Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Xiaomi Redmi 4X

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
2765 replies to this topic

#1225
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,614
  • Înscris: 14.02.2006
M-ati facut curios ....asa ca am testat telecomanda, dupa upgrade la 9.2.4.0., cu TV Samsung. Functioneaza perfect, toate butoanele.

#1226
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 d0d00, on 17 februarie 2018 - 08:10, said:


Salut, mulțumesc,as fi dorit sa dau flash decât la pachetul care conține noile modificări, dar nu îl găsesc doar pe acesta, în acest moment îl prefer rootat și mai bine rămâne asa cum este.
"Pachetul" acela de câteva sute de Mega( nu știu exact cat are) nu îl vei găsi separat ,doar daca ii dai să îl descarce in telefon din System Update și nu ii dai restart pt update ci te duci și îl cauți în memoria telefonului. Dar nu ai ce face cu el. Din  Recovery TWRP nu poți instala rom-ul original.Sigur ,poți încerca dar...vei avea o surpriză...bootloop.Adica mai clar telefonul va rămâne cu logo-ul pe ecran pana vei instala un rom din Fastboot și dacă nu instalezi nimic atunci sta așa până se descarcă și apoi bye bye .Dacă intra in bootloop nici posibilitatea să îl închizi nu o mai ai. Deci MARE atenție cu flash rom din TWRP Recovery! Oricum asigurate că ai minim 80% bateria încărcată pt a avea timp sa iei diferite masuri in caz că ceva nu funcționează conform așteptărilor. Dar repet,nu recomand flash din TWRP,doar din Recovery Stock. Tot ce ți-am povestit e experiment de mine,nu din povesti. Doar că eu mereu am și imagine de rom pt Recovery și cea pt Fastboot,in caz că apare ceva nuprevazut sa rezolv rapid. Și tine minte,cel mai sigur Flash Rom este cel din Fastboot și apoi mai durează 5 minute pt o rescriere TWRP și apoi Root.Succesuri!

#1227
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 Locohaust, on 04 martie 2017 - 21:24, said:

Evident, la găsit la vânzare pe mi.com.  voi ce ziceți este ok sd 435 pt taskuri normale? Social media și ceva browsing.
Este foarte ok nu doar pt task-uri normale ci mult mai mult. Este un procesor potent chiar daca este tactat doar la 1.4 ghz 8 core. La banii platiti este un chilipir. Trebuie sa luam in calcul tot ce inseamna acest simpatic  Redmi 4x :3GB ram , 32GB intern, 4100 mah bateria,carcasa full metal, cam toti senzorii integrati, amprenta...etc Este un best-buy clar. Vezi la Sami ce ofera de banii acestia. Succesuri!

#1228
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 mcjohn, on 16 februarie 2018 - 17:29, said:

Da !
Ori, ori !
Sint 2 apk care aproba sau resping accesul altor apk de prin telefon.

Eu nu sint multumit de RR. Cu bateria este foarte prietenos, nimic de zis ! De obicei seara remineam cu bateria 40%. Cu RR , aveam 70% ! Waw ! Super !
Dar am alte probleme !
Ledul nu functioneaza !
Nu vad telefonul cind il cuplez la calculator !
TWRP , dupa restart e mort !
Am incercat intalarea conform indicatiilor !
-INSTALLATION INSTRUCTIONS-
- Download the latest build
- Download Gapps
- Recommended - Full wipe and factory reset
- Flash ROM using latest TWRP 3.x Recovery
- Flash Gapps
- Reboot.
- Enjoy!
( -INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE-
- Descărcați cea mai recentă construcție
- Descărcați Gapps
- Recomandat - Ștergere completă și resetare din fabrică
- Flash ROM utilizând recuperarea ulterioară TWRP 3.xxx
- Flash Gapps
- Reporniți.
- Bucurați-vă! )
Dupa rebut , TWRP  devine invalid .
Voi încerca alt ROM ! Posted Image

