Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum faceti cu curierii?

Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...
 stereotaxie

curs desen - sau cum sa inveti si...

Sfat telefon buget 1000-1200 LEI

Cum se inchiriaza mai eficient un...
 3 intrebari legate de electroliza...

Sfat cumparare auto 4500 euro

Setare permisiuni user Linux Mint...

Probleme cu extenderul
 drumuri expres...

Evacuare chiriasi PJ

Recomandare grosime BCA pentru ma...

Magazine cash and carry
 

[Intrebare]KVM Multi Monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
TheFlash

TheFlash

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.12.2007
Salut.
Am 3 PC-uri. Fiecare PC are 2 placi video.
In total 4 iesiri.
Pe fiecare PC am 1 monitor si 3 TV-uri.
Am 3 monitoare care provin de la 3 PC-uri. As vrea sa le elimin si sa las doar unul conectat cu un KVM switch la cele 3 PC-uri. Intrebarea mea este: Cand KVM va face switching-ul TV-urile vor ramane pe acelasi ID? sau o vor lua razna?

P.S.: Daca am gresit sectiunea din forum rog un moderator sa mute topicul.  

#2
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,207
  • Înscris: 19.09.2005
Acum ai 3 monitoare si 9 TV-uri?

#3
TheFlash

TheFlash

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.12.2007

View Postarg, on 24 februarie 2017 - 12:24, said:

Acum ai 3 monitoare si 9 TV-uri?

Da, vreau sa elimin monitoarele si sa raman cu unul singur. Monitoarele sunt in camera cu PC-urile si TV-urile prin restul cladirii pe care sunt puse anunturi. Ma conectez la PCuri remote si pun anunturi si daca isi schimba TV-urile ID-urile n-am facut nimic.

#4
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,207
  • Înscris: 19.09.2005
pai daca tv-urile sunt legate fiecare separat la fiecare calcualtor nu vad ce treaba au cu kvm-ul, ca nu trec prin el.

#5
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,978
  • Înscris: 01.07.2007
Cu KVM vei face schimb intre monitoare si tastatura si mouse. E ca si cum ai lua fizic cablurile si le-ai muta de la un PC la celalalt...
In mod normal nu ar trebui sa ai probleme.

#6
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,307
  • Înscris: 06.09.2004
daca oricum te conectezi remote la pc-uri, ce-ti trebuie monitoare?   :)

#7
TheFlash

TheFlash

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.12.2007

View Postarg, on 24 februarie 2017 - 13:32, said:

pai daca tv-urile sunt legate fiecare separat la fiecare calcualtor nu vad ce treaba au cu kvm-ul, ca nu trec prin el.

Monitorul este primary si TV-urile sunt extended. Nu vreau sa devina unul din TV primary cand este deconectat monitorul de catre KVM. Daca devine unul din tv-uri primary o sa isi schimbe si id eu stiu ca TV cu id "3" este cel din camera "X" si ca pe el trebuie sa afisez anuntul "A"

View Posteasy90rider, on 24 februarie 2017 - 14:48, said:

Cu KVM vei face schimb intre monitoare si tastatura si mouse. E ca si cum ai lua fizic cablurile si le-ai muta de la un PC la celalalt...
In mod normal nu ar trebui sa ai probleme.
Da, stiu ca e ca si cand le-as muta fizic, dar dupa cum am scris si in response la quoute-ul de mai sus daca deconectez fizic monitorul e posibil sa se schimbe id numberul monitorului si sa imi trimita Primary pe un TV.

View Postborn2lose, on 24 februarie 2017 - 14:56, said:

daca oricum te conectezi remote la pc-uri, ce-ti trebuie monitoare?   Posted Image

Imi trebuie monitoarele ca sa nu afiseze continutul desktop-ului pe unul din TV-uri. TV-urile trebuie sa ramana extended. Mai e si treaba ca nu sunt singurul care se conecteaza si pune anunturi. Un user stie ca anuntul pus de el trebuie sa fie pe TV cu id 3. Alt user stie ca anuntul lui trebuie sa fie pus pe TV cu id2.

#8
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,207
  • Înscris: 19.09.2005
Daca tv-urile nu trec prin kvm nu cred ca o sa ai vreo problema.

#9
TheFlash

TheFlash

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.12.2007

View Postarg, on 24 februarie 2017 - 17:27, said:

Daca tv-urile nu trec prin kvm nu cred ca o sa ai vreo problema.

Dar daca KVM decupleaza monitorul ma gandesc ca e posibil ca TV cu id 2 sa primeasca id 1

#10
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,207
  • Înscris: 19.09.2005
tv-urile trec prin kvm?

#11
TheFlash

TheFlash

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.12.2007

View Postarg, on 25 februarie 2017 - 11:11, said:

tv-urile trec prin kvm?

Nu trec. Dar daca nu o sa vada monitorul pentru ca o sa ii faca switchul kvm-ul pe alt PC mi-e ca o sa li se schimbe id-urile la TVuri

#12
BMABMA

BMABMA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 02.10.2008

View PostTheFlash, on 25 februarie 2017 - 00:50, said:


Dar daca KVM decupleaza monitorul ma gandesc ca e posibil ca TV cu id 2 sa primeasca id 1
Nu se va intampla asta, niciodata. Fara stress!

View PostTheFlash, on 24 februarie 2017 - 12:08, said:

Salut.
Am 3 PC-uri. Fiecare PC are 2 placi video.
In total 4 iesiri.
Pe fiecare PC am 1 monitor si 3 TV-uri.
Am 3 monitoare care provin de la 3 PC-uri. As vrea sa le elimin si sa las doar unul conectat cu un KVM switch la cele 3 PC-uri. Intrebarea mea este: Cand KVM va face switching-ul TV-urile vor ramane pe acelasi ID? sau o vor lua razna?

P.S.: Daca am gresit sectiunea din forum rog un moderator sa mute topicul.  
KVM`ul nu reactioneaza decat la iasierea din placa video ce intra in el, in KVM. Cu celelalate iesiri din placa videa al computerului nu stie KVM ce se intampla. Nu iti fa griji. Instaleaza asa cum vrei ca va merge perfect. Am si eu la fel si functioneaza perfect!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate