Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

E! HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#55
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020
Acest canal nu cred că e urmărit de multi mai bine ar baga un Discovery science in locul lui

#56
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 18.07.2019
Nici Science nu mai e ce a fost

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Sezonul 20 din Keeping Up With the Kardashians are premiera pe 28 martie, de la 22.00, la E! https://tvmania.ro/c...ans-282903.html

#58
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Televiziunea E! transmite de pe covorul roșu de la a 93-a ediție a Premiilor Academiei emisiunea prezentată de Giuliana Rancic “Live from E!: Oscars 2021“, duminică, 25 aprilie, de la ora 24:00 și în reluare luni, 26 aprilie, de la 19:00 și 22:00. https://mediaexpres....e.aspx?id=19128

#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
E! lansează un nou sezon al cunoscutei emisiuni True Hollywood Story, în 14 mai, vineri, de la 23:00! Primul episod al sezonului este dedicat artistei premiate cu Grammy, Cardi B. https://tvmania.ro/e...ory-292248.html

#60
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
E! face dezvăluiri interesante în noua emisiune de divertisment 'FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV', în premieră din 14 mai, de la ora 22:00. https://tvmania.ro/f...i-e-293166.html

#61
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

E! anunță finaluri incendiare pentru patru sezoane ale serialelor despre cultura pop americană în iunie


Attached File  19218.R.jpg   332.85K   4 downloads
Televiziunea dedicată culturii pop americane E! programează în iunie finalurile mai multor sezoane din seriile KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS, OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP, FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV și E! TRUE HOLLYWOOD STORY.

Cu privirea îndreptată spre viitor Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie au participat împreună la filmările ultimului sezon. În ultimele episoade Kim își dezvăluie planurile de viitor, iar Khloe și Kourtney au de luat decizii importante. De la excursii extravagante, venirea pe lume a copiiilor, conflicte și reușite profesionale, fiecare membru al clanului Kardashian-Jenner, va alege un moment preferat și va descrie sentimentele de la acea vreme în timpul reuniunii găzduite de Andy Cohen.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS - SEZONUL 20 CONTINUĂ DUMINICĂ, DE LA ORA 22:00. FINALUL PE 20 IUNIE. REUNION SPECIAL ARE PREMIERA PE 27 IUNIE, DE LA 22:00

În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii „The Real Housewives of Beverly Hills”, „Vanderpump Rules” și „Dancing with the Stars”, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitați celebri.

OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP - CONTINUĂ DUMINICA DE LA 23:00. FINALUL PE 13 IUNIE.

E! expune realitatea, prin intermediul emisiunii „For Real: The Story of Reality TV”. Acest program rememorează momente din cadrul emisiunilor de tip reality, care au modelat lumea în care trăim, relatând detalii din culise alături de protagoniști. De la „Keeping Up with the Kardashians”, „The Bachelor” și „The Real World”, până la „The Real Housewives”, „Survivor” și altele, acest gen de conținut a evoluat mult în ultimii ani și și-a lăsat amprenta asupra societății. În fiecare episod Andy Cohen va analiza anumite momente cheie din programele de tip reality alături de cele mai cunoscute nume, ajutat de pionieri ai industriei, producători și jurnaliști.

FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV - CONTINUĂ VINEREA, DE LA 22:00. FINALUL PE 25 IUNIE.

Bun venit în Los Angeles! Poate că este capitala internațională a divertismentului, dar în spatele strălucirii există o altă perspectivă, una întunecată, pregătită să iasă la lumină. De la controversele din showbiz, la secretele vedetelor, biografii, mistere și multe altele, această emisiune spune cele mai captivante povești de la Hollywood și revine pentru a discuta despre subiectele care vor intra în istoria culturii pop.

E! TRUE HOLLYWOOD STORY - SEZONUL al 2-lea CONTINUĂ VINEREA, DE LA 23:00. FINALUL PE 18 IUNIE.
Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19218

#62
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 07.09.2018

[ https://i.imgur.com/3KHmyNN.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] anunță că pe 9 noiembrie voturile sunt duble la PEOPLE’S CHOICE AWARDS pentru toate cele 40 de categorii din filme, TV, muzică și cultura pop. Gala se difuzează pe 7 decembrie la [ https://i.imgur.com/3KHmyNN.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  19633.R.jpg   119.14K   1 downloads

La People’s Choice Awards ediția 2021, premiile care celebrează toate formele de divertisment, votate în întregime de către fani, voturile exprimate pe www.votepca.com și Twitter sunt considerate duble, timp de 24 de ore, marți, 9 noiembrie, începând cu ora 17:00, voturile putând fi exprimate în fiecare zi până la data de 17 noiembrie.

Pentru a treia oară în istoria premiilor, People's Choice Awards este deschisă o categorie dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021, unde concurează: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu. Publicul poate vota pe www.votepca.com/ro

Pentru votarea pe Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conțin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) și hashtag cu numele nominalizatului. Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la E! People’s Choice Awards! #PCAs. Hashtagurile nominalizaților sunt: #AlinaCeusan, #CarmenGrebenisan, #CeanuZheng, #CristinaAlmasan, #DorianPopa, #MadalinSerban, #MariaZvinca și #MariluDobrescu.

Gala People’s Choice Awards este difuzată în noptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare sa este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Televiziunea publică noutăți și conținut exclusiv la adresele @eentertainmentromania (Instagram) | @Eentertainmentro (Facebook).

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19633

#63
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Laverne Cox este gazda transmisiunii de pe covorul roșu Live from E!: 2021 People’s Choice Awards


Actriță nominalizată la Premiile Emmy, style star, producător câștigător al unui Premiu Emmy, care militează pentru egalitatea în drepturi, Laverne Cox va conduce transmisiunea de pe covorul roșu Live from E! 2021 People’s Choice Awards. Laverne Cox va prelua rolul de gazdă pentru toate transmisiunile de pe covorul roșu începând din 2022.

Laverne Cox va discuta cu câștigătorii și nominalizații și va oferi publicului o experiență plină de spontaneitate alături de celebritățile prezente la această gală, care sărbătorește toate formele de divertisment prin acordarea de premii celor votați integral de public.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards oferă publicului o acoperire masivă, pe multiple platforme, în mediul digital, mobil și pe rețelele de socializare.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards este transmisă în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 2:00 a.m la E! din Barker Hangar în Santa Monica, CA.  

Gala People’s Choice Awards 2021 este difuzată în direct în noaptea de marți spre miercuri 7 decembrie de la ora 4:00 am și în reluare, în data de 8 decembrie, de la ora 22:00, cu actorul Kenan Thompson ca și prezentator.

The People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt programe produse de Den of Thieves cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Cu multe premiere în cariera sa impresionantă, Laverne Cox a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy, a câștigat un premiu Emmy în rolul de producător și susținător al egalității în drepturi și public speaker. Ea este cunoscută pentru interpretarea rolului Sophia Burset din producția apreciată de public și produsă de Netflix, “Orange is The New Black”. Acest rol i-a adus lui Cox, prima femeie transgender, o nominalizare la premiile Emmy pentru interpretare.

Deasemenea, Cox a fost prima femeie trans de culoare care a jucat un rol principal într-un serial mainstream. Cox poate fi văzută în filmul câștigător de Oscar, “Promising Young Woman”. Este gazda podcastului “The Laverne Cox Show”, la Shondaland Audio și iHeart, și, recent, a încheiat filmările la mini-seria “Inventing Anna”, pentru Netflx, semnată de Shonda Rimes, Este și producător executiv pentru seria apreciată de public “Disclosure”, nominalizată recent la Premiile Peaboy, disponibilă la Netflix.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizează conţinut şi branduri de calitate pentru peste 160 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Oferind o gamă completă de experiențe de divertisment publicului local din întreaga lume, portofoliul de branduri tv unice include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks. Universal+ (serviciu hibrid linear și non-linear) este platforma agregator a brandurilor grupului și oferă abonaților programe live dar și conținut extins de tip VOD, inclusiv premiere în teritoriu și serii complete, disponibile toate într-un singur loc.

Portofoliul NBCU direct-to-consumer dedicat țărilor din afara US include hayu, un serviciu SVOD cu conținut de tip reality, disponibil în 27 de țări, inclusiv UK, Canada, Europa și zona Asia Pacific, dar și Peacock pe Sky, ce urmează să fie lansat la finalul lui 2021.

NBCUniversal este una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune, deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea și un serviciu de streaming premium ad-supported. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19660

#64
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii februarie la televiziunea dedicată culturii pop americane E!


Televiziunea E! a anunțat programul pentru luna februarie 2022 care include mai multe premiere printre care Relatively Famous: Ranch Rules, Clash of the Cover Bands și Nigltly Pop.

Citiți în continuare descrierea emisiunilor, datele și orele de difuzare:

Premiera duminica, 6 februarie, de la 22:00

Relatively Famous: Ranch Rules

Părinții lor sunt printre cele mai mari staruri din lume. Opt copii de vedete se adună pentru a locui și pentru a lucra împreună, timp de patru săptămâni, la ferma Steamboat Springs, din Colorado. Ei vor încerca să demonstreze părinților și lumii întregi că sunt mai mult decât copiii unor celebrități. Fiecare episod îi va pune în situații noi și vor avea parte de provocări amuzante în timp ce vor lucra pentru a ajuta la redeschiderea Saddleback Ranch, fermă ce a suferit pierderi semnificative în timpul pandemiei.

Continua duminica, de la 23:00

Clash of the Cover Bands

Sunt cei mai aclamați rockeri, artiști, regi ai muzicii country și dive pop de pe planetă. Sau asta cred ei. Urmărește E! în luna februarie și emisiunea Clash of the Cover Bands! În noile episoade se vor înfrunta trupe de cover și artiști din același gen de muzică. Cântăreții au la dispoziție două runde pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Juriul este format din Meghan Trainor, Adam Lambert și Ester Dean, iar gazda este tWitch. Miza este mare, deoarece artiștii câștigători primesc un premiu în bani și dreptul de a se proclama cei mai buni.

Continua marti-vineri, de la 13:00

Pauza pe 22 februarie

E! NEWS: DAILY POP

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura
pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

Continua miercuri – sambata, de la 00:00

Pauza pe 22 februarie

NIGHTLY POP

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și mereu o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19800

#65
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,384
  • Înscris: 16.03.2011
Jeg tv platit cu banii nostri,fara drepturi de retransmisie ar zbura jegul asta

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Televiziunea E! Entertainment a anunțat pentru septembrie mai multe premiere printre care continunarea sezonului al treilea „Celebrity Game Face” dar și EMMY's 2022 din seria Live From E!


„Celebrity Game Face” sezonul al treilea continuă duminica, de la ora 22:00, cu Kevin Hart care revine în rolul de gazdă a emisiunii și lansează noi provocări pentru cupluri de celebrități.

De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi fațete ale personalității lor.

În premieră marți, 13 septembrie, de la ora 22:00 este transmisă emisiunea Live From E!

EMMYs 2022, care prezintă cele mai importante premii din industria televiziunii.

Premiile Emmy sunt un prilej pentru toate starurile să se îmbrace special pentru a impresiona, toaletele acestora fiind comentate în emisiunea tradițională oferită de E!

Seria „Mathis Family Matters” continuă în fiecare duminică de la ora 23:00 cu noi episoade în care judecătorul Mathis, faimos pentru că este un reprezentant al legii devenit star TV, spune că „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”.

În noua emisiune își propune să demonstreze acest lucru, Mathis Family Matters urmărind viața de la Hollywood a judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir). Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis.

De marți până sâmbătă, de la ora 13:00, continuă emisiunea E! NEWS: DAILY POP, cu Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie care prezintă cu savoare un mix de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop și interviuri cu vedete în platou.

Tot de miercuri și până sâmbătă, de la ora 1:00, continuă NIGHTLY POP, o emisiune pentru adulți despre viața de la Hollywood, cu subiecte din cultura pop, cele mai proaspete știri din industria divertismentului prezentate fără filtrul destinat protecției minorilor, neașteptate și mereu scandaloase.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20217

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

3, 2, 1 … Să înceapă gătitul la E! cu Celebrity Beef


Joel McHale revine la E! Entertainment în calitate de prezentator și producător executiv al emisiunii Celebrity Beef, emisiune de gătit care transformă conflictele din lumea divertismentului în competiții culinare. Premiera are loc duminică, pe 23 octombrie, de la 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Emisiunea plină de accente comice aduce față în față două celebrități, care se vor înfrunta în bucătărie prin prepararea celei mai delicioase rețete, direct dintre dealurile de la Hollywood. Pe măsură ce vedetele încearcă să-și regleze conturile în bucătărie, atmosfera se încinge și dezvăluie adevăratele motive ale rivalității dintre ele. În calitate de gazdă, Joel este însărcinat și cu rolul de acuzator, judecător și juriu. El încearcă să îi încurce prin diferite provocări în timpul procesului de creație. Câștigătorul provocărilor primește ingrediente mai bune, iar învinsul este pedepsit prin privarea de cuțite, spre exemplu, sau înlocuirea lor cu unelte de grădinărit. La finalul competiției, Joel va juriza preparatele și va decide câștigătorul concursului și al conflictului. Câștigătorul pleacă acasă cu trofeul și va dona câștigul de $10,000 unei cauze umanitare la alegere.


Vedetele care au acceptat provocarea confruntării în primul sezon sunt: Cheryl Hines & Rachael Harris, Ben Higgins & Nick Viall, Cynthia Bailey & Todd Bridges, Andy Grammer & Justin Baldoni, Justin Sylvester & Loni Love, Dolores Catania & Caroline Manzo, Missi Pyle & Jeff Lewis și Nikki & Brie Bella.


Celebrity Beef este produs de The Content Group, parte a Asylum Entertainment Group, cu Joel McHale, Rebecca Hertz, Steven Michaels, Jodi Flynn, James Macnab, Andi Walker Ochoa și Ariel Brozell în rolurile de producători executivi.

3, 2, 1 … Să înceapă gătitul la E! cu Celebrity Beef, emisiunea care transformă conflictele între vedete în competiții culinare, prezentată de Joel McHale și difuzată din 23 octombrie, duminica de la 22:00!

Sursa: https://www.hdsateli...ul-la-e-cu.html

#68
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Televiziunea E! difuzează emisiunea RAISING A F***ING STAR de duminică 6 noiembrie de la ora 22:30
https://mediaexpres....e.aspx?id=20345

#69
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Kenan Thompson (actor de comedie) este cel care va prezenta Gala Premiilor People's Choice. Această gală este destinată tuturor formelor de divertisment ai cărei câştigători sunt aleşi doar de public.

Gala va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica şi va fi difuzată de televiziunea E! pe 7 decembrie, de la ora 20.00. Actorul Kenan Thompson revine în rolul de prezentator pentru al doilea an consecutiv.

În cadrul Galei People's Choice Awards, fanii pot să îşi voteze preferaţii din cele 40 de categorii din industria filmului, televiziunii, muzicii şi pop culture.

https://www.paginade...awards-20901950

#70
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Emisiunea "E! News" revine pe micile ecrane


Televiziunea E! anunță anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit România întoarcerea emblematicului show de știri nocturne de divertisment E! News avându-i pe Adrienne Bailon-Houghton și Justin Sylvester în rolurile de gazdă, din 15 noiembrie, de marți până sâmbătă, de la 1:30.

Producătorii de televiziune John Redmann și John Pascarella vor fi producătorii executivi ai emisiunii care va pune accentul pe reportaje despre celebrități, bazate pe fapte și va facilita transmiterea informațiilor despre vedete către fanii lor.

„E! News are o lungă istorie de excelență în știrile de divertisment și suntem încântați să aducem spectacolul înapoi și să continuăm această tradiție”, a declarat Tracie Wilson, Vicepreședinte Executiv, NBCUniversal Syndication Studios și E! News. „John Redmann și John Pascarella sunt producători executivi respectați, cu reputație impecabilă, iar Justin și Adrienne sunt prezentatori carismatici,  cu multă experiență, cu un interes real pentru cultura pop. Aceasta este echipa perfectă pentru a aduce o nouă imagine acestei francize.”

Noua variantă E! News este principala destinație pentru fanii filmelor, muzicii, televiziunii și culturii pop. Justin și Adrienne vor detalia cele mai tari știri ale zilei din divertisment, vor organiza interviuri cu vedete în studio, vor prezenta detalii despre cele mai tari tendințe ale momentului și vor oferi informații în exclusivitate de la premierele filmelor, decernări de premii și concerte, asigurându-se că spectatorii sunt ținuți la curent cu cele mai importante povești ale zilei.

Programul E! News oferă știri din lumea divertismentului pe multiple platforme, 24/7 pe EOnline.com și social media.

Sursa: https://www.hdsateli...ile-ecrane.html

#71
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

E! Entertainment – recomandări din programul televiziunii în luna decembrie


E! Entertainment a anunțat care sunt recomandările din programul lunii decembrie 2022 printr-o broșură online care se adresează direct telespectatorilor.

Materialul începe cu piesa de rezistență a lunii la această televiziune, "Live From E! The People’s Choice Awards", emisiune anunțată pentru 7 decembrie, de la ora 20:00.

Prezentăm în coninuare recomandările lunii decembrie la E! în formularea echipei de PR a televiziunii:

The People’s Choice Awards – tot pe 7 decembrie, de la ora 22:00.

THE PEOPLES CHOICE AWARDS 2022

Ocupă-ți locul în primul rând pentru că E! te duce la ceremonia de premiere în care publicul este cel care decide cine primește cele mai mari note din industria divertisment de anul acesta. Cu toate vedetele preferate prezente, îmbrăcate pentru a impresiona, pregătește-te pentru o seară de neuitat.

Episod special pe 4 decembrie, de la 23:30.

