Pisica la curte
Last Updated: Mar 06 2017 20:28, Started by
dita70
, Mar 05 2017 10:54
·
0

Posted 06 March 2017 - 15:04

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Probabil ca ar trebui sa ma orientez spre un pui nu f mic (avand in vedere orarul meu, desi habar nu am ce varsta ar fi potrivita..), poate un motanel,.. Cam asta ar fi planul, dar cine stie... |
Posted 06 March 2017 - 16:41

Motanelul daca nu-l castrezi, la un moment dat va incepe sa marcheze prin casa, va umbla haimana prin cartier expunandu-se diverselor pericole(masini, caini sau oameni rai). Pisicile sunt mai de casa dar si ele trebuie sterilizate ca altfel iti umple curtea de pisicuti. Eu avand si motan si pisica, as zice ca pisica e de preferat. Motanul meu desi e castrat de 6 ani mai marcheaza din cand in cand dar partea buna e ca nu miroase cum miroase urina de motan necastrat care e insuportabila si extrem de persistenta. Pisicile sunt linistite comparativ cu motanii.
|
Posted 06 March 2017 - 18:40

Motanelul daca nu-l castrezi, la un moment dat va incepe sa marcheze prin casa, va umbla haimana prin cartier expunandu-se diverselor pericole(masini, caini sau oameni rai). Pisicile sunt mai de casa dar si ele trebuie sterilizate ca altfel iti umple curtea de pisicuti. Eu avand si motan si pisica, as zice ca pisica e de preferat. Motanul meu desi e castrat de 6 ani mai marcheaza din cand in cand dar partea buna e ca nu miroase cum miroase urina de motan necastrat care e insuportabila si extrem de persistenta. Pisicile sunt linistite comparativ cu motanii. Ma gandesc ca l-as castra. Am inteles ca motanii sunt mai teritoriali, ar fi f bine daca nu ar mai veni pisicile vecine sa-si faca nevoile la noi. Nu stiu cum e cu pisica, nu vin motanii la ea in perioadele de calduri? |
Posted 06 March 2017 - 20:28

Pisicile trebuie sterilizate ca fac cam 1-4 pui de 2-3 ori pe an deci intr-un an ai toate sansele sa ai mai mult de 10 pisici.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users