![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Canon MG4200 - nu pot printa foto de pe android(telefon)
Last Updated: Feb 25 2017 12:57, Started by
G_DD
, Feb 24 2017 20:43
·
0

Posted 24 February 2017 - 20:43

Buna. Imprimanta functioneaza ok cu o exceptie : nu pot printa foto de pe telefon. Deschid aplicatia , selectez photo print, aplicatia imi arata totul ok ca si cum imprimanta ar printa, dar hartia iese goala. Daca transform foto in pdf printeaza. Printeaza documente...etc de pe telefon, doar foto nu ...orice fel de hartie as alege
![]() Attached Files |
Posted 24 February 2017 - 21:37

Trebuie instalat https://play.google....ce.plugin&hl=ro
|
Posted 25 February 2017 - 12:57

Nu ma ajuta cu nimic...nu vreau sa printez de pe net ci poze salvate in telefon
Am instalata deja aplicatia canon Edit : doar ce am descoperit ca de pe tab3 merge(am instalat canon print srvice ca si pe tel) Nu si de pe s3 neo...care se incapataneaza sa scoata foaia goala Edited by G_DD, 25 February 2017 - 13:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users