Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Caut informatii cu privire la emigrarea in Franta

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
73 replies to this topic

lulutza

lulutza

Member

• Grup: Members

ro_explorer, on 06 ianuarie 2020 - 20:18, said:

Scuze ca īntreb dar tu de pe smartphone īți faci conturi și aplici online īn ceea ce afecteazć viitorul propriu?

Ai nevoie de un computer (fie el și un laptop amarat) dar sa ruleze versiuni full de browsere, nu prastiile de pe telefoane și tablete.
Nu inteleg ce ti se pare anormal in asta. Am un CV pe care il incarc si il trimit. Ce anume as putea face diferit de pe pc ?? Tocmai aia e si stupid, nu ar trebui sa fie nevoie sa deschid calculatorul ca sa pot baga nume, prenume, adresa si sa incarc un CV. Pentru ca in final despre asta e vorba. A ok, unii au ceva campuri in plus, dar fuck, e vorba de scris 3 cuvinte in ele, sau de bifat o casuta. Suntem in 2020 nu in 2007.

lulutza

lulutza

Member

• Grup: Members

tableta-ieftina, on 07 ianuarie 2020 - 01:26, said:

Asa functioneaza 99% din site-urile franceze, mai ales celor ale institutiilor publice, iti trebuie multa rabdare ca sa reusesti sa iti creezi un cont si apoi sa reusesti sa il utilizezi. Indiferent daca folosesti tableta, telefon sau laptop.
Stiu, e ciudat ca o tara renumita pentru scolile ei de inginerie este la pamant in domeniul IT.
Iar aici pe forum, cum spuneam-  majoritatea vorbesc ca sa se afle in treaba, fara sa fi avut niciodata vreo legatura cu subiectul in discutie.
Am vazut de ceva vreme ca sunt varza cu carne la partea de site-uri. Ieri de exemplu am incercat sa caut pe site la Cpam sectiunea de locuri de munca, pentru ca am vazut multi britanici care se plang ca nu raspunde nimeni la linia pt engleza. Ei, ciuciu, a trebuit sa bag pe Google ca sa descopar ca de fapt era o pagina, dar nu pe site-ul ala ci pe al altora care erau in ceva partenariat...

Ce ma enerveaza extrem, dar extrem de tare, e ca sunt exagerati in ceea ce priveste franceza.
Adica da, vrem sa tinem engleza departe, cah, cah, da totusi avem nevoie de vorbitori de engleza fluent, da totusi sa stie si franceza fluent, da totusi si o a treia limba ar fi buna.
Si nu zic, ok, e normal sa stii limba, dar de ce neaparat fluent cand tu urmeaza sa tii legatura cu UK sau partneri americani?
In UK am intalnit n oameni care de abia intelegeam ce spun si totusi erau angajati.
Aici nu nene, daca esti la nivel intermediar nu e ok, ca deh.
Nu stiu, nu ma asteptam sa fie chiar asa incuiati. Totusi sunt in UE, au j' de colaborari cu diverse tari si cu toate astea ei o tin sus si tare cu franceza perfecta. Pai nene daca nu iti plac alte natii si nu vrei sa ii accepti, inchide granitele si stati voi cu voi si va pupati unii pe altii.
Repet, inteleg ca e tara lor si chiar mi-ar placea sa ajung la un nivel bun de franceza, da cum mama ma-sii te astepti ca un strain (pe care il accepti in tara) sa invete sau sa isi imbunatateasca franceza, cand tu ii dai cu flit din start??
Nu de alta, dar eu stau acasa de cand ne-am mutat si nu mai suport, ma plictisesc, as vrea si eu sa fac naibii ceva. Dar incepand de la angajat hipermarket la munca de birou, e vesnic problema cu limba :(.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate