Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

Din data de 01.04.2017 U.P.C. a eliminat Shorts TV HD din grilă.

- - - - -
  • Please log in to reply
123 replies to this topic

#91
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006

View PostUPCfan, on 18 martie 2017 - 08:49, said:

Sunt curios cat din timpul tau la tv acordai acestui post? Eu nu am dat niciodata de cand sunt la upc nici din curiozitate. M-am bucurat cand eram la telekom si l-au introdus, dar a fost repede o dezamagire. Daca ar fi dupa mine as mai scoate niste starvuri din grila ( nasutv, bollywood-urile, regio, tvr-urile locale, taraf sd, etno sd, inedit, favorit...). Lista ar putea continua, dar sunt constient ca aceste canale au si ele telespectatorii lor. Asa ca eu le sterg din lista si ma multumesc asa. Pentru mine ar fi mai mult decat ok daca in locul "scurtaciunii" ar introduce cinemax2 hd.
Vedeam un film, două pe săptămână, în medie. Nu poate fi comparat cu ce numești tu stârvuri. Cinemax 2 HD aș vrea și eu, dar nu cu prețul Shorts TV! Cred că în timpul rămas o să îmi înregistrez cât pot de pe el.

Edited by cyberblue, 18 March 2017 - 19:11.


#92
manic_user

manic_user

    Slightly Older Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 16.01.2007
Shorts TV HD nu este un stârv, dimpotrivă, este un canal de nișă de calitate. Că unii nu-l agreează, este problema lor, dar să susții că este un stârv este un pic cam mult.

#93
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,834
  • Înscris: 26.02.2010

View Postquant, on 18 martie 2017 - 10:45, said:

Deci chiar daca ar introduce Cinemax 2 HD "in locul (care loc)" asta nu este o 'scuza'.  UPC ne-a desconsiderat neoferindu-ne pana acum Cinemax 2 HD si ne desconsidera eliminand un program din Maxim unic pe nisa lui.

Eram convins ca Cinemax2 HD, ruleaza deja la UPC, ca doar RCS-RDS sunt mai scartari si asteapta sa expire contractul ca sa mai introduca un HD Posted Image.

Edited by aris86, 21 March 2017 - 09:21.


#94
banzai77

banzai77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 16.01.2016

View PostKalman2007, on 16 martie 2017 - 12:56, said:

Mi se rupe de audiența lor. Dacă o luăm așa să zboare și Mezzo HD dar și Arte HD, AMS HD etc. Se elimină un canal cu conținut unic și asta contează. Deja văd că intră gunoaiele Intact. Mai bine să am 30 de canale HD de calitate decât 44 de umplutură. Ideea cu "eu nu mă uit poată să iasă" nu e deloc corect. Eu nu mă uit nici la Pro TV că a devenit un gunoi, dar asta nu înseamnă că trebuie să iasă. Tot ce iese este o pierdere pentru cineva.
.                                  Măi fraților voi nici acum nu ați înțeles politica UPC,ăștia scot canale bune tot timpul si înlocuiesc cu umpluturi,fiindcă aceste canale bune următorii ani ii costă, așa umpluturile le achiziționează pe 2 lei,că dacă tot nu prea are cine să-i concureze în România....   Aduceți.va aminte ce canale bune erau Cinestarurile....Rămân cu un gust amar de fiecare dată după astfel de anunțuri din partea lor și trăiesc cu speranța că într.o zi vor mai actualiza grila si cu canale premium!!!

#95
banzai77

banzai77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 16.01.2016

View PostUPCfan, on 16 martie 2017 - 14:39, said:

Todeauna vor exista carcotasi... Oricum in momentul de fata UPC are cea mai completa grila tv. Sigur acel canal va fi inlocuit cu ceva care va avea mai multa audienta. Eu indemn la calm sa vedem ce miscari vor face si dupa aia la libertatea de a arunca cu noroi.
.                                  Ce spui tu străine, Ștefan e departe......Upcfan,aruncă.ți ochii si puțin peste grila TELEKOM, sunt si eu fan UPC,dar puțin dezamăgit...Eu cred că TELEKOM are cea mai bună grilă Tv,după UPC si ultimul din cei 3 coloși, evident RDS,aici fiecare are lipsurile lui,de exemplu la internet e invers,conduce detașat RDS,UPC si Telekom, TELEKOM în zonele rurale,fiindcă în marile orașe internetul de la TELEKOM îl întrece pe cel de la Upc...

