![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Wordpress + Plata prin SMS
Last Updated: Mar 16 2017 20:21, Started by
p1293
, Mar 16 2017 17:35
·
0

Posted 16 March 2017 - 17:35

Salut!
Ma intereseaza sa integrez pe un blog pe Wordpress o modalitate de plata prin mesaje text. Am cautat recent si am vazut ca au foarte multe plug in-uri, dar n am gasit nimic punctual. Am gasit ceva pt Norvegia sau Ghana, ma intereseaza evident pentru Romania. As vrea sa fie ceva gen Fortumo, care isi ia banii din cate tranzactii chiar se finiseaza la tine pe site. Nu stiu inca daca Fortumo poate fi integrat in Wordpres, o sa ma interesez daca nu gasesc altceva. Am vazut totusi multe plug in-uri deja specifice Wordpress si m-am gandit ca poate o fi unul si pentru ce vreau eu. Daca stiti voi sau aveti vreo idee privitoare la asta, as aprecia-o. M-ar scuti de mult efort. Mersi! |
Posted 16 March 2017 - 18:07

s-ar putea sa mearga sa integrezi manual codul de paypal
|
Posted 16 March 2017 - 18:09

Plata pentru ce? produse?
Tu ai nevoie in primul rand de ceva gen mobilpay.ro, dupa te poti gandi la un plugin pentru integrare in site. |
Posted 16 March 2017 - 20:21

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users