Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou
 La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...
 Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40
 Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?

transport -tren
 

E! HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#73
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018
Emisiunea Celebrity Prank Wars are premiera pe data de 7 mai, de la ora 23:00, la televiziunea E!.

https://www.paginade...cannon-21112328

#74
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018

E! va difuza un nou sezon al show-ului tv "E! Celebrity Game Face", cu Kevin Hart


"E! Celebrity Game Face", un show TV prezentat și produs de Kevin Hart, revine cu sezonul 4 pe 7 mai la ora 22:00. În cadrul show-ului, celebrități de top din Hollywood se vor lupta într-o serie de jocuri amuzante și absurde pentru a câștiga titlul de "Hart of a Champion" și o sumă de bani care va fi donată unei organizații caritabile alese de învingător, anunta televiziunea E! printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Fiecare episod va prezenta trei cupluri celebre care se vor confrunta în jocuri intense și amuzante jucate acasă. Printre aceste jocuri se numără "Flip It Good", unde un membru al echipei poartă șlapi și celălalt are un bol pe cap și trebuie să arunce trei vafe în bol, și "Celeb Face Game", unde un membru al echipei poartă imaginea unei persoane sau a unui animal pe față și trebuie să ghicească ce este, primind indicii de la celălalt membru al echipei, care nu are voie să folosească anumite cuvinte.

Iată lista completă a cuplurilor de vedete din sezonul acesta al show-ului Celebrity Game Face: Ice-T și Coco Austin, Elle King și Dierks Bentley, Latto și Brooklyn, Tamar Braxton și Mitch, Evelyn Lozada și Shaniece, Nivea Williams și Zo, Fat Joe și Rich, NE-YO și Mama Lo, Estelle și Melanie Fiona, Jimmie Allen și Bobby Bones, Kyle Busch și Samantha Busch, Affion Crockett și J Lee, Kandi Burruss și Todd Tucker, Rosci Diaz și Chantel Christopher, Sherri Shepherd și B-Phlat, Nikki Glaser și Julie Glaser, Rita Ora și Elena, Jason Derulo și MOVI3, Tiffany Haddish și Bresha Webb, Malin Ackerman și Jack Donnelly, Steelo Brim și AJ, Alexa Bliss și Ryan Cabrera, Carmella Graves și Ciret Graves, The Miz și Maryse, Jermaine Fowler și Katrina Lenzly, Michael Ealy și Khatira Rafiqzada, Neal Brennan și Kat Keene, Illiza Shlesinger și Noah Galuten, Boris Kodjoe și Ian Reichbach, Natasha Lyonne și Nick Thune, JB Smoove și Shah, Chris Paul și Jada Paul, Maria Menounos și Sean Waltman, Jay Pharoah și Shaina Farrow, Shad Bow Wow și Pimpin, David Dobrik și Ilya, Chloe Bailey și Halle Bailey, Vivica A. Fox și Nikki Rael, GaTa și Stacye Smith.

Formatul show-ului Celebrity Game Face este produs de Critical Content și Hartbeat, iar Kevin Hart, Jenny Daly, Jon Beyer, Bryan Smiley, Mike Stein, Michael Canter și Jeff Krask sunt producători executivi.

Sursa: https://www.hdsateli...-show-ului.html

#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018

E! va difuza ultimele două episoade din emisiunea "Celebrity Prank Wars"



În luna iulie, postul de televiziune E! va difuza ultimele două episoade dintr-o emisiune numită Celebrity Prank Wars. Această emisiune este prezentată și produsă de cunoscuții Kevin Hart și Nick canon, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


În aceste episoade, cei doi gazde își folosesc abilitățile pentru a ajuta vedetele să organizeze farse de proporții. Astfel, pe 2 și 9 iulie, de la ora 23:00, telespectatorii vor putea urmări întâlniri pline de distracție între vedete.


În primul episod, cântărețul Robin Thicke și rapperul T-Pain se confruntă într-o farsă în care Robin Thicke profită de fobia prietenului său legată de păianjeni. Răspunsul lui T-Pain va fi pe măsură!


În ultimul episod, Lil Duval îl provoacă pe T.I. la o sesiune amuzantă de aruncare cu toporul, care se transformă într-un coșmar când se stinge brusc lumina. În timpul acestei farse, T.I. ratează ținta dorită, dar asta nu îl oprește să organizeze o petrecere bizară.

Emisiunea Celebrity Prank Wars îi pune pe vedete la treabă în lumea farselor. Fiecare episod prezintă staruri care planifică și pun în aplicare farse amuzante și virale, iar la final, gazdele Nick canon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor.


Printre numele celebre care au apărut în emisiune se numără Anthony Anderson, Brie și Nikki Bella, Lil Duval, Fantasia, Taraji P. Henson, Lil Jon, Ludacris, Joel McHale, Chance The Rapper, T-Pain, T.I. și Robin Thicke. Formatul emisiunii Celebrity Prank Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick canon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.

