![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
[Intrebare]KVM Multi Monitor
Last Updated: Feb 13 2021 18:54, Started by
TheFlash
, Feb 24 2017 12:08
·
0

Posted 24 February 2017 - 12:08

Salut.
Am 3 PC-uri. Fiecare PC are 2 placi video. In total 4 iesiri. Pe fiecare PC am 1 monitor si 3 TV-uri. Am 3 monitoare care provin de la 3 PC-uri. As vrea sa le elimin si sa las doar unul conectat cu un KVM switch la cele 3 PC-uri. Intrebarea mea este: Cand KVM va face switching-ul TV-urile vor ramane pe acelasi ID? sau o vor lua razna? P.S.: Daca am gresit sectiunea din forum rog un moderator sa mute topicul. |
Posted 24 February 2017 - 13:27

Acum ai 3 monitoare si 9 TV-uri? Da, vreau sa elimin monitoarele si sa raman cu unul singur. Monitoarele sunt in camera cu PC-urile si TV-urile prin restul cladirii pe care sunt puse anunturi. Ma conectez la PCuri remote si pun anunturi si daca isi schimba TV-urile ID-urile n-am facut nimic. |
Posted 24 February 2017 - 13:32

pai daca tv-urile sunt legate fiecare separat la fiecare calcualtor nu vad ce treaba au cu kvm-ul, ca nu trec prin el.
|
Posted 24 February 2017 - 14:48

Cu KVM vei face schimb intre monitoare si tastatura si mouse. E ca si cum ai lua fizic cablurile si le-ai muta de la un PC la celalalt...
In mod normal nu ar trebui sa ai probleme. |
Posted 24 February 2017 - 14:56

daca oricum te conectezi remote la pc-uri, ce-ti trebuie monitoare?
![]() |
Posted 24 February 2017 - 17:10

pai daca tv-urile sunt legate fiecare separat la fiecare calcualtor nu vad ce treaba au cu kvm-ul, ca nu trec prin el. Monitorul este primary si TV-urile sunt extended. Nu vreau sa devina unul din TV primary cand este deconectat monitorul de catre KVM. Daca devine unul din tv-uri primary o sa isi schimbe si id eu stiu ca TV cu id "3" este cel din camera "X" si ca pe el trebuie sa afisez anuntul "A"
Cu KVM vei face schimb intre monitoare si tastatura si mouse. E ca si cum ai lua fizic cablurile si le-ai muta de la un PC la celalalt... In mod normal nu ar trebui sa ai probleme.
daca oricum te conectezi remote la pc-uri, ce-ti trebuie monitoare? ![]() Imi trebuie monitoarele ca sa nu afiseze continutul desktop-ului pe unul din TV-uri. TV-urile trebuie sa ramana extended. Mai e si treaba ca nu sunt singurul care se conecteaza si pune anunturi. Un user stie ca anuntul pus de el trebuie sa fie pe TV cu id 3. Alt user stie ca anuntul lui trebuie sa fie pus pe TV cu id2. |
Posted 24 February 2017 - 17:27

Daca tv-urile nu trec prin kvm nu cred ca o sa ai vreo problema.
|
Posted 25 February 2017 - 00:50

Posted 25 February 2017 - 14:27

|
Posted 13 February 2021 - 18:54

Dar daca KVM decupleaza monitorul ma gandesc ca e posibil ca TV cu id 2 sa primeasca id 1
Salut. Am 3 PC-uri. Fiecare PC are 2 placi video. In total 4 iesiri. Pe fiecare PC am 1 monitor si 3 TV-uri. Am 3 monitoare care provin de la 3 PC-uri. As vrea sa le elimin si sa las doar unul conectat cu un KVM switch la cele 3 PC-uri. Intrebarea mea este: Cand KVM va face switching-ul TV-urile vor ramane pe acelasi ID? sau o vor lua razna? P.S.: Daca am gresit sectiunea din forum rog un moderator sa mute topicul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users