Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

National Geographic Channel

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/National_Geographic_Channel.svg/220px-National_Geographic_Channel.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] anunță data premierei pentru serialul „Geniul: Einstein”


Primul serial National Geographic creat pe bază de scenariu – producția „Geniul: Einstein” – are premiera pe 30 aprilie, de la ora 21.00, anunță postul într-un comunicat.

Serialul în 10 părți urmărește viața celebrului fizician Albert Einstein (1879 – 1955),  explorând realizările sale profesionale extraordinare, dar și relațiile sale personale volatile, pasionale și complexe.

Serialul se bazează pe cartea lui Walter Isaacson, „Einstein: His Life and Universe” și are în distribuție actori celebri precum Geoffrey Rush (actorul din „Pirații din Caraibe” și „Discursul regelui” îl joacă pe Einstein la maturitate), Johnny Flynn („Nori peste Sils Maria”), Emily Watson („Testamentul tinereții”, „Calul de luptă”), T.R. Knight („Anatomia lui Grey”) și Vincent Kartheiser („Mad Men”).



Serialul îi are drept producători executivi pe Brian Grazer, Ron Howard și Gigi Pritzker. Odată cu primul episod al serialului s-a produs și debutul regizoral al lui Howard („O minte sclipitoare”, „Codul lui Da Vinci”) într-o producție de televiziune bazată pe scenariu.

„Geniul: Einstein” urmărește ridicarea lui Einstein de la originile umile de gânditor plin de imaginație și rebel, trecând prin toate eforturile de a fi recunoscut de comunitatea științifică, până la statutul de celebritate internațională, ca omul care a dezlegat misterele cosmosului prin faimoasa sa Teorie a relativității.
Serialul pătrunde și mai adânc în viața omului Einstein, examinându-i stările oscilante de la exaltare la cruzime în cele mai intime relații personale, cu copiii săi, cele două soții și multele femei cu care le-a înșelat pe acestea.

Serialul este amplasat într-o epocă de neliniște globală, de-a lungul celor două războaie mondiale. Confruntat cu un sentiment antisemit în creștere în Europa, supravegheat de spioni și în fața posibilității anihilării atomice, Einstein întâmpină dificultăți ca soț și tată și în special ca om de principiu, chiar și atunci când propria viață îi este pusă în pericol.

http://www.tvmania.r...ein-223781.html

#2
keta

keta

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 31.12.2007
Totul este bazat pe scenariu, asta este deosebit pentru ca introduce scenariu-telenovela.....

#3
mariovrs

mariovrs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,393
  • Înscris: 27.09.2013
S-au prostit canalele astea gen ''Discopery''...  Urmeaza National Geografic, care cat de cat mai misca ceva..

Cum e ma...sa mergi cu un cameraman intr-un amanet sau intr-un depozit si sa filmezi facaturile alea..  Si gata...ai canal pentru ''inteligenti''.
Acu' o sa faca o telenovela cu Einstein, sa prinda si la publicul gen ''tanti Florica''..

#4
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
mariovrs
Jos palaria.
De multa vremea ma uit din an in paste la Discov si NG. Si nici revisita nu le-o mai cumpar..Pe scurt, au coborat stacheta atat de mult incat vand 3 la pret de 1.
Si ma gandesc ca pe vremea lui Ceasca as fi omorat sa fiu abonat la ea..
Asta e. Eu ii zic prostitutie intelectuala..

#5
sebyss

sebyss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 11.11.2004
Eu inca n-as compara National Geographic cu Discovery... Si nici "A beautiful mind" cu o telenovela Posted Image
In principiu astept sa apara un film/serial si dupa ce-l vad pot trage concluzii, uneori trailerul arata bine si filmul dezamageste alteori ... invers.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SICLBlHizUY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sebyss, 16 March 2017 - 09:05.


#6
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
S-au prostit si astia...au dat-o pe telenovele si sf-uri

#7
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Macar Viassat-urile raman pe pozitii. Cel putin serialele pe care le urmaresc au povestea (sau scenariul) istoric mai curat (nu cu "Va urma..." de tip telenovela). Pacat, chiar imi placeau emisiunile lor.

Initial "renuntasem" sa ma uit la Discovery pentru posturile secundare (ID, Science, Animal Planet, respectiv Nat Geo Wild), dar, cu timpul, au devenit "principale".

#8
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,567
  • Înscris: 07.12.2014
Eu am cam migrat spre Viassat si Digi(world, life, animal world)  Ocazional mai dau prin Discovery si National Geographic. Pe Nat Geo. Wild de o vreme s-au zapacit, numai lei baga, rar prind altceva.

#9
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/National_Geographic_Channel.svg/220px-National_Geographic_Channel.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] „Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman” se întoarce la National Geographic.

Când începe sezonul 2 al seriei

Sezonul 2 din „Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman” va fi difuzat în premieră de National Geographic România luna viitoare, la un an de la premiera sezonului 1.

Cele trei episoade ale sezonului 2 vor fi difuzate în serile de duminică, de la ora 21.00, pe 9, 16 şi 23 aprilie:
„Alesul” (Morgan caută mai mulți lideri religioși pentru a-i întreba cum sunt aleși? Și ce rol joacă ei în confesiunea lor?),
„Rai şi Iad“ (Morgan explorează modul în care oamenii din toată lumea integrează raiul și iadul în viața lor) şi
„Semn dumnezeiesc” (Există momente când prezența lui Dumnezeu se face simțită? Morgan pornește în căutarea celor care sunt convinși că au dovada existenței Lui).

Anul trecut, vedeam pe National Geographic primul sezon al serialului documentar „Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman” / „The Story of God with Morgan Freeman”, prezentat și produs de actorul premiat cu Oscar. Acum, comingsoon.net anunță că serialul continuă cu trei noi episoade.

De-a lungul primelor șase episoade ale primului sezon, Morgan Freeman a călătorit de-a lungul lumii încercând să înțeleagă motivațiile religiei prin discuții cu diverși oameni, lideri religioși sau nu.
Care sunt noile teme ale seriei „The Story of God with Morgan Freeman”

Până acum, fiecare episod al documentarului s-a concentrat asupra unei mari întrebări despre divinitate:
  • Creația – Există similarități între poveștile religioase despre creație din diferitele zone ale lumii? Cum se compară acestea cu teoria științifică despre creația cosmosului și zorii civilizației?
  • Cine este Dumnezeu? – Cum a evoluat percepția despre Dumnezeu de-a lungul istoriei omenirii? Este Dumnezeu doar o idee și, dacă da, putem găsi dovezi ale unei prezențe divine în creierele noastre?
  • Răul – Care este originea răului și cum a evoluat ideea noastră despre rău de-a lungul mileniilor? Este diavolul real? Nașterea religiei poate fi, în mod inexplicabil, legată de nevoia de a controla răul.
  • Miracolele – Sunt miracolele reale? Pentru mulți credincioși, miracolele reprezintă fundația credinței lor. Alții consideră miracolele simple evenimente improbabile cărora creierele noastre le atribuie semnificații divine. Credința în miracole, indiferent cum le definim, poate fi ceea ce ne dă speranță și ne impulsionează să transformăm posibilitatea în realitate.
  • Sfârșitul lumii – Revolte violente și judecăți înflăcărate umplu imaginația populară, dar oare folclorul apocalipsei a luat naștere ca urmare a suferințelor ce au lovit Orientul Mijlociu acum două mii de ani? Adevărata semnificație religioasă a apocalipsei ar putea să nu fie un război global, ci o revelație interioară.
  • Renașterea – Cum s-au dezvoltat crezurile în viața de apoi și cum a schimbat reacția noastră la viața de apoi modul în care ne trăim viața? Știința de astăzi face progrese atât de rapide, încât ne-am putea confrunta curând cu renașterea digitală. Cum va afecta aceasta credințele noastre?
Cele trei episoade noi ale sezonului al doilea din serialul documentar „Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman” / „The Story of God with Morgan Freeman” au ca subiecte: „The Chosen One” (Cel ales, n.r.), „Heaven and Hell” (Raiul și Iadul, n.r.) și „Proof of God” (Dovada existenței lui Dumnezeu, n.r).

sursa

Edited by 3xteam, 22 March 2017 - 00:22.


#10
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Primul sezon a fost interesant si echitabil cu toate marile religii. Sper ca si acesta va fi la fel.

#11
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/National_Geographic_Channel.svg/220px-National_Geographic_Channel.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]     lansează Origini: Drumul Omenirii


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/origini_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Postul de documentare National Geographic lansează Origini, un serial în opt părți ce va fi prezentat de Jason Silva. Producția urmărește inovațiile care au creat lumea modernă.

Producția va avea debutul pe 2 aprilie, de la ora 22.00, fiind difuzat în fiecare duminică.


„Origini se oprește să examineze cele mai importante întrebări ale universului: Cum am ajuns aici? Cum a evoluat Homo sapiens de la maimuțele agățate în copaci la astronauții ce pășesc pe suprafața lunii?”, spun reprezentanții postului TV.

”Tot ce facem astăzi are rădăcini adânci în trecut”, spune Jason Silva.”ORIGINI reconstituie momentele care demonstrează cum ne-am răzvrătit împotriva sorții noastre în regnul animal și am găsit calea să ne ridicăm, să transcendem și să ne forjăm un nou viitor în lumea modernă.”

Totodată, muzica de pe coloana sonoră a serialului este semnată de John Boswell, un cunoscut compozitor.

„Muzica ne atinge la un nivel subconștient, instinctual”, adaugă Boswell. „Are un mod de a da viață istoriei umane și de a evoca emoții adânc înrădăcinate care ne conectează cu trecutul nostru. Această colaborare cu National Geographic ne permite să ajungem la un public larg și să relatăm povestea omenirii într-o formă nouă.”

PRIMUL EPISOD. Scânteia civilizației

Scânteia civilizației, primul episod din Origini are „acțiunea” în anul 12.000 î.e.n. când triburile nomadice depindeau de foc, acesta fiindu-le arma esențială în lupta pentru supraviețuire împotriva prădătorilor înfometați.
Urmează apoi un salt către 1232 e.n. când dinastia Jin a dezlănțuit cea mai spectaculoasă apărare împotriva hoardelor mongole atacatoare: proiectilele. Praful de pușcă a produs primele explozive chimice care au schimbat pentru totdeauna războiul modern.

sursa

Edited by 3xteam, 31 March 2017 - 18:03.


#12
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Pare interesant.

#13
Hawkie

Hawkie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 28.11.2001
Stie cineva de ce nu baga emisiunile astea in premiera si pe Nat Geo HD ?
Mi se pare aiurea sa bage premierele in rezolutie SD, acum in era televizoarelor 4K

#14
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,165
  • Înscris: 22.02.2017
De prosti ce sunt, ca in loc sa faca asa cum au facut cei de la History, adica versiunea romaneasca sa primeasca versiune HD, lasa versiunea internationala care e lasata de izbeliște si care are premierele dupa 3-4 luni.

Amuzant e ca Nat Geo People HD are versiunea romaneasca si in HD, chiar daca il gasim doar la Telekom. Posted Image

BTW: La unguri Nat Geo HD are acelasi program cu Nat Geo SD... credeam ca atunci cand s-a intamplat asta la ei, o sa se intample si la noi dar nu...

Si la Discovery Ro avem aceeasi problema, in loc sa primim Disc Ro HD, avem Disc Showcase HD, un fel de best-off - Discovery.

Asa ca atunci cand a fost documentarul pentru Colectiv, se putea urmari in HD pe internet, si in SD la televizor. Posted Image Posted Image Posted Image  tare, nu ?

Edited by ronuquet, 04 April 2017 - 20:34.


#15
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/National_Geographic_Channel.svg/220px-National_Geographic_Channel.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] va difuza în exclusivitate secvenţe impresionante din viitorul documentar IADUL PE PĂMÂNT

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Iadul-pe-p%C4%83m%C3%A2nt-HellOnEarth_31_National-Geographic.jpg?fit=700%2C393 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cele 13 minute în avanpremieră oferă un tablou crud și intransigent al pericolelor pe care refugiații le înfruntă trăind sub controlul ISIS și al riscurilor inimaginabile pe care și le asumă pentru a evada.


În urma presupuselor atacuri chimice din Siria, din 4 aprilie, Sebastian Junger, apreciatul corespodent de război, autor și realizator premiat de filme, și Nick Quested, partenerul său producător și deținător al premiului Emmy, au decis să distribuie imagini în premieră din viitorul lor documentar, Iadul pe pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS. Filmul va fi distribuit de National Geographic Documentary Films, va debuta la Festivalul de Film Tribeca anul acesta și va fi difuzat pe National Geographic la începutul acestei veri.


CE VEȚI VEDEA: 13 minute în avanpremieră din documentarul menționat precum și un bonus din secvențele tăiate la montaj, ce includ filmări personale cu încercarea disperată a unei familii siriene de a scăpa de controlul ISIS.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Iadul-pe-p%C4%83m%C3%A2nt-HellOnEarth_34_National-Geographic.jpg?resize=700%2C525 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

QAYARRAH, IRAQ – A torn ISIS flag after Iraqi militias oust ISIS from the premises. (photo credit: Junger Quested Films LLC/Nick Quested)


Selecțiunile includ și un interviu în premieră cu fostul consilier de securitate națională, generalul Michael T. Flynn, înregistrat în 2016, care comentează criza refugiaților afirmând:


”Trebuie să ne întoarcem acolo și să stabilizăm zona, astfel încât să le putem spune acestor oameni, care ar prefera să trăiască în propria lor casă, că se pot întoarce. Altfel, probabilitatea unui conflict mult mai mare crește cu fiecare zi.”


Secvența este narată de producătorul Sebastian Junger.

Următorul material poate fi folosit în scop promoțional, cu directivele de mai jos: Low-res: https://files.natgeo..._9lxEtI9F2uVM1R
  • Voce: Iadul pe Pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS va fi difuzat de National Geographic Channel în această vară.
  • Grafică generic ecran jos: Iadul pe pământ pe Nat Geo


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Iadul-pe-p%C4%83m%C3%A2nt-HellOnEarth_30_National-Geographic.jpg?resize=700%2C933 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

IRAQ – A young refugee child inside the Debaga Refugee Camp. (photo credit: Junger Quested Films LLC/Nick Quested)


DESPRE FILM: Sintetizat din aproape 1000 de ore de filmări profund tulburătoare, filmul explorează condițiile îngrozitoare de care fug refugiații și demonstrează umanitatea și curajul lor în fața amenințărilor / pericolelor fizice și a mediului politic foarte ostil. Realizatorii, care au colaborat anterior la crearea a trei filme despre războiul din Afganistan (”Restrepo”, ”The Last Patrol” și ”Korengal”), surprind acum și carnajul oripilant al războiului sirian și consecințele politice și sociale, creionând, în același timp, o imagine alarmantă a rolului Occidentului în apariția/crearea ISIS.

BIOGRAFIE: SEBASTIAN JUNGER (regizor, producător executiv) este autorul cel mai bine vândut, pe lista New York Times, cu lucrările ”The Perfect Storm”, ”Fire”, ”A Death in Belmont”, ”War” și ”Tribe”. Ca jurnalist premiat, editor colaborator al Vanity Fair și corespondent special al ABC News, a abordat cele mai importante subiecte internaționale și a fost recompensat cu premiul National Magazine și Peabody. Junger este și realizator de documentare. Documentarul său de debut, ”Restrepo”, coregizat cu Tim Hetherington, a fost nominalizat la premiile Oscar și a câștigat Premiul Marelui Juriu la Sundance.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Iadul-pe-p%C4%83m%C3%A2nt-HellOnEarth_National-Geographic.jpg?resize=700%2C393 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

QAYARRAH, IRAQ – Black smoke rises up from the oil fires set by ISIS in Qayarrah village after their departure. (photo credit: Junger Quested Films LLC/Nick Quested)


BIOGRAFIE: NICK QUESTED (producător executiv) este regizorul executiv și proprietarul Goldcrest Films, unde a construit unul dintre cele mai importante branduri de documentare la nivel mondial, câștigând, pentru eforturile sale, două premii Emmy. Quested a fost producător executiv pentru peste 35 de filme, între care și producțiile lui Sebastian Junger, ”The Last Patrol”, ”Korengal”, ”Which Way Is the Front Line From Here? The Life and Time of Tim Hetherington”, nominalizat la premiile PGA și de două ori la Emmy, și ”Restrepo”, nominalizat la Oscar. Quested este, de asemenea, un regizor de videoclipuri muzicale premiat, care a lucrat cu artiști precum Dr Dre, Nas, Puffy, Sting, Master P, Cash Money și Trick Daddy.

http://www.radardeme...adul-pe-pamant/

#16
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,165
  • Înscris: 22.02.2017
De mentionat : DOAR IN SD, IN HD PESTE 3-4 LUNI.

#17
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/National_Geographic_Channel.svg/220px-National_Geographic_Channel.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

  

GENIUL: EINSTEIN

  
[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Genius_18.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Geoffrey Rush as Albert Einstein in National Geographic’s ‘Genius’.

(photo credit: National Geographic/Dusan Martincek)

  
Deși realizările sale științifice continuă să uimească, puțini cunosc întreaga poveste de viață tumultuoasă a celei mai strălucite figuri din secolul al XX-lea, Albert Einstein.

Având premiera pe 30 aprilie, de la ora 21:00, serialul eveniment global din 10 părți, GENIUL: EINSTEIN – primul serial bazat pe scenariu al National Geographic – dezvăluie cum Albert a devenit Einstein, explorând realizările sale profesionale extraordinare, dar și relațiile personale volatile, pasionale și complexe.

Creat de Fox 21 Television Studios, a căror producție recentă ”The People V. OJ Simpson: American Crime Story” a dominat toate competițiile cu premii și toate listele criticilor, de Imagine Television, producătorul serialelor ”24” și ”Friday Night Lights” și de OddLot Entertainment, care a produs în 2016 filmul nominalizat la Oscar ”Hell or High Water”, serialul se bazează pe cartea lui Walter Isaacson, ”Einstein: His Life and Universe” și îi are ca producători executivi pe Brian Grazer, Ron Howard și Gigi Pritzker. Odată cu primul episod al serialului s-a produs și debutul regizoral al lui Howard într-o producție de televiziune bazată pe scenariu.

Distribuția remarcabilă îi include pe Geoffrey Rush (”The King’s Speech, ”Pirates of the Caribbean”, ”Shine”) în rolul celebrului om de știință, Johnny Flynn (”Clouds of Sils Maria”, ”Song One”, ”Lovesick”) în rolul lui Albert în anii premergători atingerii recunoașterii internaționale și Emily Watson (”Theory of Everything” ”The Book Thief”) în rolul celei de-a doua soții și verișoară primară, Elsa Einstein.

GENIUL urmărește ridicarea lui Einstein de la originile umile de gânditor plin de imaginație și rebel, trecând prin toate eforturile de a fi recunoscut de comunitatea științifică, până la statutul de celebritate internațională ca omul care a dezlegat misterele cosmosului prin faimoasa sa teorie a relativității.
Serialul pătrunde și mai adânc în viața omului Einstein, examinându-i stările oscilante de la exaltare la cruzime în cele mai intime relații personale, cu copiii săi, cele două soții și multele femei cu care le-a înșelat pe acestea.

Serialul este amplasat într-o epocă de neliniște globală, de-a lungul celor două războaie mondiale. Confruntat cu un sentiment antisemit în creștere în Europa, supravegheat de spioni și în fața posibilității anihilării atomice, Einstein întâmpină dificultăți ca soț și tată și în special ca om de principiu, chiar și atunci când propria viață îi este pusă în pericol.

”Nu am talente speciale, ci doar o curiozitate pasională.”

Serialul pornește de la anii de adolescență ai lui Einstein (Flynn), când acesta își înfruntă tatăl și renunță la școală în Germania pentru a merge la universitate în Elveția. Dragostea sa pentru femei și pasiunea pentru fizica teoretică înfloresc după ce Albert rupe inima primei sale iubiri, Marie Winteler (Shannon Tarbet – ”A Promise”, ”Virtuoso”) mânat de dorința de a o cuceri pe misterioasa studentă Mileva Maric (Samantha Colley – ”Victoria”, ”The Crucible”). Relația tumultuoasă a acestora atrage dezacordul celorlaltor profesori și duce la o sarcină neașteptată, obligându-i pe amândoi să lase deoparte marile planuri. Einstein se vede nevoit să caute o slujbă banală de examinator de brevete la insistențele bunului său prieten Michele Besso (Seth Gabel – ”Salem”, ”Fringe”). Străduindu-se din răsputeri să pătrundă în comunitatea științifică, Einstein publică cinci lucrări originale într-un an, atrăgând atenția multora, inclusiv a celui ce va deveni cel mai fervent adversar al său, dr. Philipp Lenard (Michael McElhatton – ”Game of Thrones”).

În vreme ce Primul Război părea iminent și mariajul său începea să se destrame, Einstein se aruncă într-o relație amoroasă cu verișoara sa primară, Elsa. Schimbătorul peisaj al politicii globale îl atrage în cercuri științifice tot mai politizate, generând fricțiuni cu colegi de breaslă precum Fritz Haber (Richard Topol – ”Covert Affairs”, ”Elementary”) și Max Planck (Ralph Brown – ”Alien 3”, ”TURN: Washington’s Spies”). Luând atitudine morală, Einstein refuză să sprijine efortul de război al Germaniei. Când începe războiul și granițele se închid, el este împiedicat să fugă la fiii săi din Elveția atunci când au mai multă nevoie de el.

Norocul lui Einstein (Rush) crește atunci când teoria relativității este dovedită a fi corectă. În pragul transformării sale peste noapte într-o celebritate, Elsa (Watson) îi cere s-o ia de nevastă pentru a evita scandalul pe care noul statut îl va aduce. În timp ce luptă cu Mileva pentru a obține divorțul, Einstein trebuie să facă față și vârtejului celebrității. După un interviu tensionat cu consulul american Raymond Geist (Vincent Kartheiser – ”Man Men”, ”Saints & Strangers”), reușește să scape de curentul antisemit tot mai puternic și să găsească adăpost în Statele Unite ca imigrant.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Genius_Executive_ProducersGrazerHoward_001.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Brian Grazer, left, and Ron Howard

 (photo credit: Imagine Entertainment)


În Princeton, New Jersey, unde trăiește și predă, Einstein continuă să fie hărțuit din toate direcțiile. Relațiile sale dezechilibrate cu copiii și nepoții săi îl amărăsc și ajunge să se implice într-o aventură amoroasă cu spioana rusă Margarita Konenkova (Ania Bukstein – ”Game of Thrones”) și trebuie să înfrunte răzbunarea personală a lui J. Edgar Hoover (T.R. Knight – ”Grey’s Anatomy”) care încearcă să-l doboare. Are de înfruntat totodată și posibil cea mai mare provocare a sa: presiunea de a renunța la pacifismul său de-o viață în speranța de a opri expansiunea lui Hitler în Europa. Deși călătoria sa este departe de a fi ușoară, Einstein reușește să găsească speranță și inspirație înainte de moartea sa, sub chipul unei tinere dornice să înțeleagă lumea. După cum spune o celebră remarcă a sa, ”important este să nu încetezi a întreba. Curiozitatea are motivele sale pentru a exista.”

Filmat în Praga, Republica Cehă, unde Einstein a trăit și a predat la începutul carierei sale, serialul include și o mulțime de alte nume sonore din lumea științei de la începutul secolului al XX-lea, între care Marie și Pierre Curie, Wilhelm Rontgen, Carl jung, Werner Heisenberg și alții.
GENIUL: EINSTEIN are premiera globală în luna aprilie, pe National Geographic, în 171 de țări și 45 de limbi.

Producătorii executivi ai serialului sunt Brian Grazer, Ron Howard și Francie Calfo și coproducător Anna Culp de la Imagine Entertainment; producător executiv și scenarist este Ken Biller; Gigi Pritzker și Rachel Shane sunt producători executivi din partea OddLot Entertainment, iar Melissa Rucker este coproducător; Sam Sokolow și Jeff Cooney de la EUE/Sokolow sunt, de asemenea, producători executivi. Scenaristul Noah Pink, care a adaptat serialul pentru ecran, este coproducător executiv. Pentru National Geographic, Carolyn G. Bernstein este vicepreședinte executiv și director al diviziei de producție și dezvoltare de programe bazate pe scenariu. Serialul este produs de Fox 21 Television Studios, Imagine Television și OddLot Entertainment.

sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 19:57.


#18
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Gordon Ramsay este „Călător cu gust”, într-un nou serial documentar pe National Geographic https://www.paginade...nal-geographic/

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate