![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Primaria din Munchen renunta la Linux pt Windows
Last Updated: Jun 23 2020 13:52, Started by
Adm
, Mar 14 2017 09:17
·
0

Posted 05 June 2017 - 15:49

Daca tot vor sa arunce cu bani de ce nu se baga pe Macuri, sint foarte populare in State.
|
Posted 05 June 2017 - 16:22

Unii vad ca inca nu realizeaza ca o licenta de Windows 10 Pro care-i < 200 EUR si pe care o platesti o singura data si-o folosesti ani de zile e o nimica toata din punct de vedere al costurilor cand trebuie sa scoti de cel putin 10x acea suma lunar doar pentru a plati salariul angajatului ce-o foloseste.
|
Posted 05 June 2017 - 18:50

Luminează-ne și pe noi care-s angajații cu cel puțin 2.000 euro lunar și la ce folosește calculatorul și sistemul ăla.
|
Posted 05 June 2017 - 19:24

Sint un admirator declarat al linuxului dar din pacate acesta nu a fost imbratisat de Institutiile Statului, asta e dragoste cu sila nu se poate, ca si exemplu am unul din sisteme de acasa care a fost cumparat cu windows preinstalat, totul ok am zis ca hai sa rulez pe acest sistem windows ca nu o fii foc, am facut upgrade la Windows 10 din ce in ce mai minunat ar zice unii, pina intr-o zi cind am sters tot si am bagat linux, deja devenise enervant, trebuia update de antivirus, devenise cam greoi in numai o luna de exploatare, bineinteles si alte probleme, cam costisitor dpv. al mentinerii securitatii.
|
Posted 05 June 2017 - 19:36

Sa incetatenit ideea ca daca ai Windows nu trebuie sa fii tech-geek, am intilnit niste probleme la Windows pe care numai un cunoscator in hardware le putea rezolva,
cum sa zice afara e vopsit gardu si inauntru leopardu .. |
Posted 05 June 2017 - 19:37

Mda, mulțumesc @iladi, doar că... Discuția s-a mutat de mult pe plaiurile mioritice... Nu asta ne interesează de fapt?
|
Posted 05 June 2017 - 20:22

Comparam lucruri diferite. Salariul il dai dincolo de alte costuri. Dar daca poti face o economie, de ce nu? Si economia asta nu vine doar dintr-un OS client, mai avem OS server, aplicatii server, alte aplicatii. Adunate, si mai ales la un nr. mare cat are statul sub aripa, iese o cifra frumusica.
Edited by neagu_laurentiu, 05 June 2017 - 20:23. |
Posted 26 July 2018 - 22:03

https://www.zdnet.co...ides-to-switch/
Io nu înțeleg de ce e așa complicat să facă upgrade la OpenSuSE 15 și ăia 6,5 milioane de euro să-i bage în propriile softuri care nu-s cross-platform... Edited by shiva, 26 July 2018 - 22:04. |
Posted 01 August 2018 - 14:28

Acolo miroase a treaba romaneasca doar ca facuta intre nemti.
|
Posted 26 August 2018 - 17:41

Nemți nu vor să își bată capul, ei oricum pentru chestii complicate plătesc pe alții.
Edited by alexandrupope, 26 August 2018 - 17:41. |
|
Posted 11 November 2019 - 13:35

Acolo miroase a treaba romaneasca doar ca facuta intre nemti. Se confirmă https://www.reddit.c..._christian_ude/ |
Posted 12 November 2019 - 17:55

nu uitați, doar RO e coruptă. toate celelalte țări sunt pure ca niște virgine. virgine turcoaice (explicatie: tucoaicele folosesc ușa din dos ca să fie virgine la căsătorie)
|
Posted 12 November 2019 - 23:36

Sa fim corecti pina la capat, unele distributii linux nu sunt gratuite, dar nu alegi linux pt ca e gratuit nu?
|
Posted 08 May 2020 - 16:24

Iară s-au răzgândit
|
Posted 09 May 2020 - 09:09

Mi-a plăcut un comentariu dintr-un articol de mai sus:
Quote back...forth...back...forth...back... We should connect them to a generator and harvest the energy. |
|
Posted 15 May 2020 - 10:31

Linux not Windows: Why Munich is shifting back from Microsoft to open source – again
https://www.zdnet.co...n-source-again/ ![]() |
Posted 08 June 2020 - 21:47

After Munich agreement, Hamburg moves to Linux
"With this decision, Hamburg joins a growing number of German states and municipalities that have already embarked on this path." "The others include Schleswig-Holstein, Thuringia, Bremen, Dortmund, and Munich. But, he adds: "The Hamburg decision is nevertheless remarkable because the city has always been more aggressively oriented towards Microsoft." |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users