Sursa: https://www.hdsateli...isoade-din.html

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018

E! difuzează BLACK POP: CELEBRATING THE POWER OF BLACK CULTURE începând de duminică, 6 august


Emisiunea specială în patru părți „Black Pop: Celebrating the Power of Black Culture” narată de La La Anthony și care se axează pe contribuțiile culturii afro-americane în domeniul muzicii, sportului, televiziunii și cinematografiei, Stephen Curry producător executiv, are premiera duminică, 6 august, la televiziunea E!.

„Suntem onorați să ne unim forțele cu E! și NBC News Studios, pentru a crea 'Black Pop', care onorează și sărbătorește cultura de culoare, în sport și divertisment. Această emisiune specială este un testament al puterii și impactului comunității noastre și suntem recunoscători că ni s-au alăturat atâtea voci care ne-au împărtășit amintirile lor dragi și ce i-a inspirat în atâția ani de excelență de culoare, în cultura pop”, transmit Erick Peyton și Stephen Curry, Unanimous Media.

„Ne mândrim că putem împărtăși aceste importante conversații și pietre de hotar culturale, care au influențat cultura pop. Parteneriatul și colaborarea cu E!, NBC News Studios, Stephen Curry și Unanimous Media ne-a oferit șansa de a avea o perspectivă creativă în această emisiune deosebită, pe care telespectatorii o vor aprecia", completează Rod Aissa, Vice-președinte Executiv, Unscripted Content, NBCUniversal television and streaming.

Această emisiune specială acoperă toate genurile culturii pop și divertismentului, sărbătorind muzica (de la rădăcinile gospel ale cântăreței Mahalia Jackson, la casa de discuri Motown sau aniversarea a 50 de ani de hip-hop), impactul incontestabil al culturii de culoare asupra modei, pionieri TV ca Diahann Carroll și Oprah Winfrey, legende ale sportului precum Sugar Ray Leonard și Laila Ali, evoluția filmelor de culoare și talentele care au deschis calea – toate creând o moștenire culturală care a dat tonul.

În Black Pop apar o serie de vedete, ca Erika Alexander, Laila Ali, Jabari Banks, Da Brat, Tamar Braxton, Erica Campbell, Nick canon, Misty Copeland, Laverne Cox, Stephen Curry, Victor Cruz, Dapper Dan, Dominique Dawes, D-Nice, Cedric the Entertainer, Scott Evans, Vivica A. Fox, Charlamagne Tha God, Tamron Hall, Kevin Hart, H.E.R., Luke James, Coco Jones, Sugar Ray Leonard, Marsai Martin, Ne-Yo, Will Packer, Nina Parker, Billy Porter, Sheryl Lee Ralph, Wendy Raquel Robinson, Amber Ruffin, Stephen A. Smith, Justin Sylvester, Blair Underwood și Tank, care își împărtășesc propriile realizări în domeniul muzical, TV, sportiv și cinematografic, canonizând aceste momente ca unele dintre cele mai importante din istoria culturii pop.

VIITOARELE EPISOADE DIN BLACK POP:  

Black Pop: Television are premiera pe 6 august, de la 22:00

Deși impactul experienței afro-americane asupra micului ecran nu poate fi negată, a fost nevoie de ceva timp pentru a ajunge aici. Acest episod analizează această călătorie, prin intermediul unor seriale comice clasice (ca Good Times și The Fresh Prince of Bel-Air), al genialelor Living Single, Scandal, Insecure, Pose și al glumelor moderne din Abbott Elementary. Este o sărbătoare plenară a prezenței Americii de culoare pe micul ecran și a drumului către reprezentarea autentică.

Black Pop: Music are premiera pe 13 august, de la 22:00

Muzica de culoare a fost întotdeauna ritmul pe care a bătut inima americană. Cu toate acestea, semnificația ei se extinde dincolo de beat-uri și rime distractive, deoarece se leagă de o istorie bogată și spune povestea libertății. De la epoca plină de suflet a casei de discuri Motown, la talentul starurilor pop de renume și trecând prin 50 de ani de hip-hop, acest episod explorează modul în care muzica afro-americană modelează cultura la nivel global și spune întreaga poveste a speranței, triumfurilor și unității Americii de culoare.

Black Pop: Film are premiera pe 20 august, de la 22:00

De la începuturi, oamenii de culoare au contribuit la modelarea cinematografiei americane. Deși nu a fost întotdeauna ușor, giganți ca Will Packer, pelicule cult clasice ca Waiting to Exhale, Set it Off, Friday și chiar filme îndrăznețe precum Get Out au găsit o modalitate de a face publicul să râdă și să gândească. Acest episod examinează modul în care excelența afro-americanilor pe marele ecran a devenit o forță dominantă în cultura pop, cu un impact incontestabil.

