Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul?
Last Updated: Mar 06 2017 04:32, Started by
_NeXUS-
, Mar 05 2017 21:40
·
0
#1
Posted 05 March 2017 - 21:40
M-am apucat sa caut pe google cum se fac ouale ochiuri fara sa se sparga galbenusul, am dat peste videoclipuri de youtube care facea ochiurile nasol
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gieZLnjOiPg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Si am dat de tutoriale care nu stiu cat de ok sunt... sa lasi ouale 10 minute pe aragaz http://foodstory.sti...uie-sa-tii-cont Ce doresc? Pai vreau sa imi prajesc si eu 2 oua ochiuri fara sa sparg galbenusul. |
#2
Posted 05 March 2017 - 21:46
Cel mai simplu le spargi unul câte unul într-o farfurie și apoi le lași să alunece ușor în tigaia încinsă,niciodată să nu pui ulei mult,decât câteva linguri dacă le vrei cu pojghiță crocantă !
|
#3
Posted 05 March 2017 - 21:46
Folosesti capac sau pui ulei încins peste ochiuri cu lingura in mod repetat.
|
#4
Posted 05 March 2017 - 21:47
Apa stii sa incalzesti? Daca ma inveti sa fac ce stii tu sa faci te invat cum sa faci doo oo ochiuri! Si iti arat si cum se presara sarea!
|
#5
Posted 05 March 2017 - 21:47
Si de unde imi dau seama cand sunt gata? Ca pe internet sunt aruncate minutele de parca suntem la superbingo.
|
#6
Posted 05 March 2017 - 21:47
Prajeste-le in unt, Sunt de 1000 de ori mai gustoase.
Le scoti cand vrei tu, important e ca albusui sa fie prajit ca ala e scarbos cand e crud. Dai cu lingura ulei sau unt fierbinte peste ele ca sa se faca si in partea de sus iar taria galbenusului tine de experienta si arta. [ https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/yXlp640Tn-VxbxP-vaiI2NKZjxA/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/01/09/880/n/1922507/17b90c6d5873edb1231823.18767920_edit_img_image_18019874_1483991626/i/What-Salt-Bae-Meme.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Kroghy, 05 March 2017 - 21:50. |
#7
Posted 05 March 2017 - 21:48
Really ?
Eu nu am spart niciodata galbenusul si nu am folosit nici o tehnica speciala. Ulei incins, spart direct in tigaie si aia e. Oricite tutoriale urmaresti si oricite tehnici aplici - punctul comun va fi practică practică practică !! Sint gata cind se ingheaga albusul si/sau galbenusul asa cum iti place tie. La mine sint gata cind se carbonizeaza marginea, imi plac arse bine. Fiecare cu gustul lui. Edited by roxanaRabinowitz, 05 March 2017 - 21:49. |
#8
Posted 05 March 2017 - 21:51
Bai ejti nebun? Ma sparg de ras,nu pot sa cred asa ceva!Cum bai frate sa nu ai habar sa faci un ou...ochi ))!Tu mori de foame cu frigiderul plin langa tine!De-aia-s bune firmele de catering!Ceai la pliculet stii sa faci?
Edited by lik_lights, 05 March 2017 - 21:52. |
#9
Posted 05 March 2017 - 21:52
De regulă nu se sparge gălbenușul. Pesemne faci ceva greșit, dar e greu să ne dăm seama ce anume.
Ălea din clip numai perfecte nu sînt. O dă în bălării cînd aruncă ulei peste ele. În schimb cele din link arată cum trebuie. |
#10
Posted 05 March 2017 - 21:54
Este vorba sa il faci ochi, nu sa il prajesti... oricine stie sa prajeasca un ou in tigaie, dar conform cu ce gasesc si pe google/youtube... este munca grea sa faci un ou ochi.
|
|
#11
Posted 05 March 2017 - 21:55
TDI-beez, on 05 martie 2017 - 21:46, said:
Folosesti capac sau pui ulei încins peste ochiuri cu lingura in mod repetat. Ridici tigaia la câteva grade înclinație și acolo se adună uleiul încins,pui cu lingura peste gălbenușuri apoi tigaia o ții înclinată până pui ouăle în farfurie cu o paletă pentru că astfel le scurgi de surplusul de ulei ! |
#12
Posted 05 March 2017 - 21:55
Dacă faci exact ca-n clip,vor ieși ca acolo.
Cum adică de unde știi când sunt gata? Când arată cum îți plac ție(la inspecția ochiometrică). Dar,vezi să folosești lingură "metalică"(nu de lemn),când arunci ulei ca tipul/tipa din clip peste ele(ouă). Și capac de sticlă(să vezi în tigaie cu capacul pus). Că în clip au fost puțin stropite cu ulei învecinătățile aragazului. P.S.: Cum adică să-l faci ochi? |
#13
Posted 05 March 2017 - 21:55
lik_lights, on 05 martie 2017 - 21:51, said:
Bai ejti nebun? Ma sparg de ras,nu pot sa cred asa ceva!Cum bai frate sa nu ai habar sa faci un ou...ochi ))!Tu mori de foame cu frigiderul plin langa tine!De-aia-s bune firmele de catering!Ceai la pliculet stii sa faci? Eu sunt maestru cu trei dani in cartofi prajiti cu ou ochi. Edited by Kroghy, 05 March 2017 - 21:57. |
#15
Posted 05 March 2017 - 21:56
Incearca sa folosesti oua (cat mai) proaspete, la cele vechi galbenusul e deja spart.
Daca nici asa nu merge tine-le 12 ore in congelator inainte sa le pui in tigaie |
|
#16
Posted 05 March 2017 - 21:56
E grava treaba daca nu stim sa gatim un ou
Edited by YourFan, 05 March 2017 - 21:57. |
#17
Posted 05 March 2017 - 21:57
Avem 10 ani si eram ala cu cheia de gat!Am vazut la mama si eu am imitat operatiunea exact ca maimuta!Cand mama nu era acasa,frigiderul gol cu doar doua oua...ma puneam si le prajeam asa cum vazusem la ea ca le face!Nu aveam youtube ))!Fuck!
Kroghy, on 05 martie 2017 - 21:55, said:
Urmeza episodul cu cartofii prajiti dar deja e lectie de nivel avansat. E o combinatie de forta la curatat cu dexteritate la taiat si apoi tehnica la prajit. Secretele culinare sunt greu de stapanit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users