Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cand te ajunge trecutul

Autobuz in gta-uri

Intrebari despre autism

Imprimare coperta carcasa DVD.
 La ce risc ma supun?Suplimente mu...

Tinerete fara batranete si viata ...

Ursula Sandner-Puterea ta interio...

Vi se pare normala pedeapsa primi...
 Cactusii, hrana pentru oamenii de...

The New Colleague - BRomania

Este necesara procura de la celel...

Repartizare camere la hotel
 Autoturism SH 4500E

Casa Brutale

Melodii, solouri pt. chitara acus...

Site romanesc care vinde (si) pro...
 

H&T Legal: Cum sa folosesti un HDD extern pentru Horizon Box & dispozitive

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Cumperi un HDD 1TB si faci 2 partitii. Prima va fi pentru HORIZON iar 2a pentru celelalte dispozitive ( desktop, laptop, tv smart, tv). Practic atunci cand conectezi pentru prima data HDD, Horizonu iti va formata prima partitie facuta insa a 2a ramane intacta.  La prima vei putea inregistra, pauza,inainte/inapoi.

Tutorial cum sa faci o Partitie :

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GJjyT_mHi0k?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

HDD extern

http://www.emag.ro/h...k/pd/D2JCXBBBM/

Exemplu. Conectez HDD extern la horizon inregistrez ceva iar apoi il scot si il conectez la laptop. Imediat dupa o sa-ti zica faptul ca prima partitie trebuie formatata(  insa nu trebuie sa faci acest lucru deoarece pierzi tot ce ai inregistrat cu horizon) iar a2a e disponibila pentru alt content. Evident cand il reconectezi la horizon vei ramane cu ce ai inregistrat dar si cu celelalte fisiere din laptop ( nu le vei putea vedea)

2. Conectarea la horizon se face pentru : REPLAY TV, EPG extins pe 7 zile, APLICATII tv , .V.O.D - my prime ( lansare in prima parte a anului 2017). Pentru a nu intinde cabluri prin casa, poti cumpara asa ceva.

http://www.emag.ro/k...t/pd/DS24JBBBM/

Ideea e ca e folositor nu doar pentru acest mediabox, ci si pentru alte device-uri..



Ceea ce este important

Totul este legal iar continutul de pe HDD extern inregistrat cu Horizon Box il vei putea vedea doar pe acel mediabox.

Edited by a_d_y, 20 March 2017 - 00:17.


#2
Kalman2007

Kalman2007

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,385
  • Înscris: 07.07.2009
Să sperăm că lumea se va descurca la Disk Management și să nu uite să creeze mai întâi ambele partiții dar să fie și active, abia apoi să-l conecteze la mediabox. Posted Image

Edited by Kalman2007, 20 March 2017 - 00:06.


#3
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Tocmai de aceea am lasat deschis pentru cei ce vor sa faca lucrul acesta. Am sa testez daca merge sa vad contentul si pe alt horizon. Asa ar fi mult mai ok.. In sensul ca as putea sa ma duc doar cu Hard extern-ul meu decat sa car tot echipamentul.

#4
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,134
  • Înscris: 07.04.2006
Nu se poate folosi „HDD-ul de 1TB”  pentru înregistrare? Vreau să înregistrez un „1TB”.

Edited by megafanro, 20 March 2017 - 00:17.


#5
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Bineinteles ca se poate. Ei spun maxim 500gb dar merge si un 1TB pentru probleme. Insa daca lasi fara partite nu vei mai putea folosi pentru altceva acel hard extern. Ramane strict pentru haraizanu vietii. De aceea zic daca optezi pentru HDD extern e bine sa-l folosesti pentru mai multe lucruri

#6
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,440
  • Înscris: 22.02.2017
Nu ai ce face cu 1 TB pentru inregistrare. E extrem de mult, 500 GB maaaaxim, desi si asa sunt cam multi.

Timeshiftingul merge? Sa pun pauza si asa mai departe?

#7
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Merge totul ca la DVR. Singura chestie care ma deranjeaza este ca nu se face automat  . In sensul ca ..daca vrei sa dai inapoi pe un anume canal trebuie sa pui pauza . Din momentul acela poti da inapoi. La DVR-HD era automata aceasta functie.

Poti Da inainte/inapoi cu pana la 180 minute in urma. Lista de eventuri inregistrate o poti ordona in functie de zile, sau in ordine alfabetica ( voi reveni cu poze)


In ordine alfabetica/ Pe zile.

Attached File  horizon1.jpg   28.92K   40 downloads

Attached File  horizon3.jpg   20.87K   40 downloads

Attached File  horizon2.jpg   11.71K   33 downloads


Ma enerveaza si un mare minus ca  la seriale  nu le face pune intr-un folder cum e pe DVR-HD. Poate la viitorul update de soft o sa se rezolve treaba asta . Insa cand faci o inregistrare, ai optiuni gen: zilnic , saptamanal, lunar

Edited by a_d_y, 20 March 2017 - 00:42.


#8
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,134
  • Înscris: 07.04.2006

 a_d_y, on 20 martie 2017 - 00:19, said:

Bineinteles ca se poate. Ei spun maxim 500gb dar merge si un 1TB pentru probleme. Insa daca lasi fara partite nu vei mai putea folosi pentru altceva acel hard extern. Ramane strict pentru haraizanu vietii. De aceea zic daca optezi pentru HDD extern e bine sa-l folosesti pentru mai multe lucruri
Adică, nu se mai poate formata după ce înregistrezi, să înțeleg?

#9
Kalman2007

Kalman2007

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,385
  • Înscris: 07.07.2009

 ronuquet, on 20 martie 2017 - 00:22, said:

Nu ai ce face cu 1 TB pentru inregistrare. E extrem de mult, 500 GB maaaaxim, desi si asa sunt cam multi.

Timeshiftingul merge? Sa pun pauza si asa mai departe?
Dacă înregistrezi numai HD să știi că se umple repede :D

#10
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005

 megafanro, on 20 martie 2017 - 00:33, said:

Adică, nu se mai poate formata după ce înregistrezi, să înțeleg?


Poti sa-l formatezi da pierzi tot tot ce ai inregistrat

#11
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,134
  • Înscris: 07.04.2006
O.K. Mulțumesc mult pentru informație. :cheers: Posted Image

#12
MasterOfDark

MasterOfDark

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,302
  • Înscris: 16.06.2005
boon   si daca  vreau  sa vizionez  continutul  inregistrat    pe calulator    cum  se  procedeaza ?

#13
Kalman2007

Kalman2007

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,385
  • Înscris: 07.07.2009

 MasterOfDark, on 20 martie 2017 - 00:53, said:

boon   si daca  vreau  sa vizionez  continutul  inregistrat pe calulator cum  se  procedeaza ?
Nu se poate.

#14
MasterOfDark

MasterOfDark

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,302
  • Înscris: 16.06.2005

 Kalman2007, on 20 martie 2017 - 00:56, said:

Nu se poate.
nu se poate   din ce punct de vedere ?

#15
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
De aceea am si facut tutorialul pentru ca este LEGAL. Nu se poate

#16
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,440
  • Înscris: 22.02.2017
O alta intrebare o am in legatura cu setarea posturilor dupa preferinte, deci pot sa imi pun pe ce pozitii vreau eu posturile? Pot pune pe 1 TVR 1 si asa mai departe? Sau trebuie sa intru in favorite bla-bla-bla?

#17
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Da . Poti pune 1.2.3.4.5.6.. Cum vrei tu. Lisa de favorite incepe cu nr 1 si contine ce posturi adaugi in ea.

#18
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,985
  • Înscris: 05.09.2005
Nu se poate :)

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate