![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Costuri realizare platforma in php
Last Updated: Mar 02 2017 09:27, Started by
MBS
, Feb 24 2017 13:36
·
0

Posted 24 February 2017 - 13:36

Un prieten detine acest site: http://bit.ly/2kTzVpE
vrea sa sa schimbe toata platforma pe care ruleaza, dar sa pastreze designul (tema). Site-ul actual este realizat de o persoana fara experienta in progrmare, si este greu de intretinut si modificat. As aprecia daca poate cineva sa evalueze cam la ce costuri ajunge realizarea platformei de la 0 cu tot ce implica ea: - zona administrare - zona clienti - sistem inregistrare agentii si conturi personale - sistem plata pentru anunturi promovate - modul promovate, modul featured, listare prioritara - verificare poza profil - modul search - posibilitate adaugare video - galerie foto pentru mobil (swipe) - tema sa ramana responsiva - mutare baza de date actuala A primit unele oferte dar le considera cam piperate. |
Posted 24 February 2017 - 13:52

Daca o oferta custom i se pare piperata, de ce sa nu ia un script gata creat?
https://www.flynax.c...y-software.html Poate schimba si tema, ca pare de prin 2000. |
Posted 24 February 2017 - 14:02

*** cu linku tau ascuns ca am dat click pe el de la munca =)))
|
Posted 24 February 2017 - 14:17

Ideea este ca vrea aceeasi tema, are blog si mai multe bagate in tema, chiar insista ca nu vrea sa schimbe nimic la tema actuala.
Cea mai rezonabila oferta a primit-o pentru o versiune custom la flynax, dar el considera ca este mult. momentan prefer sa nu spun ce oferta a primit pentru a nu influenta o posibila evaluare. |
Posted 24 February 2017 - 14:50

Posted 24 February 2017 - 14:50

Asta voiam sa zic si eu, cumpara flynax si plateste pe cineva sa imite tema.
Mai ieftin de atat nu are cum sa iasa, la ce vrea el custom ajunge la scoruri de mii de lire cu un programator. |
Posted 24 February 2017 - 16:00

15k Euro
Doar programarea server-side. Și doar la o privire sumară, prețul exact poate fi stabilit doar cu cerințele și use cases pe masă. |
Posted 24 February 2017 - 16:36

A gasit pe cineva care a zis ca poate face site-ul pe flynax, din ce a spus acesta flynax va trebui modificat in procent de 30%
pentru a fi adaptat la cerintele lui. acesta a estimat un cost total de 2000 euro. Eu am incercat sa-i explic ca este un cost ce reflecta volumul de munca, dar el sustina ca nu are cum sa coste mai mult de 1200 euro si ca vrea sa-l tepuiasca. Edited by MBS, 24 February 2017 - 16:36. |
Posted 24 February 2017 - 16:48

Tu nu il poti imprumuta cu 800 Euro? Daca tot e acolo, presupun ca ii da inapoi...
|
Posted 24 February 2017 - 16:51

Nu cred ca e asa prost facut scriptul ala incat pentru a crea un nou template trebuie modificat 30% din el
![]() Sa mai caute, a primit o singura oferta. Exista siteuri de freelanceri, treci bugetul si cerintele, se arunca lumea. |
|
Posted 01 March 2017 - 10:55

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users