If We’re Being Honest with Laverne Cox

Laverne Cox, gazda emisiunii Live from E!, demonstrează că poate interacționa cu vedetele pe și în afara covorului roșu, când își folosește abilitățile ei impresionante de intervievare pentru a-i scoate în evidență pe creatorii de tendințe și cei care au un impact în comunitatea de la Hollywood. Laverne surprinde miezul problemei și așa cum declară și ea: „intru în afacerile oamenilor”. Nu rata acest episod special și află informații din interior, doar la E!

Premiere

MARATON DE O ZI PE 25 DECEMBRIE

BOTCHED

De Crăciun urmărește episoade unul după altul din Botched! Chirurgii de renume mondial Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif repară cele mai dezastruoase intervenții chirurgicale estetice folosindu-se de cunoștințele și abilitățile lor.

Continua de marti pana sambata, de la 1:00

Watch What Happens Live Încă din 2009 emisiunea lui Andy Cohen a avut invitați diverși din lumea divertismentului, politicieni și staruri pop culture. Alături de gazdă, ei au dezbătut cele mai importante știri ale momentului, de la modă până la cele mai recente și surprinzătoare știri ale momentului. Difuzată în direct din New York și cu un palmares de invitați ce îi include pe Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey, noua emisiune de la E! trebuie neapărat urmărită.

Continua duminica, de la 22:30

Raising a F***ing Star

De la producătorii câștigători de premii Emmy pentru programele RuPaul’s Drag Race și Million Dollar Listing, vine la E! Raising a F***ing Star! un concept cu totul nou despre părinții vedetelor în devenire. Copiii lor talentați nu sunt doar dansatori, actori, modele sau muzicieni, sunt și influenceri pe rețelele sociale și au milioane de urmăritori pe platformele de conținut. Mai competitivi ca oricând, nimeni și nimic nu poate sta în calea acestor părinți hotărâți să-și ajute copiii în goana după faimă și avere.

CONTINUĂ DUMINICA, DE LA 22:00

Episod final pe 11 decembrie.

CELEBRITY BEEF

În vremurile trecute, o diferență de opinie se rezolva printr-un duel, sau poate chiar o luptă corp la corp. Astăzi, însă, avem o competiție numită emisiunea Celebrity Beef, unde două celebrități care s-au certat, se înarmează cu condimente și cuțite, gata să gătească cel mai bun fel de mâncare de la Hollywood. Prezentatorul este Joel McHale, actor, comediant și fostă gazdă a emisiunii The Soup, având rolurile de acuzator, judecător și juriu. Joel va hotărî cine este câștigătorul confruntării și cine va simți gustul amar al înfrângerii.

De marti pana sambata, de la 1:30

E! NEWS

Află toate detaliile despre cele mai recente știri din lumea celebrităților, industria divertismentului și cele mai noi zvonuri, în emisiunea E! NEWS.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20373

#72
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

LIVE From E! OSCARS 2023 și alte recomandări din programele lunii martie la E!


Televiziunea E! a remis printr-un comunicat către HD Satelit recomandările pentru luna martie 2023, pe care le găsiți mai jos.

LIVE From E! OSCARS 2023 - Urmăriți alături de E! sosirea vedetelor la Premiile Oscar 2023, evenimentul anual care sărbătorește cele mai bune producții cinematografice. Vom urmări întreaga desfășurare de forțe și vom analiza ținutele tuturor invitaților de pe covorul roșu, în cea mai strălucitoare noapte a anului pentru vedetele de la Hollywood.

Nikki Bella Says I Do - Continua duminica, de la 22:00 - După o logodnă lungă, Nikki și Artem sunt – în sfârșit – gata să spună „Da”. Problema este că au la dispoziție doar patru săptămâni pentru a organiza totul! Domnișoara de onoare (Brie) se chinuie să plănuiască o petrecere pentru viitoarea mireasă, în timp ce Nikki descoperă că este imposibil să găsească o locație potrivită, din scurt. În paralel, Artem speră că familia lui din Rusia va putea participa la eveniment și va putea, cu această ocazie, să-l cunoască pe băiețelul lor, Matteo. Având în vedere că nu au mult timp la dispoziție, vor putea oare cei doi îndrăgostiți să facă o serie de compromisuri pentru a-și organiza în realitate o nuntă ca-n povești?

Watch What Happens Live - Continua de marți pana sâmbătă, de la 1:00 - Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut intens subiecte diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată live din New York, emisiunea este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! NEWS - Continua de marti pana sambata, de la 01:30 - Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de la E!.

Sursa: https://www.hdsateli...23-si-alte.html

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate