Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History
 Hard disk HGST-viteza scriere

Frana stroboscop pe BMW

Ce SSD sa imi cumpar pentru acest...

Guvernul vrea sa interzica IMM pa...
 Aplicatie design

Smd M05

Procedura completa punere sub int...

Ce procent din neuroni pierde in ...
 Ce procent din nuroni pierde in m...

Husa Macbook 13"

Inchiriere fara prroprietar?

Incalzirea globala - criza climat...

Wordpress + Plata prin SMS

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

p1293

p1293

Junior Member

• Grup: Members
Salut!

Ma intereseaza sa integrez pe un blog pe Wordpress o modalitate de plata prin mesaje text. Am cautat recent si am vazut ca au foarte multe plug in-uri, dar n am gasit nimic punctual. Am gasit ceva pt Norvegia sau Ghana, ma intereseaza evident pentru Romania. As vrea sa fie ceva gen Fortumo, care isi ia banii din cate tranzactii chiar se finiseaza la tine pe site. Nu stiu inca daca Fortumo poate fi integrat in Wordpres, o sa ma interesez daca nu gasesc altceva. Am vazut totusi multe plug in-uri deja specifice Wordpress si m-am gandit ca poate o fi unul si pentru ce vreau eu.

Daca stiti voi sau aveti vreo idee privitoare la asta, as aprecia-o. M-ar scuti de mult efort.
Mersi!

gumball3000

gumball3000

...

• Grup: Senior Members
s-ar putea sa mearga sa integrezi manual codul de paypal

A-d-r-i-a-n

A-d-r-i-a-n

Member

• Grup: Members
Plata pentru ce? produse?

Tu ai nevoie in primul rand de ceva gen mobilpay.ro, dupa te poti gandi la un plugin pentru integrare in site.

unbrutus

unbrutus

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Postgumball3000, on 16 martie 2017 - 18:07, said:

s-ar putea sa mearga sa integrezi manual codul de paypal
Ce legatura are paypal cu plata prin sms? eu stiam ca nu au

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate