Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand samsung galaxy A3 2017

De la cati ani am voie sa conduc ...

Comparatie intre VIDEO CALL QUALI...

Amplificator profesional interm r...
 Problema tastatura

Amplificator profesional interm r...

Grila TVR 2: divertisment, filme,...

Problema boxa portabila
 Cadastru

problema driver video

Dezactivare functie Map as drive

Cum ajung de la gara de nord la i...
 Fonduri nerambursabile 2017.

mouse Hama uRage Unleashed

Poligon sau Aeroport

Ce posturi Radio si TV din Romani...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme sistem audio

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
xXAnDrey

xXAnDrey

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 02.02.2016
  • ID membru: 943,559
Buna, detin un sistem audio 5.1 de la buntz iar de ceva vreme am observat ca basul nu mai functioneaza la parametrii la care functiona inaite. Adica nu mai "duduie" cum trebuie. Il dau la maxim si de.abia ce se simte putin.
Sistemul functioneaza pe 6 integrate tda2030a adica fiecare canal pe cate unul iar basul pe doua.
Anul trecut s.a ars unul dintre cele doua dar l.am schimbat si a mers totul ca si cum ar fi nou. Acum, cum am mai zis, nu mai are aceeasi putere. Ceva idei? Multumesc!

#2
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,406
  • Înscris: 26.02.2008
  • ID membru: 294,231
Poate fi difuzorul, sursa, condensatori....din nou unul din integratele puse in punte....

#3
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,585
  • Înscris: 01.03.2015
  • ID membru: 902,621

 xXAnDrey, on 20 martie 2017 - 09:25, said:

Sistemul functioneaza pe 6 integrate tda2030a adica fiecare canal pe cate unul iar basul pe doua.
Anul trecut s.a ars unul dintre cele doua dar l.am schimbat si a mers totul ca si cum ar fi nou. Acum, cum am mai zis, nu mai are aceeasi putere. Ceva idei? Multumesc!

Adica unul din cele doua care lucreaza in punte, pe amplificatorul de bas. Pai verifica-le si schimba din nou ce gasesti "ars". : )

#4
tehnics

tehnics

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,258
  • Înscris: 01.11.2005
  • ID membru: 51,878
  • Locație: Hareid / Norvegia
Schimba-le pe amandoua pe cele de pe bass. De ce spun pe amandoua ? Pentru ca daca pui unul de la un producator si altul din alt producator, chiar daca sunt identice ca denumire, la cat de "calitative" sunt CI-urile in ziua de astazi, posibil in realitate parametrii sa nu fie exacti daca pui diferiti si nu vor lucra corespunzator.
Asa daca pui ambii identici, atunci posibil vor fi din acelasi lot de componente si iar atunci vor avea parametrii cat mai apropiati posibil.
Daca tot desfaci sistemul, verifica ochiometric si condensatorii sa nu fie umflati si schimba-i daca gasesti.

Edited by tehnics, 20 March 2017 - 13:21.


#5
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,585
  • Înscris: 01.03.2015
  • ID membru: 902,621

 tehnics, on 20 martie 2017 - 13:21, said:

Schimba-le pe amandoua pe cele de pe bass.

Bine punctat.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users