![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Persistenta datelor in fisiere XML
Last Updated: Mar 09 2017 17:29, Started by
CiprYst
, Mar 09 2017 11:37
·
0

Posted 09 March 2017 - 11:37

Buna ziua,
O sa descriu pe scurt ce am de realizat. Trebuie sa creez o pagina web tip news. Pe pagina principala trebuie sa imi apara toate stirile cu titlu, autor, imagine, data introducerii si o scurta descriere. Cand dau click pe o stire sa imi deschida aceasta stire unde o sa apara descrierea completa si restul detaliilor. Persistenta acestor articole/stiri trebuie facuta in fiesiere XML, iar pentru extragerea si afisarea datelor se poate folosi oricare din urmatoarele: Javascript XML, XSLT, XPath, XQuery etc. Pur si simplu nu stiu cum trebuie sa fac acest lucru, imi bat capul de foarte mult timp cu asta si nu reusesc. Am impresia ca este destul de banal si ca imi scapa ceva, dar tot nu stiu ce. Ati putea sa ma ajutati va rog? Multumesc foarte mult! |
Posted 09 March 2017 - 12:12

pune aici codul pe care l-ai scris pana acum si spune-ne unde anume te-ai blocat.
|
Posted 09 March 2017 - 17:29

Ai mai procesat XML? Daca nu, fa o aplicatie consola in care pui in aplicare treaba asta.
Ai mai facut o aplicatie web dinamica? Daca nu, invata treaba asta. Odata ce-ai trecut peste ambele etape de mai sus, cerinta e banala. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users