Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul?
Last Updated: Mar 06 2017 04:32, Started by
_NeXUS-
, Mar 05 2017 21:40
·
0
#37
Posted 05 March 2017 - 23:07
Cea mai simpla metoda (pe care o aplic si eu). Pui ulei in tigaie, il lasi putin sa se incinga, apoi spargi usor ourile in tigaie. Pui sare peste ele plus putin piper. Inclini putin tigaia (ca sa poti lua ulei), apoi cu o lingura de metal pui ulei incins peste ele. Si gata.
|
#39
Posted 05 March 2017 - 23:10
le spargi in tigaie dupa ce incepe sa se delimiteze, in final iese ca si cum nu s-ar fi spart.
|
#40
Posted 05 March 2017 - 23:10
#41
Posted 05 March 2017 - 23:22
Astia cu stele Michelin reusesc sa extraga si radacina patrata dintr-un ou rotund. Mie nu mi-a reusit.
Doar cu sinus si cosinus mi-a mers. Cu cotangenta unghiului pe jumatate, mi s-a spart. |
#42
Posted 05 March 2017 - 23:23
Quote Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul? Mkey. Pana la spaghete prevad o serie de topicuri de un real succes. |
#43
Posted 05 March 2017 - 23:43
Daca galbenusul se flescaie in tigaie, ar putea fi semn ca ouala nu sunt proaspete, nu neaparat stricate. Cu cat este mai proaspat oul, cu atat este mai inchegat. Imi fac zilnc la micul dejun ochiuri in tigaie si n-am nici o problema cu spartul galbenusului. Ba le mai intorc si pe cealalta parte si tot nunse sparg. Oua proaspete of course.
YourFan, on 05 martie 2017 - 21:56, said: E grava treaba daca nu stim sa gatim un ou |
#44
Posted 06 March 2017 - 00:45
#45
Posted 06 March 2017 - 03:17
_NeXUS-, on 05 martie 2017 - 21:40, said:
Ce doresc? Pai vreau sa imi prajesc si eu 2 oua ochiuri fara sa sparg galbenusul. Eu le fac intr-un mic vas (tip ceaun) cu maner, in care le pot scufunda pret de cateva zeci de secunde in ulei incins. Sunt si foarte usor de intors cu o spumiera. Nu arata in final ca in poza aia, dar isi pastreaza galbenusul intact si nici nu se ard daca ai un pic de indemnare. Ca idee - ouale ochiuri se pot praji intacte doar in baie de ulei (sa fie scufundate macar 1/2 in ulei). Apoi le scurgi bine de ulei, le pui pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul, cum preferi. Edited by rosix, 06 March 2017 - 03:19. |
#46
Posted 06 March 2017 - 04:32
am impresia ca multi dintre cei ce raspund nu s-au prins ca treaba este la misto. Ma astept sa vad si topicul despre tehnica stersului la c...r, de unde o sa aflu ca sunt unii in pragul pensiei care nu stiu inca cum se procedeaza, pe motiv ca au avut alte preocupari....
si ca sa hranesc trolul, multi au atins problema spargerii galbenusului din perspectiva prospetimii fara sa mentioneze si posibilitatea ca daca esti retard il faci zob si daca este luat de sub gaina direct. Am vazut si cazuri extreme, foarte rar este drept, in care ramaneau doar cu coaja in mana dupa ce-l trozneau de masa ca pe nuca.... De asemena mai pot aparea probleme la separarea galbenusului de albus, dar deja asta este pentru profesionisti. Edited by alexpet, 06 March 2017 - 05:01. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users