Driver-e Allview WI901N
Last Updated: Mar 01 2017 09:53, Started by
daniel_o
, Feb 27 2017 20:47
·
0

Posted 27 February 2017 - 20:47

Stie cineva de unde pot obtine driver-ele pentru tableta asta (Allview WI901N)? Pe site-ul Allview nu se gasesc iar cand am trimis un ticket la suport am primit raspunsul de mai jos:
"Din pacate, din motive de confidentialitate, aceste fisiere nu pot fi furnizate.Va recomandam sa contactati unul din service-urile noastre autorizate pentru solutionarea problemei" Mi se pare ciudat ca la Allview driver-ele sa fie confidentiale si sa ma duc la service pentru reinstalarea windows-ului pe cand alti producatori (Asus, Acer, etc) le pun la liber pe site-urile lor.... |
Posted 27 February 2017 - 21:01

Mai insista. Eu anul trecut am avut probleme cu o tableta de la ei, le-am cerut driverele si mi-au trimis un link de unde sa le descarc.
Eu am WI10N Pro... vad ca pare sa fie diferenta asa mare intre ele, poti eventual incerca astea de 10N: https://mega.nz/#!Rc...TYHhiSvBeULqJNY sursa link |
Posted 27 February 2017 - 21:44

Alti producatori sunt producatori.
Allview nu e producator, ci doar rebrand-uieste telefoane/tablete ieftine cu specificatii "wow" si face update-uri software numai cand sunt oferite de producatorii adevarati. Cand iti cumperi un produs electronic ceri si pareri. Nu zici "eh, las' ca toate-s la fel" . Ai fi observat ca suportul lor nu e chiar asa de stralucit (daca poate fi numit suport). Windows ar trebui sa le detecteze si instaleze automat mai ales daca folosesti Windows 8.1/10 . Daca nu le detecteaza atunci cauta drivere universale. Edited by red46, 27 February 2017 - 21:48. |
Posted 27 February 2017 - 23:38

Nu le detecteaza pe toate, am stat o zi intreaga pana am gasit si pus la punct 10N-ul, ca sa nu mai zic de fitele Windows-ului.
|
Posted 01 March 2017 - 09:53

Pana la urma am returnat jucaria si mi-am cumparat un Acer Switch One 10 pentru o diferenta de 60 RON. Tableta asta este mai performanta, are driver-ele disponibile pe site-ul producatorului si nu este nevoie sa ma duc la service pentru reinstalarea Windows-ului.
Sa-mi fie invatatura de minte sa mai cumpar no-name-uri aduse de importatori dubiosi, mai ales de cei ce schimba eticheta pe produse de origine indoielnica. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users