Am repetat operația si pe twrp-3.2.1-0-santoni  si pe TWRP_3.1.1-0_Redmi4x_7.
Același rezultat ! Trist ! Posted Image
Am povestit si pe XDA, dar nu rasponde nimeni. Si pe forumul Mi.
Ok,sa ma dau si eu cu parerea. Parerea mea este ca orice Custom Rom nu va fi mai optimizat decat cel lansat de producatorul telefonului tocmai de aceia custom-urile ba un driver nu merge,ba camera nu stiu ce mai face,ba nu auzi bine in difuzor...ba una ,ba alta...etc etc. Si atunci cu ce ne incanta ca bateria tine cu 30% mai mult sau fenomenul Placebo asa ne impinge sa credem? Acum legat de root pentru Redmi 4x . SuperSU nu se intelege cu acest model.SuperSU intradevar ofera acces root dar veti observa ca blocheaza transferul de fisiere atunci cand este conectat la PC. Practic nu puteti face transfer de fisiere intre telefon si PC. Nu-i nici o problema,SuperSU are printre alte optiuni si Unroot. Selectati unroot si totul revine la normal. Intrati in Custom Recovery TWRP si de acolo instalati arhiva Magisk ,arhiva descarcata in prealabil in telefon (memora interna sau SD nu are importanta) dupa instalare permiteti stergerea Dalvik si cache apoi reboot . Cam asta este,nimic complicat.Mie SuperSU nu mi-a lucrat corect niciodata cu modelul acesta. Am incercat diferite versiuni de SuperSU instalate in fel si chip,aceleasi probleme. Magisk este ok desi personal nu folosesc deoarece eu vreau doar acces root fara alte programele pe langa. Asa ca metoda mea de rootare este aceasta: https://forum.xda-de... Am dat link deoarece acolo gasiti tot ce aveti nevoie iar eu ar trebui sa fac deja un tutorial si nu este locul aici. Pe voi va intereseaza exact acest fisier: https://superuser.phh.me/superuser.zip  exact acest fisier in descarcati in telefon , apoi inchideti telefonul,intrati in modul recovery TWRP (volum +   simultan cu POWER)si instalati exact fisierul " superuser.zip" , stergeti Dalvik si cache apoi reboot. Acum aveti un acces root impecabil si complet. Dupa repornirea telefonului mergeti in Magazin Play si instalati phh's SuperUser , este apicatia similara cu SuperSU dar stie sa lucreze cu accesul root oferit de superuser.zip . Mai simplist nu am stiut sa explic,sper ca am fost pe intelesul tuturor. Si uite ca facui si un pseudo-tutorial . Succesuri! Aaa!!! Si daca v-a placut sau chiar v-a fost util dati un like !Daca urmati exact pasii sigur veti obtine un root fara cusur sau "bug-uri"

Edited by idicomes, 17 February 2018 - 12:39.


#1229
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016
Uh! Voi incerca sa te indrum. Dar TOT CE FACI ESTE PE RISCUL TAU! Descarci de aici: https://androidfileh...120698566Â Â programul: minimal_adb_fastboot_v1.4.2_setup si il instalezi in calculator. Descarci arhiva Recovery TWRP de aici: https://xiaomifirmwa...1-1-0-redmi-4x/
Sunt 2 arhive,una pentru MIUI bazat pe android 6 si una pentru android 7. Daca ai MIUI 9 atunci iti trebuie cea pentru android 7. Descarci arhiva TWRP_3.1.1-0_Redmi4x_7.zip , in acea arhiva gasesti fisierul recovery.img ,
pe care il copiezi in folderul aplicatiei minimal_adb_fastboot ,in win 10 calea este : C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot . Dupa ce l-ai copiat il redenumesti in twrp_redmi_4x.img  si poti inchide fereastra. Inchizi telefonul apoi intri in Fastboot cu Volum - si POWER simultan. Pe ecran va apare scris Fastboot mode. Acum conectezi telefonul la PC prin cablul de date. Apoi lansezi aplicatia  Minimal ADB and Fastboot  instalata in calculator si scrii exact comenzile din poza atasata.Cand porneste telefonul in TWRP poti deconecta cablul. .ATENTIE! Dupa ce ai intrat in TWRP prima data intri in  “Advanced” > “Tools” si  disable boot partition encryption si dai restart la telefon, altfel te alegi cu Bootloop . Gata,ai Recovery TWRP! Repet,totul cu mare atentie si fara graba. Citesti de 3 ori si faci odata! Totul faci pe raspunderea ta si iti asumi! Daca totusi reusesti "performanta" sa faci bootloop nu este un capat de tara. Reinstalezi Rom-ul din  Fastboot si vei avea iar MIUI stock curat. Asigurate ca ai bateria macar 90% incarcata! In bootloop nu poti inchide telefonul deci orice masura iei trebuie sa o faci cat este telefonul incarcat! Nu este complicat,daca sti ce faci nureaza FIX 10 min.! Succesuri! Acest mesaj este pentru Alextudor

Attached Files


Edited by idicomes, 17 February 2018 - 13:42.


#1230
jurnalistul2000

jurnalistul2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 29.09.2012
Salut. Va deranjez cu o intrebare. Ambele sloturi pentru sim suporta 4G?

#1231
alextudor

alextudor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 12.09.2006
@idicomes

Multumesc pt efortul depus de a scrie postul de mai sus. Eu il intrebam pe @mcjohn ce comanda da fiindca daca ii dispare twrp.ul dupa restart, da comanda doar sa booteze in el, nu sa.l si scrie, adica fastboot flash recovery "nume fisier".

#1232
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 jurnalistul2000, on 17 februarie 2018 - 15:07, said:

Salut. Va deranjez cu o intrebare. Ambele sloturi pentru sim suporta 4G?
Salut ,nu derasnjezi pe nimeni

 alextudor, on 17 februarie 2018 - 17:20, said:

@idicomes

Multumesc pt efortul depus de a scrie postul de mai sus. Eu il intrebam pe @mcjohn ce comanda da fiindca daca ii dispare twrp.ul dupa restart, da comanda doar sa booteze in el, nu sa.l si scrie, adica fastboot flash recovery "nume fisier".
Posted Image))) Da,amuzant! Cum naiba sa faca asa ceva? Posted Image))))))) Mda,atunci ce pot spune... @mcjohn sa urmeze "tutorialul" descris de mine si nu o sa ii mai dispara TWRP!  :)))

Edited by idicomes, 18 February 2018 - 00:43.


#1233
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 jurnalistul2000, on 17 februarie 2018 - 15:07, said:

Salut. Va deranjez cu o intrebare. Ambele sloturi pentru sim suporta 4G?
Salut! Acest dispozitiv are un slot  dedicat cartelei sim si un slot HIBRID. Adica...primul slot este exclusiv pentru un SIM GSM al oricarei companii de telefonie mobila din Romania si nu numai (telefonul nu este blocat), 3G sau 4G merg toate, iar slot-ul 2 este HIBRID adica fie introduci un sim GSM fie un microSD . Ambele sloturi suporta 4G ! Succesuri!

#1234
mcjohn

mcjohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 05.02.2009

 alextudor, on 17 februarie 2018 - 17:20, said:

Eu il intrebam pe @mcjohn ce comanda da ...
Îmi pare râu !
Eu nu postez nimic in sabat ! (Dumnezeu e gelos si pretinde ca sabatul sa-l petrec cu El. Ultima oara când am postat in sabat am luat o penalizare de 24 de ore , asa ca tot pe tușă am stat . Prefer sa stau cuminte, voluntar , decât sa fiu pus pe tușă de "alții")
Întrebării tale ti-am răspuns acum o săptămână ! Link
Ai acolo si clipul instalării TWRP si captura de ecran. Cind telefonul este pornit normal (vezi ceasul si alte fisiere din telefon cu comanda "adb devices".
Daca ai iepurasul pe ecran, cu comanda "fastboot devices".
Ai aici toate comenzile ! (sper ca nu trebuie sa-ti traduc ce face fiecare !)
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery    + imaginea (vezi clip)
fastboot boot                   + imaginea
fastboot reboot
fastboot oem device-info
(Ar mai fi si comanda adb reboot edl , dar la mine nu a executat-o. Se poate ca, din cauza ca nu aveam bootloader-ul deblocat , când am tastat aceasta comanda !)

Săptămâna trecuta, când am instalat prima data RR, a fost o arhiva defecta ! Dupa instalare a rămas blocat in secventa in care am pus clipul la data respectiva !
De aceea am descarcat versiunea Luis. Cu Luis, fără SuperSu nu aveam drept de Root!
Am instalat SuperSu !
Toate bune si frumoasa dar TWRP devenea invalid după restart.
Am trecut pe Final. Aici am avut Magisk preinstalat. Am descarcat din nou (teoretic) acelasi ROM ca si cel de saptamina trecuta, dar acesta ruleaza !
Si cu Magisk si cu SuperSu, sau fără, problema driverilor a fost aceeasi.
In mod normal comanda pentru a boota in TWRP era Power + Vol+, dar eu am rămas blocat cu sigla Mi si nu boota !
Ulterior, văzând alt clip (am vazut peste 50 saptamana acesta ...) am descoperit ca TWRP boot-eaza cu comanda (Power + Vol+ + Vol- ) apăsate simultan.
Attached File  Image 19.jpg   288.62K   15 downloads Attached File  Image 20.jpg   234.7K   14 downloads Attached File  Image 21.jpg   274.92K   10 downloads Attached File  Image 22.jpg   207.35K   10 downloads Attached File  Image 23.jpg   278.39K   14 downloads Attached File  Image 10_2.jpg   120.49K   12 downloads Attached File  Image 9_2.jpg   213.96K   13 downloads Attached File  Image 24.jpg   169.68K   13 downloads

Fara driver am rămas după ce am trecut la RR.
Când eram pe Mi, atât telefonul cit si cardul erau văzute !
Bineînțeles, prima data am descarcat fișierul open_gapps-arm-7.1-micro-20180212 (vezi captura), dar la instalare a fost refuzat pe motivul ca telefonul este construit pe arhitectura arm64 , deci ... descarca altul "mai bun decât primul" ! Posted Image
Acum voi instala alt ROM. Am vazut ca au scos Oreo . Dar prefer totuși unul Final si Stabil.
Si cam atit !
La revedere !

Edited by mcjohn, 18 February 2018 - 01:11.


#1235
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 mcjohn, on 18 februarie 2018 - 01:00, said:

Îmi pare râu !
Eu nu postez nimic in sabat ! (Dumnezeu e gelos si pretinde ca sabatul sa-l petrec cu El. Ultima oara când am postat in sabat am luat o penalizare de 24 de ore , asa ca tot pe tușă am stat . Prefer sa stau cuminte, voluntar , decât sa fiu pus pe tușă de "alții")
Întrebării tale ti-am răspuns acum o săptămână ! Link
Ai acolo si clipul instalării TWRP si captura de ecran. Cind telefonul este pornit normal (vezi ceasul si alte fisiere din telefon cu comanda "adb devices".
Daca ai iepurasul pe ecran, cu comanda "fastboot devices".
Ai aici toate comenzile ! (sper ca nu trebuie sa-ti traduc ce face fiecare !)
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery
fastboot boot
fastboot reboot
fastboot oem device-info
(Ar mai fi si comanda adb reboot edl , dar la mine nu a executat-o. Se poate ca, din cauza ca nu aveam bootloader-ul deblocat , când am tastat aceasta comanda !)

Săptămâna trecuta, când am instalat prima data RR, a fost o arhiva defecta ! Dupa instalare a rămas blocat in secventa in care am pus clipul la data respectiva !
De aceea am descarcat versiunea Luis. Cu Luis, fără SuperSu nu aveam drept de Root!
Am instalat SuperSu !
Toate bune si frumoasa dar TWRP devenea invalid după restart.
Am trecut pe Final. Aici am avut Magisk preinstalat. Am descarcat din nou (teoretic) acelasi ROM ca si cel de saptamina trecuta, dar acesta ruleaza !
Si cu Magisk si cu SuperSu, sau fără, problema driverilor a fost aceeasi.
In mod normal comanda pentru a boota in TWRP era Power + Vol+, dar eu am rămas blocat cu sigla Mi si nu boota !
Ulterior, văzând alt clip (am vazut peste 50 saptamana acesta ...) am descoperit ca TWRP boot-eaza cu comanda (Power + Vol+ + Vol- ) apăsate simultan.
Image 19.jpg Image 20.jpg Image 21.jpg Image 22.jpg Image 23.jpg Image 10_2.jpg Image 9_2.jpg Image 24.jpg

Fara driver am rămas după ce am trecut la RR.
Când eram pe Mi, atât telefonul cit si cardul erau văzute !
Bineînțeles, prima data am descarcat fișierul open_gapps-arm-7.1-micro-20180212 (vezi captura), dar la instalare a fost refuzat pe motivul ca telefonul este construit pe arhitectura arm64 , deci ... descarca altul "mai bun decât primul" ! Posted Image
Acum voi instala alt ROM. Am vazut ca au scos Oreo . Dar prefer totuși unul Final si Stabil.
Si cam atit !
La revedere !
O parere personala,toata problema ti-o da root-area cu SuperSU! Si apropo frate ...renunta Custom Rom ,sunt niste mizerii. Succesuri! REITEREZ ,parere personala!

#1236
mcjohn

mcjohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 05.02.2009

 idicomes, on 18 februarie 2018 - 00:58, said:

iar slot-ul 2 este HIBRID adica fie introduci un sim GSM fie un microSD .
... fie sim+card (in slotul 2) !

 idicomes, on 18 februarie 2018 - 01:11, said:

O parere personala,toata problema ti-o da root-area cu SuperSU!
Cu restu sunt de acort !
Repet a tria oara ! Acum am instalat Final + Magisk. Problema nu a dispărut !
Dar decât sa dau raportul la Mi de cite ori instalez ceva, sau pe unde sunt sau sa-mi taie din credit pentru ca am schimbat cartela sim. alta decât cea pe care am  făcut deblocarea, prefer alt ROM.

#1237
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 mcjohn, on 18 februarie 2018 - 01:20, said:

... fie sim+card (in slotul 2) !


Cu restu sunt de acort !
Repet a tria oara ! Acum am instalat Final + Magisk. Problema nu a dispărut !
Dar decât sa dau raportul la Mi de cite ori instalez ceva, sau pe unde sunt sau sa-mi taie din credit pentru ca am schimbat cartela sim. alta decât cea pe care am  făcut deblocarea, prefer alt ROM.
Nu baga omul in ceata cu artificii  . Da corect ,in principiu cu un adaptor poti pune in slotul 2 si un SIM si un microSD simultan ! DAR acest dispozitiv a fost gandit exact cum am descris eu mai sus! Succesuri! Restul e improvizatie,merge dar tot improvizatie este.

Si renunta la magisk si incearca root-area descrisa de mine. Cred ca vei ramane surprins. Succesuri!
Apropo,daca esti deconectat de la contul MIUI inainte sa dai FLASH la un nou ROM nu te va deranja nineni cu nici un SMS bla bla bla...nu mai am chef de povestit dar daca sti ce vorbesc ai inteles deja . Bafta!

Edited by idicomes, 18 February 2018 - 01:33.


#1238
mcjohn

mcjohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 05.02.2009
Pe XDA mi s-a sugerat sa încerc TWRP Lupul Rosu .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y9ohc8Kgvdk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by mcjohn, 18 February 2018 - 01:30.


#1239
idicomes

idicomes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 25.04.2016

 mcjohn, on 18 februarie 2018 - 01:29, said:

Pe XDA mi s-a sugerat sa încerc TWRP Lupul Rosu .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y9ohc8Kgvdk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Poti incerca,eu am propus o varianta "curata" de TWRP ceva mai sus. Testata si para testata de mine. Daca ai ceva mai bun ce sa zic...BAFTA. Pentru mine ,ceeace am sugerat colegilor a mers impecabil.

#1240
mcjohn

mcjohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 05.02.2009
Pentru ca mi-a luat ceva timp până am găsit un loc de unde sa dau jos imaginea am sa pun si link-ul aici :
RedWolf_3.1_santoni-BETA_6.1.img

#1241
mcjohn

mcjohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 05.02.2009

 idicomes, on 18 februarie 2018 - 01:39, said:

Testata si para-testata de mine.
Dupa repornirea telefonului nu mai pot adăuga alt ZIP ! Din păcate !
Acum am pornit telefonul in Mod Recuperare (pentru demonstrație).
Attached File  Screenshot_2018-02-17-18-56-09.jpg   42.98K   22 downloads Attached File  Image 26.jpg   113.64K   21 downloads Attached File  Screenshot_1970-01-01-02-12-45.jpg   101.57K   19 downloads Attached File  Screenshot_2018-02-17-18-57-23.jpg   20.94K   22 downloads
Am încercat sa instalez ROM-ul subliniat (care de altfel rulează acum in telefon. Toate programele din aceasta captura le-am încărcat săptămâna acesta !)
Si după 1-2 sec TWRP se restartează de la sine, cu acel mesaj (pe 2 rinduri) ! Indiferent ce ZIP adaug, mesajul este acelasi . Posted Image

Am rezulvat si defectul cu recunoasterea telefonului !
S-ar parea ca nu aveam driverele corecte instalate !
Le-am gasit aici si acum merge : xiaomifirmware.com/guides-and-tips/restore-backup-efs-redmi-4x/
Deci o problema am rezolvat-o !
Attached File  Image 25.jpg   63.71K   19 downloads

Am găsit odată, dar nu mai știam unde am dat de el ... !
Aici este un ghid despre cum puteți instala 2 ROM-uri in paralel pe telefon . Adica sa aveți concomitent ROM-ul Xiaomi si RR (sau alt ROM în același timp instalate în telefon).
xiaomifirmware.com/guides-and-tips/dual-boot-xiaomi-redmi-4x/

Edited by mcjohn, 18 February 2018 - 05:26.


#1242
jurnalistul2000

jurnalistul2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 29.09.2012

 idicomes, on 18 februarie 2018 - 00:58, said:

Salut! Acest dispozitiv are un slot  dedicat cartelei sim si un slot HIBRID. Adica...primul slot este exclusiv pentru un SIM GSM al oricarei companii de telefonie mobila din Romania si nu numai (telefonul nu este blocat), 3G sau 4G merg toate, iar slot-ul 2 este HIBRID adica fie introduci un sim GSM fie un microSD . Ambele sloturi suporta 4G ! Succesuri!

Multumesc pt raspuns!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate