![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Dilema in Photoshop
Last Updated: Mar 08 2017 20:54, Started by
nitucoco
, Mar 07 2017 22:14
·
0

Posted 07 March 2017 - 22:14

Salut, sunt noob in acest program, insa lucram la ceva in Photoshop si dintr-o data, cred ca se intampla dupa ce am facut eu ceva evident, foaia de lucru a inceput sa dispara oricand selectez ceva cu Marquee Tool, sau cand selected Text tool, si apoi fac click pe un Text deja plasat pe foaia de lucru, pentru editare. Ce am stricat?
Screenshot pentru explicatie - [ https://i.imgur.com/xCRzqYQ.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by nitucoco, 07 March 2017 - 22:15. |
Posted 08 March 2017 - 20:54

Inainte sa dezinstalezi, incearca sa apesi combinatia de taste Ctrl+Alt+Shift (Win) sau Command+Option+Shift (Mac), in timp ce startezi Photoshop-ul. Succes!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users