Caut informatii cu privire la emigrarea in Franta
Last Updated: Jan 09 2020 20:15, Started by
EnglishTutor
, Feb 27 2017 09:57
·
0

Posted 09 January 2020 - 19:51

ro_explorer, on 06 ianuarie 2020 - 20:18, said: Scuze ca întreb dar tu de pe smartphone îți faci conturi și aplici online în ceea ce afectează viitorul propriu? Ai nevoie de un computer (fie el și un laptop amarat) dar sa ruleze versiuni full de browsere, nu prastiile de pe telefoane și tablete. |
Posted 09 January 2020 - 20:15

tableta-ieftina, on 07 ianuarie 2020 - 01:26, said: Asa functioneaza 99% din site-urile franceze, mai ales celor ale institutiilor publice, iti trebuie multa rabdare ca sa reusesti sa iti creezi un cont si apoi sa reusesti sa il utilizezi. Indiferent daca folosesti tableta, telefon sau laptop. Stiu, e ciudat ca o tara renumita pentru scolile ei de inginerie este la pamant in domeniul IT. Iar aici pe forum, cum spuneam- majoritatea vorbesc ca sa se afle in treaba, fara sa fi avut niciodata vreo legatura cu subiectul in discutie. Ce ma enerveaza extrem, dar extrem de tare, e ca sunt exagerati in ceea ce priveste franceza. Adica da, vrem sa tinem engleza departe, cah, cah, da totusi avem nevoie de vorbitori de engleza fluent, da totusi sa stie si franceza fluent, da totusi si o a treia limba ar fi buna. Si nu zic, ok, e normal sa stii limba, dar de ce neaparat fluent cand tu urmeaza sa tii legatura cu UK sau partneri americani? In UK am intalnit n oameni care de abia intelegeam ce spun si totusi erau angajati. Aici nu nene, daca esti la nivel intermediar nu e ok, ca deh. Nu stiu, nu ma asteptam sa fie chiar asa incuiati. Totusi sunt in UE, au j' de colaborari cu diverse tari si cu toate astea ei o tin sus si tare cu franceza perfecta. Pai nene daca nu iti plac alte natii si nu vrei sa ii accepti, inchide granitele si stati voi cu voi si va pupati unii pe altii. Repet, inteleg ca e tara lor si chiar mi-ar placea sa ajung la un nivel bun de franceza, da cum mama ma-sii te astepti ca un strain (pe care il accepti in tara) sa invete sau sa isi imbunatateasca franceza, cand tu ii dai cu flit din start?? Nu de alta, dar eu stau acasa de cand ne-am mutat si nu mai suport, ma plictisesc, as vrea si eu sa fac naibii ceva. Dar incepand de la angajat hipermarket la munca de birou, e vesnic problema cu limba ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users