Black Pop: Sports are premiera pe 27 august, de la 22:00

Capacitatea sportivului de culoare de a impresiona și de a influența cultura pop este de neegalat, de aceea persoane ca Stephen Curry, Sugar Ray Leonard, Laila Ali și Allyson Felix au fost încoronați cu statutul de GOAT. De la ruperea barierelor, până la stabilirea tendințelor și negocierea de acorduri, acest episod analizează modul în care atleții de culoare nu doar modelează cultura întregii Americi, ci o și schimbă.

Black Pop este produsă de NBC News Studios și Unanimous Media. Stephen Curry, Erick Peyton și Melissa Haizlip sunt producători executivi. Charlise Holmes și Reniqua Allen-Lamphere sunt co-producători executivi.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume. Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu (serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în peste 40 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific) sau Peacock (disponibil abonaților Sky, din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția).

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20826

#77
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018
"House of Villains", la E! din 12 noiembrie

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anuntat printr-un comunicat remis catre HD Satelit Romania privind lansarea în premieră pentru piața din România a spectacolului de tip reality-show intitulat "House of Villains". Spectacolul, prezentat pe canalul E!, promite să adune laolaltă zece dintre cele mai notorii și cunoscute personalități considerate antagoniste, din universul emisiunilor de reality-show de pe micile ecrane. Joel McHale va fi gazda acestui nou format, care își va face debutul cu un episod special de 75 de minute, în data de 12 noiembrie, începând cu ora 22:00.

Acest reality-show este conceput ca un teren de întrecere pentru celebrități cunoscute pentru rolurile lor de „răufăcători” în astfel de emisiuni, care acum sunt provocate să interacționeze și să se confrunte într-o serie de teste menite să evalueze abilitățile lor fizice, psihologice și emoționale.

Cu un premiu substanțial de 200.000 de dolari și titlul onorific de „Cel mai malefic personaj din America” în joc, fiecare săptămână le aduce concurenților o nouă provocare majoră. Câștigătorul fiecărei probe este protejat de eliminare, iar la finalul săptămânii, unul dintre antagoniști este nevoit să părăsească competiția. Show-ul este o adevărată arenă de luptă pentru supremație, unde alianțele se formează și se destramă, încrederea este un bun prețios și trădată, iar participanții luptă pentru a atinge vârful piramidei succesului.

Participanții acestui reality-show

Anfisa Arkhipchenko, originară din Rusia, a câștigat rapid notorietate în anul 2016 prin participarea sa în emisiunea "90 Day Fiancé", unde și-a expus relația tumultuoasă. După acest debut televizat, Arkhipchenko și-a finalizat studiile universitare și a reușit să se impună în domeniul fitness-ului.

Johnny Bananas, un competitor care și-a dovedit valoarea prin șapte victorii în cadrul emisiunii MTV "The Challenge", este pregătit să își adauge încă un triumf în "House of Villains". Recunoscut pentru aptitudinile sale fizice, abilitatea de a manipula și un simț al umorului dinamic, Johnny se distinge nu doar ca un personaj de reality-show, ci ca o forță cu adevărat impresionantă ce merită luată în seamă.

Shake Chatterjee, cunoscut ca veterinar și DJ, a devenit preferatul Americii, reușind să-și trăiască viața după propriile reguli, chiar dacă asta înseamnă că uneori lucrurile pot deveni conflictuale. De la apariția sa în sezonul al doilea al emisiunii "Love Is Blind", Shake și-a transferat talentul din vântosul Chicago în însoritul Miami, unde își continuă munca de veterinar pe timpul zilei și pasiunea pentru DJ-ing pe timp de noapte.

Jonny Fairplay, o figură marcantă în universul emisiunilor de realitate și participant de seamă în "Survivor", a devenit cunoscut pentru faimoasa "Minciuna bunicii moarte". Cu peste 90 de apariții televizate, incluzând victoria în "Ty Murray’s Celebrity Bull Riding" și rolul de co-prezentator în "Fear Factor", Fairplay este de asemenea tatăl a doi copii, Finn și Madilyn, și gazda unui podcast propriu numit "The Reality After Show with Jonny Fairplay".

Bobby Lytes, născut în Miami, rapper și antreprenor, a lăsat o impresie puternică prin personalitatea sa vibrantă și abilitatea de a gestiona conflictele. După numeroase single-uri de succes și apariții televizate, Bobby își propune să demonstreze că are toate calitățile necesare pentru a cuceri "House of Villains".

Lara Bingle, model australian și personalitate de televiziune, a fost sub lumina reflectoarelor încă de la vârsta de 19 ani, când a debutat cu campania turistică "Where the bloody hell are you?". Odată cu lansarea propriului brand de cosmetice și mamă a doi copii, Lara este determinată să demonstreze că poate fi o competitor serios în cadrul acestui nou show.

Cu o astfel de distribuție variată și o promisiune de divertisment neconvențional, "House of Villains" este cu siguranță o emisiune inedită în oferta de programe a E! Fii pregătit să fii martor la strategii, alianțe, și trădări, într-o luptă pentru titlul de cel mai rău dintre răi.

Sursa: https://www.hdsateli...-noiembrie.html

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate