Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blat bucatarie si baie - bej desc...

Problema semnalizare stanga

Transformare telecomanda masinuta...

Sistem Alarma auto și Camera...
 Cum opresc Windows Defender?

garantie airpods

Instant apa calda CEMSAN B2200

Hoverboard defect
 achizitie monitor 1100 ron

Austria-Partidul Libertatii(FPOe)...

Expozitie Mircea Bezergheanu R...

imi tot dispare bara cu contactel...
 Ministrul Laufer, intalnire cu se...

Set image as background

Extindere casa chirpici

Pasaport temporar
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conectare Tv la proiector

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679
In afara de un TV Tunner ce solutii mai sunt de a reda programele tv (RDS), la un proiector?

#2
Al3xandru35

Al3xandru35

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 792
  • Înscris: 30.09.2011
  • ID membru: 714,113
  • Locație: B/東京
O cutiuta android, si un PC cu un TV Tuner. Sau iei un Proiector care are TV Tuner. Sau alta cale. Dar un TV nu poti lega direct, deoarece porturile sunt doar de RX, nu si de TX. Sau o alta soolutie ar fi un Tuner pe USB pentru android (daca exista) legat la o cutiuta android pe care o legi la proiector.

#3
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679
cand zici cutiuta la ce te referi?

Tuner pe USB ...asa ceva? :   https://www.evomag.r...SB-1003919.html

asa ceva ar merge?

Posted Image
ma gandesc ca are Digital Coaxial



https://www.monopric...oduct?p_id=5557

Edited by casadivino, 20 March 2017 - 08:38.


#4
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,779
  • Înscris: 09.05.2005
  • ID membru: 36,348
  • Locație: Somewhere over the rainbow ...

View Postcasadivino, on 20 martie 2017 - 08:18, said:

In afara de un TV Tunner ce solutii mai sunt de a reda programele tv (RDS), la un proiector?

Iei in chirie un decodor HD de la digi pe care il conectezi prin HDMI la proiector si ai rezolvat problema.

Edited by LensFlare, 20 March 2017 - 08:41.


#5
Al3xandru35

Al3xandru35

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 792
  • Înscris: 30.09.2011
  • ID membru: 714,113
  • Locație: B/東京
NU, ceva in genul asta http://www.nerdoholi...GB-Smart-Tv.jpg iar ce ai aratat tu acolo se numeste Switch, care doar comuta 1 input la X outputuri, iar coaxialul este pentru altceva.

View PostLensFlare, on 20 martie 2017 - 08:40, said:

Iei in chirie un decodor HD de la digi pe care il conectezi prin HDMI la proiector si ai rezolvat problema.
Sau da, dar sa nu aiba DHCP sau ceva mecansime de protectie pe HDMI. Mania cu DMCA...

Edited by Al3xandru35, 20 March 2017 - 08:43.


#6
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679

View PostLensFlare, on 20 martie 2017 - 08:40, said:

Iei in chirie un decodor HD de la digi pe care il conectezi prin HDMI la proiector si ai rezolvat problema.
m-am gandit si la solutia asta dar asta inseamna o telecomanda in plus si deja e prea mult...

#7
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,355
  • Înscris: 04.10.2014
  • ID membru: 881,369
  • Locație: Bucharest

View PostAl3xandru35, on 20 martie 2017 - 08:42, said:

Sau da, dar sa nu aiba DHCP sau ceva mecansime de protectie pe HDMI. Mania cu DMCA...
HDCP vrei să spui. Nu contează, dacă proiectorul are intrare HDMI, știe și HDCP.

Edited by Jean-Luc_Picard, 20 March 2017 - 09:27.


#8
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679

View PostJean-Luc_Picard, on 20 martie 2017 - 09:27, said:

HDCP vrei să spui. Nu contează, dacă proiectorul are intrare HDMI, știe și HDCP.
Are hdmi.

#9
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,355
  • Înscris: 04.10.2014
  • ID membru: 881,369
  • Locație: Bucharest
Eu mă uit la programe TV la proiector prin decodorul Humax de la Digi. Dacă te deranjează telecomenzile, care-s un „rău inevitabil” în ziua de azi și ai putea să te obișnuiești, ia-ți o telecomandă universală sau descarcă-ți o aplicație pe telefon, dacă ai unul cu port infraroșu.

Edited by Jean-Luc_Picard, 20 March 2017 - 09:45.


#10
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679
Sa zicem ca inchiriez acest decodor de la Digi, pot face o ramificatie din cablu coaxial una spre TV si alta spre decodor?
Adica sa pot folosi independent TV-ul de decodor si doar cand se vrea proiectie sa folosesc acest decodor impreuna cu proiectorul.

@sper ca intelegeti ce am vrut sa zic..

#11
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,355
  • Înscris: 04.10.2014
  • ID membru: 881,369
  • Locație: Bucharest

View Postcasadivino, on 20 martie 2017 - 09:48, said:

Sa zicem ca inchiriez acest decodor de la Digi, pot face o ramificatie din cablu coaxial una spre TV si alta spre decodor?
Adica sa pot folosi independent TV-ul de decodor si doar cand se vrea proiectie sa folosesc acest decodor impreuna cu proiectorul.

@sper ca intelegeti ce am vrut sa zic..
Se cheamă splitter și costă câțiva lei.

#12
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679

View PostJean-Luc_Picard, on 20 martie 2017 - 09:51, said:

Se cheamă splitter și costă câțiva lei.
asta
?

Posted Image

Edited by casadivino, 20 March 2017 - 09:56.


#13
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,779
  • Înscris: 09.05.2005
  • ID membru: 36,348
  • Locație: Somewhere over the rainbow ...

View Postcasadivino, on 20 martie 2017 - 09:13, said:

m-am gandit si la solutia asta dar asta inseamna o telecomanda in plus si deja e prea mult...

Pai si cu un TV Tunner ai aceeasi situatie doar ca nu o sa ai acces la posturi codate (gen HBO), cred ca decodorul este cea mai ok varianta pentru tine.

#14
Jean-Luc_Picard

Jean-Luc_Picard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,355
  • Înscris: 04.10.2014
  • ID membru: 881,369
  • Locație: Bucharest
Aia sau așa ceva, există și cu două ieșiri.

Attached Files



#15
AndreiNR

AndreiNR

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,615
  • Înscris: 14.06.2013
  • ID membru: 814,625
Eu folosesc decodorul HD de la UPC. Păcat ca nu are 2 ieșiri HDMI.

#16
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679

View PostLensFlare, on 20 martie 2017 - 09:56, said:


Pai si cu un TV Tunner ai aceeasi situatie doar ca nu o sa ai acces la posturi codate (gen HBO), cred ca decodorul este cea mai ok varianta pentru tine.
Bun! Dar daca fac rost de un decodor si nu vreau acces la posturi codate (sa nu mai folosesc cartela) merge? Asta zic sa nu mai platesc un abonament in plus.....

#17
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,779
  • Înscris: 09.05.2005
  • ID membru: 36,348
  • Locație: Somewhere over the rainbow ...
Pai cartela trebuie sa o folosesti, nu merge fara, oricum primesti de la RDS decodorul impreuna cu cartela in baza abonamentului curent. Chiria e parca 5 lei / luna.

#18
casadivino

casadivino

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,457
  • Înscris: 17.07.2013
  • ID membru: 818,679

View PostLensFlare, on 20 martie 2017 - 10:46, said:

Pai cartela trebuie sa o folosesti, nu merge fara, oricum primesti de la RDS decodorul impreuna cu cartela in baza abonamentului curent. Chiria e parca 5 lei / luna.
am intelesPosted Image

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users