Edited by banzai77, 25 March 2017 - 10:43.


#96
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
CineStar-urile erau slabe, cel mult mediocre...

#97
UPCfan

UPCfan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 221
  • Înscris: 15.03.2017

View Postbanzai77, on 25 martie 2017 - 10:30, said:

.   Ce spui tu străine, Ștefan e departe......Upcfan,aruncă.ți ochii si puțin peste grila TELEKOM, sunt si eu fan UPC,dar puțin dezamăgit...Eu cred că TELEKOM are cea mai bună grilă Tv,după UPC si ultimul din cei 3 coloși, evident RDS,aici fiecare are lipsurile lui,de exemplu la internet e invers,conduce detașat RDS,UPC si Telekom, TELEKOM în zonele rurale,fiindcă în marile orașe internetul de la TELEKOM îl întrece pe cel de la Upc...
De la telekom am venit la upc. Deci sa ma lasi cu grila lor completa. Caderi de semnal din senin, retea neglijata... in 9 ani cred ca am avut peste 100 deranjamente. La astia sunt din august si nu am avut pana acum un singur deranjament. Totul functioneaza ca un ceas elvetian. La capitolul internet nu te contrazic ca rds-ul este pe locul 1.

#98
banzai77

banzai77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 16.01.2016
Depinde si unde locuiești Upcfan,nu te contrazic în totalitate deoarece nu am fost abonat Telekom niciodată, stiu gândirea lor comunistă la ofertare pe pachete,s.au potrivit perfect cu Romtelecom- Berlin= LOVE

Si așa s,a născut puiuțul TELEKOM,scump si nesătul!!!La ăștia să ai pachetul max trb să scoți din buzunar liniștit peste 120 Ron,să ai Tv max,internet max, telefonie nu mai vorbim, fixul la ei este cel mai ciudat, îți alocă 200 Min internaționale pe mobil, dar culmea se consumă primele în rețelele noastre, după aceea dacă ai nevoie să vorbești pe bani...De aceea spun că sunt comuniști în gândire, să numai pomenim de receivere,care trebuiesc închiriate,nu cred că au idee despre fidelizarea de la UPC,nici măcar nu stiu să copieze!!!

Dar la programe tv, SD cât și HD, eu zic ca sunt peste UPC....

#99
UPCfan

UPCfan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 221
  • Înscris: 15.03.2017
Cum zici si tu, sunt total inflexibili. Reteaua este un dezastru in zonele rurale sau la periferia oraselor si in plus de asta dai numai de aroganti si personal parca luat de la prasit. Am vazut ca multi colegi de forum se plang ca si la upc ai asemenea cozi de topor, insa eu personal inca nu prea am intrat in contact cu ei. Cand le-am cerut rezilierea ca era upc-ul in zona si nu mai avea rost sa le inghit mizeria (9 ani mi-a fost de ajuns), fix atunci s-au gandit sa imi reduca abonamentul, sa imi mareasca viteza la internet la 25 mbps... Exact aceste doua lucruri le ceream in ultimii ani si todeauna mi se spunea ca nu este posibil. Ce este culmea, cu doua saptamani inainte le-am cerut aceste lucruri si nu se putea pe motiv ca "nu duce reteaua si in plus de asta mai am inca 8 luni de abonament". Acum este mai bine, numai pe strada mea au pierdut 16 abonati. Nu mai zic ca in tot orasul au renuntat toti. Ai venit nemtii si au bagat milioane de euro in reclame si in retea nimic. In orasul meu si in imprejurimi au aceiasi retea din 2002.

#100
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Mda, și eu am fost abonat Telekom mai tot timpul. Am și în momentul de față fibră de la Telekom într-o locație din Constanța, dar am chiriași până în iunie deci nu am ce cauta acolo. Dat fiind ca nu am fost sunat deloc probabil funcționează corect.
În altă locație, tot în Constanța, am avut Telekom, am locuit vreo 2 ani, va spun sincer, am fost exasperat. Eram uploader pe un tracker, când dwld ceva se bloca imaginea, am depus "nspemii" de sesizări, m-au tratat ca un milog pe banii mei. Opc=reziliat. De vreo 3 ani, mi-am tras un cablu după hol, de la UPC, mi-am dus un dvr HD la singurul TV și sunt foarte mulțumit.
Sa nu credeți ca și la Telekom umbla câinii cu covrigii în cozi

#101
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,218
  • Înscris: 22.02.2017
Bai UPCfan, tu instigi la off-topic pe toate topicurile, da-o in ma-sa de treaba, iti dau report la toate postarile daca nu te potolesti. Aici se vorbeste de iesirea lu Shorts, nu de Telekom si experientele tale cu ei. Nu mai zic ca pe topicul de teste scrii numai off-topicuri.

Scrii bine in mare parte ce scrii, dar nu pe topicurile potrivite.

Pentru restul: avem topicul de "ceai fierbinte" pus la dispozitia noastra, chiar nu vreti sa se intample aici ce s-a intamplat pe aria Orange, va asigur eu. Posted Image

Edited by ronuquet, 25 March 2017 - 13:59.


#102
UPCfan

UPCfan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 221
  • Înscris: 15.03.2017
Ok, imi cer scuze!

#103
banzai77

banzai77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 16.01.2016

View Postalfa_alfa, on 25 martie 2017 - 11:21, said:

CineStar-urile erau slabe, cel mult mediocre...
.                                    Am văzut câteva filme pe Cinestar foarte ok,ceva gen ce se difuza pe MGM,dar mult mai selecte!!!

View PostUPCfan, on 25 martie 2017 - 12:14, said:

Cum zici si tu, sunt total inflexibili. Reteaua este un dezastru in zonele rurale sau la periferia oraselor si in plus de asta dai numai de aroganti si personal parca luat de la prasit. Am vazut ca multi colegi de forum se plang ca si la upc ai asemenea cozi de topor, insa eu personal inca nu prea am intrat in contact cu ei. Cand le-am cerut rezilierea ca era upc-ul in zona si nu mai avea rost sa le inghit mizeria (9 ani mi-a fost de ajuns), fix atunci s-au gandit sa imi reduca abonamentul, sa imi mareasca viteza la internet la 25 mbps... Exact aceste doua lucruri le ceream in ultimii ani si todeauna mi se spunea ca nu este posibil. Ce este culmea, cu doua saptamani inainte le-am cerut aceste lucruri si nu se putea pe motiv ca "nu duce reteaua si in plus de asta mai am inca 8 luni de abonament". Acum este mai bine, numai pe strada mea au pierdut 16 abonati. Nu mai zic ca in tot orasul au renuntat toti. Ai venit nemtii si au bagat milioane de euro in reclame si in retea nimic. In orasul meu si in imprejurimi au aceiasi retea din 2002.
.                                Da,cred dar momentan rămânem fideli celor de la Upc......E bine ca există concurență în România!!!

#104
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009
A fost eliminat fix la ora 1. :D

#105
sandelu25

sandelu25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 24.02.2017
sa le fie de bine celor de la upc.

#106
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostKalman2007, on 01 aprilie 2017 - 00:16, said:

A fost eliminat fix la ora 1. Posted Image
Vor avea profit „de acum înainte”...Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#107
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,380
  • Înscris: 05.09.2005
Eu totusi astept sa apara ceva.. Cand s-a facut modificarea la Penthouse? A intrat imediat cel hd sau a mai durat ?

#108
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009
A fost înlocuit repede. Aici a ieșit și atât.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate