Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Romanii si sistemele de canalizar...

Intocmire PUZ pentru schimbare de...

Somiera cu lamele curbate + salte...
 Deconectare aragaz

Sfat achizitie masina noua buget ...

Companiile de telefoane si pretur...

centrala termica gaz
 Vanzare parte din teren

Iesire din devalmasie -concubinaj

Remediere izolatie planseu pod ne...

Miros parchet
 Sa vedem ce usb-stick-uri aveti s...

Instalatie termica pe Cu - Teava ...

Autentificare aplicatie cod acces

Laptop Facultate
 

Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul?

- - - - -
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#37
XL700VA

XL700VA

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,123
  • Înscris: 29.04.2014
Cea mai simpla metoda (pe care o aplic si eu). Pui ulei in tigaie, il lasi putin sa se incinga, apoi spargi usor ourile in tigaie. Pui sare peste ele plus putin piper. Inclini putin tigaia (ca sa poti lua ulei), apoi cu o lingura de metal pui ulei incins peste ele. Si gata.

#38
pink_flamingo

pink_flamingo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,712
  • Înscris: 27.05.2016
Exista niste cursuri noi la NASA pentru problema ta.

#39
41ex

41ex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,989
  • Înscris: 22.01.2013
le spargi in tigaie dupa ce incepe sa se delimiteze, in final iese ca si cum nu s-ar fi spart.

#40
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,454
  • Înscris: 27.06.2004

View Post_NeXUS-, on 05 martie 2017 - 21:59, said:

Interesant cum va cacati pe voi de va faceti ca nu intelegeti diferenta dintre oua ochiuri si oua prajite in tigaie.
Ok, inapoi la televizor.
Si care e diferenta, desteptu lu masterchef?

#41
maccip

maccip

    44 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,345
  • Înscris: 06.01.2007
Astia cu stele Michelin reusesc sa extraga si radacina patrata dintr-un ou rotund. Mie nu mi-a reusit.
Doar cu sinus si cosinus mi-a mers. Cu cotangenta unghiului pe jumatate, mi s-a spart.

#42
edy_wheazel

edy_wheazel

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,556
  • Înscris: 31.07.2007

Quote

Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul?

Mkey. Pana la spaghete prevad o serie de topicuri de un real succes.

#43
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 66,031
  • Înscris: 15.06.2007
Daca galbenusul se flescaie in tigaie, ar putea fi semn ca ouala nu sunt proaspete, nu neaparat stricate. Cu cat este mai proaspat oul, cu atat este mai inchegat.   Imi fac zilnc la micul dejun ochiuri in tigaie si n-am nici o problema cu spartul galbenusului. Ba le mai intorc si pe cealalta parte si tot nunse sparg. Oua proaspete of course.

View PostYourFan, on 05 martie 2017 - 21:56, said:

E grava treaba daca nu stim sa gatim un ou Posted Image
Vorba aia.. atat de blonda ca nici nu stie sa fiarba un ou..

#44
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,565
  • Înscris: 25.12.2016

View PostX41Xu1, on 05 martie 2017 - 22:29, said:

Îmi plac ouăle ochiuri, dar n-am încercat niciodată să le prepar. Nici cu tăiatul pîinii nu stau prea bine. Și mă îndrept vertiginos spre 50 de ani
Macar cu lingura sau furculita ai invatat sa te descurci pana la varsta asta ? :)

#45
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008

View Post_NeXUS-, on 05 martie 2017 - 21:40, said:

Ce doresc? Pai vreau sa imi prajesc si eu 2 oua ochiuri fara sa sparg galbenusul.

Eu le fac intr-un mic vas (tip ceaun) cu maner, in care le pot scufunda pret de cateva zeci de secunde in ulei incins. Sunt si foarte usor de intors cu o spumiera. Nu arata in final ca in poza aia, dar isi pastreaza galbenusul intact si nici nu se ard daca ai un pic de indemnare.

Ca idee - ouale ochiuri se pot praji intacte doar in baie de ulei (sa fie scufundate macar 1/2 in ulei). Apoi le scurgi bine de ulei, le pui pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul, cum preferi.

Edited by rosix, 06 March 2017 - 03:19.


#46
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,353
  • Înscris: 07.05.2007
am impresia ca multi dintre cei ce raspund nu s-au prins ca treaba este la misto. Ma astept sa vad si topicul despre tehnica stersului la c...r, de unde o sa aflu ca sunt unii in pragul pensiei care nu stiu inca cum se procedeaza, pe motiv ca au avut alte preocupari....

si ca sa hranesc trolul, multi au atins problema spargerii galbenusului din perspectiva prospetimii fara sa mentioneze si posibilitatea ca daca esti retard il faci zob si daca este luat de sub gaina direct. Am vazut si cazuri extreme, foarte rar este drept, in care ramaneau doar cu coaja in mana dupa ce-l trozneau de masa ca pe nuca....
De asemena mai pot aparea probleme la separarea galbenusului de albus, dar deja asta este pentru profesionisti.

Edited by alexpet, 06 March 2017 - 05:01.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate