Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Totul despre BACALAUREAT 2017 (li...

Ajutor in PHOTOSHOP !

Transformare din WIFI in LAN

Nu stiu ce sa aleg!
 Sfaturi achizite casa in faza de ...

Boxe portabile : Hama vs MYRIA ?

Suport incheietura pt sala

Transferwise Borderless
 Mega-moschee in Bucuresti - Roman...

Europa și nu Africa este lea...

Ajutor agenda telefonica

Reinstalare 1 os linux din 3 os b...
 Gta v intrebari ?

Accident microbuz copii inscrip&#...

folia de aluminiu ,periculoasa?

Procedura pentru declararea lipse...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

H&T Legal: Cum sa folosesti un HDD extern pentru Horizon Box & dispozitive

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Cumperi un HDD 1TB si faci 2 partitii. Prima va fi pentru HORIZON iar 2a pentru celelalte dispozitive ( desktop, laptop, tv smart, tv). Practic atunci cand conectezi pentru prima data HDD, Horizonu iti va formata prima partitie facuta insa a 2a ramane intacta.  La prima vei putea inregistra, pauza,inainte/inapoi.

Tutorial cum sa faci o Partitie :



HDD extern

http://www.emag.ro/h...k/pd/D2JCXBBBM/

Exemplu. Conectez HDD extern la horizon inregistrez ceva iar apoi il scot si il conectez la laptop. Imediat dupa o sa-ti zica faptul ca prima partitie trebuie formatata(  insa nu trebuie sa faci acest lucru deoarece pierzi tot ce ai inregistrat cu horizon) iar a2a e disponibila pentru alt content. Evident cand il reconectezi la horizon vei ramane cu ce ai inregistrat dar si cu celelalte fisiere din laptop ( nu le vei putea vedea)

2. Conectarea la horizon se face pentru : REPLAY TV, EPG extins pe 7 zile, APLICATII tv , .V.O.D - my prime ( lansare in prima parte a anului 2017). Pentru a nu intinde cabluri prin casa, poti cumpara asa ceva.

http://www.emag.ro/k...t/pd/DS24JBBBM/

Ideea e ca e folositor nu doar pentru acest mediabox, ci si pentru alte device-uri..



Ceea ce este important

Totul este legal iar continutul de pe HDD extern inregistrat cu Horizon Box il vei putea vedea doar pe acel mediabox.

Edited by a_d_y, 20 March 2017 - 00:17.


#2
Kalman2007

Kalman2007

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,547
  • Înscris: 07.07.2009
  • ID membru: 481,856
  • Locație: Reghin
Să sperăm că lumea se va descurca la Disk Management și să nu uite să creeze mai întâi ambele partiții dar să fie și active, abia apoi să-l conecteze la mediabox. Posted Image

Edited by Kalman2007, 20 March 2017 - 00:06.


#3
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Tocmai de aceea am lasat deschis pentru cei ce vor sa faca lucrul acesta. Am sa testez daca merge sa vad contentul si pe alt horizon. Asa ar fi mult mai ok.. In sensul ca as putea sa ma duc doar cu Hard extern-ul meu decat sa car tot echipamentul.

#4
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,596
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.
Nu se poate folosi „HDD-ul de 1TB”  pentru înregistrare? Vreau să înregistrez un „1TB”.

Edited by megafanro, 20 March 2017 - 00:17.


#5
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Bineinteles ca se poate. Ei spun maxim 500gb dar merge si un 1TB pentru probleme. Insa daca lasi fara partite nu vei mai putea folosi pentru altceva acel hard extern. Ramane strict pentru haraizanu vietii. De aceea zic daca optezi pentru HDD extern e bine sa-l folosesti pentru mai multe lucruri

#6
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,670
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
Nu ai ce face cu 1 TB pentru inregistrare. E extrem de mult, 500 GB maaaaxim, desi si asa sunt cam multi.

Timeshiftingul merge? Sa pun pauza si asa mai departe?

#7
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Merge totul ca la DVR. Singura chestie care ma deranjeaza este ca nu se face automat  . In sensul ca ..daca vrei sa dai inapoi pe un anume canal trebuie sa pui pauza . Din momentul acela poti da inapoi. La DVR-HD era automata aceasta functie.

Poti Da inainte/inapoi cu pana la 180 minute in urma. Lista de eventuri inregistrate o poti ordona in functie de zile, sau in ordine alfabetica ( voi reveni cu poze)


In ordine alfabetica/ Pe zile.

Attached File  horizon1.jpg   28.92K   33 downloads

Attached File  horizon3.jpg   20.87K   33 downloads

Attached File  horizon2.jpg   11.71K   26 downloads


Ma enerveaza si un mare minus ca  la seriale  nu le face pune intr-un folder cum e pe DVR-HD. Poate la viitorul update de soft o sa se rezolve treaba asta . Insa cand faci o inregistrare, ai optiuni gen: zilnic , saptamanal, lunar

Edited by a_d_y, 20 March 2017 - 00:42.


#8
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,596
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.

 a_d_y, on 20 martie 2017 - 00:19, said:

Bineinteles ca se poate. Ei spun maxim 500gb dar merge si un 1TB pentru probleme. Insa daca lasi fara partite nu vei mai putea folosi pentru altceva acel hard extern. Ramane strict pentru haraizanu vietii. De aceea zic daca optezi pentru HDD extern e bine sa-l folosesti pentru mai multe lucruri
Adică, nu se mai poate formata după ce înregistrezi, să înțeleg?

#9
Kalman2007

Kalman2007

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,547
  • Înscris: 07.07.2009
  • ID membru: 481,856
  • Locație: Reghin

 ronuquet, on 20 martie 2017 - 00:22, said:

Nu ai ce face cu 1 TB pentru inregistrare. E extrem de mult, 500 GB maaaaxim, desi si asa sunt cam multi.

Timeshiftingul merge? Sa pun pauza si asa mai departe?
Dacă înregistrezi numai HD să știi că se umple repede :D

#10
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti

 megafanro, on 20 martie 2017 - 00:33, said:

Adică, nu se mai poate formata după ce înregistrezi, să înțeleg?


Poti sa-l formatezi da pierzi tot tot ce ai inregistrat

#11
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,596
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.
O.K. Mulțumesc mult pentru informație. :cheers: Posted Image

#12
MasterOfDark

MasterOfDark

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 16.06.2005
  • ID membru: 39,103
  • Locație: Bucuresti Pantelimon
boon   si daca  vreau  sa vizionez  continutul  inregistrat    pe calulator    cum  se  procedeaza ?

#13
Kalman2007

Kalman2007

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,547
  • Înscris: 07.07.2009
  • ID membru: 481,856
  • Locație: Reghin

 MasterOfDark, on 20 martie 2017 - 00:53, said:

boon   si daca  vreau  sa vizionez  continutul  inregistrat pe calulator cum  se  procedeaza ?
Nu se poate.

#14
MasterOfDark

MasterOfDark

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 16.06.2005
  • ID membru: 39,103
  • Locație: Bucuresti Pantelimon

 Kalman2007, on 20 martie 2017 - 00:56, said:

Nu se poate.
nu se poate   din ce punct de vedere ?

#15
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
De aceea am si facut tutorialul pentru ca este LEGAL. Nu se poate

#16
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,670
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
O alta intrebare o am in legatura cu setarea posturilor dupa preferinte, deci pot sa imi pun pe ce pozitii vreau eu posturile? Pot pune pe 1 TVR 1 si asa mai departe? Sau trebuie sa intru in favorite bla-bla-bla?

#17
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Da . Poti pune 1.2.3.4.5.6.. Cum vrei tu. Lisa de favorite incepe cu nr 1 si contine ce posturi adaugi in ea.

#18
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,483
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,132
  • Locație: Bucuresti
Nu se poate :)

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users