![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Targu Jiu-Constanta=frumusetile patriei
Last Updated: Mar 05 2017 22:52, Started by
danb1961
, Feb 22 2017 19:27
·
0

Posted 22 February 2017 - 19:27

Traseul Targu Jiu-Constanta, 2 nopti, disponibile: ce traseu/ce se poate vizita ?
Multumesc |
Posted 22 February 2017 - 19:34

coboara in sud si mergi pe langa dunare: craiova-corabia-turnu magurele-zimnicea-giurgiu (poti dormi la ruse)-oltenita-treci cu bacul la ostrov-silistra-mangalia-constanta.
vezi si dumneata o zona pe care multi pseudointelectuali scuipa. marea problema este ca perioada asta nu este prea fericita, cel mai bine ar fi prin aprilie. Edited by rich1974, 22 February 2017 - 19:36. |
Posted 22 February 2017 - 19:37

sau prin nord (Rm Valcea), chei, pesteri, manastiri multe, poti sa dormi la Horezu, culele de la Mardaresti, Olanesti, Govora, Calimanesti
|
Posted 22 February 2017 - 19:43

Ai atat de multe variante, depinde ce preferi. Este aproape jumatate de tara, totusi. Iti place sa vezi peisaje sau sa vizitezi orase (muzee) ?
Mergi cu masina sau cu trenul ? Edited by User107, 22 February 2017 - 19:43. |
Posted 22 February 2017 - 19:48

polovragi, horezu, dealul negru la mici, bucuresti, calarasi treci cu bacul spre ostrov si de acolo incepe frumusetea. ai niste manastiri (Dervent, Lipnita), pestera Sfantului Andrei, mausoleul de la Adamclisi...
bucata asta de unde traversezi cu bacul pana spre Constanta este o bucata extrem de libera dpdv rutier. O placere sa conduci!. De asemenea este o zona care mi s-a parut si mult mai saraca decat restul tarii. O experienta interesanta desi asa turistic nu e chiar waw, comparativ cu Bucovina sau Transilvania.... Edited by bossake, 22 February 2017 - 19:51. |
Posted 22 February 2017 - 19:53

1."La vale " spre sud a fost primul gand, Cazanele Dunarii, dar acolo cred ca merita cand voi avea mai multe zile..
2. Masina cu patru roti, rosie( sa ma vada tir-istii) model de top Logan 2006, prefer peisajele(" Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii." 3. Inclin pe varianta TJ-Baia de Fier-Horezu-Pitesti+... 0. Dobrogea o stiu, ca de acolo sunt.. Edited by danb1961, 22 February 2017 - 19:58. |
Posted 22 February 2017 - 20:11

Sudul dobrogei e superb. Am vazut acolo, pentru prim data, porci liberi prin sat. Ca principiu, e bine sa te feresti de zonele turistice. Zonele turisticece sunr cele mai false.
|
Posted 22 February 2017 - 21:05

danb1961, on 22 februarie 2017 - 19:27, said:
Traseul Targu Jiu-Constanta, 2 nopti, disponibile: ce traseu/ce se poate vizita ? Multumesc cobori in sud pe Craiova > Calafat spre Dunare > treci Dunarea spre Vidin > Sofia (daca plecai luna trecuta, te duceai si pana in Bansko la schi) > Plodiv (ca astia au autostrada) > Burgas (ca astia au autostrada) > Varna > Vama Veche > Constanta. cel mai rapid traseu ![]() Sau, daca chiar vrei sa te chinui pe la noi prin tara, poti sa incerci si varianta asta: Tg Jiu (aici vezi coloana infinitului, poarta sarutului si masa tacerii ![]() Eu asa as face, desi cred ca iti ia cam 3 zile. Edited by un_dac, 22 February 2017 - 21:34. |
Posted 23 February 2017 - 09:42

rich1974, on 22 februarie 2017 - 19:34, said:
coboara in sud si mergi pe langa dunare: craiova-corabia-turnu magurele-zimnicea-giurgiu (poti dormi la ruse)-oltenita-treci cu bacul la ostrov-silistra-mangalia-constanta. vezi si dumneata o zona pe care multi pseudointelectuali scuipa. marea problema este ca perioada asta nu este prea fericita, cel mai bine ar fi prin aprilie. Am facut traseul asta cu parintii prin 1974.Mi-aduc aminte ca intre Turnu Magurele si Corabia soseaua arata ca un drum forestier actual.A durat cateva ore,incluzand si penele de cauciuc fara numar "vulcanizate" de tatal meu pe marginea grohotisului care tinea loc de drum. Zona in schimb este extraordinara,iar traseul recomandat mai sus este demn de retinut. Edited by adisz, 23 February 2017 - 09:50. |
|
Posted 23 February 2017 - 09:57

adisz, on 23 februarie 2017 - 09:42, said:
Am facut traseul asta cu parintii prin 1974.Mi-aduc aminte ca intre Turnu Magurele si Corabia soseaua arata ca un drum forestier actual.A durat cateva ore,incluzand si penele de cauciuc fara numar "vulcanizate" de tatal meu pe pe marginea grohotisului care tinea loc de drum. Zona in schimb este extraordinara,iar traseul recomandat mai sus este demn de retinut.. uite cum arata orasul zimnicea: https://www.google.r...=!3m1!1e3?hl=ro seamana foarte bine cu atlanta: https://www.google.r...m/data=!3m1!1e3 Edited by rich1974, 23 February 2017 - 09:58. |
Posted 05 March 2017 - 22:52

E satisfăcător drumul Național intre Turnu Măgurele și Bechet. Nu excelează la calitate, dar măcar este liber. L-am parcurs anul trecut de 2x.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users