![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tableta toshiba click click mini l9w-b
Last Updated: Mar 20 2017 10:50, Started by
jan1000
, Mar 17 2017 22:20
·
0

Posted 17 March 2017 - 22:20

Va salut am o astfel de tableta am instalat windows 10 pe ea dar nu mai functioneaza nimic adica touch tastatura.Am instalat ceva drivere pentru windows 10 dar nimic.
|
Posted 20 March 2017 - 08:28

Salut,
Nu detin modelul tau de tableta, dar am 2 tablete cu Windows (utok i800 si allview impera i8) pe care am instalat si reinstalat Windows 8.1 si 10, asa ca poate reusesc sa te ajut cu cateva sfaturi. Prima si prima data, ca regula generala, trebuia sa iei un stick de 32gb si sa faci back-up la partitia OEM ascunsa a tabletei (care contine Windows 8.1). Apoi faci imagine la stickul respectiv pe pc, si poti refolosi stickul respectiv. Apoi când ai instalat Windows 10 trebuia sa faci prin upgrade la Windows 8.1, asa isi pastra toate driverele. Acum, dupa parerea mea, ai 4 optiuni: 1 - cauti pe forumuri Toshiba si rogi pe cineva care mai are versiunea originala Windows 8.1 sa iti faca o imagine cu partitia oem si s-o puna la download/torrent, apoi imaginea respectiva o pui pe stick, dai restore la Windows 8.1 si faci upgrade cum trebuie la win 10 2 - o trimiti la service daca e in garantie si iti baga ei Windows 8.1, situatie in care te sfatuiesc sa iti faci si tu, dupa ce o primesti inapoi, back-up pe stick la respectiva partitie oem (eu am sunat la firma de unde am una din tablete si era contra-cost: 50 lei reinstalare Windows 8.1), si apoi faci upgrade la win 10 3 - daca iti merge wifi, iei un adaptor otg, conectezi mouse pe usb, intri pe site Toshiba, iei driverele, si dai si Windows update, sa gaseasca toate driverele 3 - daca nu iti merge wifi, iti iei un hub usb (de preferat cu alimentare) si adaptor otg, conectezi un mouse si un stick si bagi de pe stick driverele descarcate cu un alt pc, de pe site-ul Toshiba (m-am uitat eu pe site si sunt, cauti dupa model), apoi dai la Windows update sa gaseasca pe restul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users