cele cu conexiune doar 2G nu !
Nu este cazul aici.

#12
dexlab

dexlab

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 17.08.2016
- Da , asa e , eu n-am verificat  fisele tehnice ale telef. , ci stiu ca digi nu merge la 2G .

#13
OmulLLORT

OmulLLORT

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,720
  • Înscris: 06.09.2014
Degeaba functioneaza daca nu ai semnal

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate