![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
MobilPay - Implementare sistem de plată
Last Updated: Mar 12 2017 16:17, Started by
Andrey__
, Mar 12 2017 07:02
·
0

Posted 12 March 2017 - 07:02

Salutare.
1. Pentru cine vrea să instaleze sistemul de plată mobilpay, oricare din variante, găsiți documentația aici: https://www.mobilpay...eferinteglosar/, de unde poate fi download-ată. 2. Dacă, din greșeală, nu funcționează butoanele de download, cum nici mie nu-mi funcționează, aveți în contul de utilizator, în sandbox, în secțiunea implementare, întreaga documentație. Print: ![]() 3. Puteți, de asemenea, să intrați în simulatorul de plăți, care spune că în sandbox nu ai dreptul asupra acțiunii (deși sandbox este pe sandbox.mobilpay.ro). Print: ![]() 4. În detalii cont comerciant exista un select cu opțiuni, iar valoarea default este 7, care nu este, bine înțeles, id-ul opțiunii. La fel cum nici alea de sus nu sunt variabile intrate în template, dar neinterpretate. Print ![]() ![]() 5. Avem și wiki, care trimite spre logare în google, ca mai apoi să zică că sunt necesare privilegiile. Print: ![]() ![]() 6. Pentru că totul are o rezolvare, am mai căutat prin site, iar, dintr-o altă secțiune, am reușit sa accesez pagina wiki. Atașat print: ![]() 7. Yuhu !!!! Într-un sfârșit am găsit niște exemple de implementare pe site-ul lor. Luat, downloadat, pus pe localhost. Atașat print: ![]() Butoanele, link-urile, de sus nu duc nicăieri. Sincer, am văzut suficient. Chiar e bine că nu duc nicăieri. E foarte bine chiar ! 8. Până la urmă, problema reală la punctul 8 este eroarea care o primim, iar, ca și la celelalte puncte, și aici este tot vina mea, pentru că n-am instalat certificatul, nici în Firefox, nici în chrome. Certificat care l-am download-at dintr-o cu totul altă sectiune, dar tot de pe site-ul lor. Print: ![]() ![]() 9. Pentru că sunt încăpățânat, am mai căutat și am găsit aproape aceeași arhivă cu exemple, dar de data asta nu mai avea index-ul care mi-a dat eroare cu certificatul, și căreia butoanele nu-i funcționau. În schimb mi-au pus un fișier, numit readme.md. Ce poate fi mai încurajator de atât ? Print: ![]() 10. Am fost fraier. Trebuia să mă opresc la sectiunea sandbox, unde am realul simulator. Testat, fără opțiunea "Trimite SMS-ul prin conexiunea taxabilă" bifată. Print: ![]() Mesajul a fost "Mesajul a fost trimis. Ai fost taxat cu 0.50 € + TVA". Sper totuși că e o glumă.... |
Posted 12 March 2017 - 07:06

Topicul asta e:
1) O dezbatere 2) Cerere de ajutor 3) Lauda ca stim sa folosim paint ? |
Posted 12 March 2017 - 07:25

Poate reclama la MobilPay facuta pentru cârpaci și habarniști?!
Altfel nu as intelege de ce un utilizator non-cârpaci/non-habarnist, care se chinuie sa explice si sa implementeze MobilPay, n'are bani nici macar de un Windows... Si cica platile ar trebui sa fie securizate, alea alea... Si, cand colo, te trezesti cu Vasile-din-Deal, mare implementator. Daca au ajuns unii sa isi lase afacerea si banii pe mana tuturor ruptilor in dos... e cam nasol. Noroc ca lor nu li se intampla... sau probabil au prea putini bani pe carduri si poate si ceva popriri active... ![]() Edited by dexterash, 12 March 2017 - 07:31. |
Posted 12 March 2017 - 07:47

Nu mă chinui domne' sa-l implementez. N-am postat pentru ajutor. Am rezolvat cu ce am nevoie. Doar că am văzut erori gârlă în toate părțile și cred că erau de spus. Multe din alea de sus nici nu mă priveau. Erau doar ca idee.
n'are bani nici macar de un Windows... Îi zice tata să aștepte, să aducă un clește. Aia țipa de zori, timp în care tata reușește s-o scoată din lift. Iese aia din lift și îi zice: "Auzi vecine, dar cam multă gălăgie se aude la tine !" ![]() Așa și tu. Fiecare de ce-l doare. PS: https://www.facebook...bilPay/reviews/ Edited by Andrey__, 12 March 2017 - 07:56. |
Posted 12 March 2017 - 08:21

Nu știu unde vezi tu erori gârlă. Așa sunt toate sistemele ăstea și multe altele.
Prost documentate. Înțeleg că e primul tău proiect de acest gen. Get used to it. |
Posted 12 March 2017 - 09:11

Ai studiat comisioanele? https://www.mobilpay.ro/public/sms/
Nu le prea merge partea de SMS probabil din cauza ca n-o foloseste nimeni. |
Posted 12 March 2017 - 16:08

Cred ca s.a inspirat de la hostingor
![]() |
Posted 12 March 2017 - 16:17

Dupa ce pui certificatele pe FTP...pui pluginul/setarea pe SandBox, dupa care le trimiti mail sa testeze. Apoi iti activeaza contul...
Edited by xxvirusxx, 12 March 2017 - 16:17. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users