Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ar fi rentabila franciza unei gogoserii intr-un oras mediu ca marime
Last Updated: Feb 28 2017 13:01, Started by
sstoys
, Feb 22 2017 11:06
·
0
#19
Posted 22 February 2017 - 12:01
NU prea mai vad lumea sa consume gogosi, au trecut pe covrigi umpluti.
Cu produs unic si demodat e risc mare. |
#20
Posted 22 February 2017 - 12:04
si inca ceva : sincer, gogosile alea nu au nici-un gust, daca nu ar avea topping, zici ca mananci coca prajita uleioasa, fada, nici dulce, nici sarata. daca se racesc, devin gumoase, cauciucate, nu stiu cum sa explic.
cu alte cuvinte, dupa ce mananci o data, de doua ori, gata, te plictisesti si cauti altceva. mai bine deschizi un stand cu clatite uriase, cu diverse umpluturi (gem, dulceata, crema de ciocolata, fructe). pe litoralul nostru merge afacerea asta de duduie, erau singurele standuri unde seara erau in permanenta cozi. |
#21
Posted 22 February 2017 - 12:07
Ai studiat conditiile altor francize, gen Donuterie etc. ? Francizorul iti impune sa cumperi de la el totul, ceea ce poate fi prea scump pentru un oras ca al tau. Du-te in alte orase si discuta cu cei care au franciza de la Fitosica si vezi ce spun. Nu te apuca de ceva fara sa studiezi bine toate aspectele.
Asa cum spun si altii mai sus, se pare ca merg mai bine placintarii care ofera si covrigi si gogosi. Asa ai o paleta mai larga, desi evident ca investitia este mai mare. |
#22
Posted 22 February 2017 - 12:14
on64, on 22 februarie 2017 - 11:58, said:
e posibil ca la inceput sa fie mare tambalau, si sa se adune cozi in fata gogoseriei ca pe vremea lui Ceausescu, dar dupa vreo luna doua sa bata vantul pe acolo. Asa am vazut ca s-a intamplat la cluj cand s-a deschis o gogoserie pe centru Donuteria inca are succes. Si-au facut un target super bun. Au avut idee buna, asta a contat. Chiar daca acum nu e coada ca la inceput, inca le merge foarte bine. |
#23
Posted 22 February 2017 - 12:17
arg, on 22 februarie 2017 - 11:48, said:
de pe site-ul "oficial": "In calitate de francizor, nu percepem nicio alta redeventa din derularea activitatii dumneavoastra sub licenta Fitosica. In acelasi timp, pentru a asigura calitatea produselor Fitosica, toate ingredientele si topping-urile necesare obtinerii produsului finit vor fi furnizate de catre noi. De asemenea, va punem la dispozitie si cosuletele de carton si diverse materiale promotionale purtand marca Fitosica." Este cam ca si cu lumanarile la biserici: ori de la noi, ori de lanimeni. |
#24
Posted 22 February 2017 - 12:17
Depinde. De exemplu in Iasi pe Copou linga corpul B al Al.I.Cuza este o fitosica si era trafic. Mai era una in Parcul Expozitiei si acolo cel putin vara iar era trafic. Conteaza foarte mult vadul. Amplaseaza-l undeva pe linga un campus studentesc/parc cu multe alei/gradina botanica si vei avea ceva trafic. Daca mai ai si un dozator de cafea/frigider cu sucuri/apa plata sau minerala cu atat mai bine.
Succes ! |
#25
Posted 22 February 2017 - 12:25
Vara, cand e vacanta, poti sa iei taraba si sa te muti sus, la Vidraru. Si pe acolo e o nebunie continua si cumpara lumea tot ce vede.
|
#26
Posted 22 February 2017 - 12:28
Singurele lucruri care ti le ofera ei sunt Know-How-ul, ca in rest nu merita sa oferi 3000eur pentru ce. Normal tu ai nevoie de masina de amestecat coca, si baia de ulei unde le prajesti. Umplutura se face manual. Le dai cu zahar deasupra si le vinzi direct.
Dar largeste-ti gama de produse, cu gogosii o sa ai o perioada castiguri dar odata si odata se plictiseste lumea. Incearca sa vinzi si sarat si dulce, bauturi, cafea, astfel o sa aiba lumea din ce sa aleaga. Fiind un oras relativ mic, fara circuit turistic marit, orienteaza-te spre locuri aglomerate, strazi principale, camine studentesti, facultati si asa mai departe. |
#27
Posted 22 February 2017 - 12:37
in iasi la mine de exemplu, in parcul copou este ceva de genul, adica a fost (si) asta vara, vanzarea merge ca pe roate, mereu este cineva la coada.
|
#28
Posted 22 February 2017 - 14:33
Fitosica se vinde duminica in parc sau targ, chestii de genul. In centru trece lume grabita nu la plimbare, nu sta nimeni sa se manjesca de creme si sa infiga cu scobitoarea aia si in mana cealalta sa tine cutia.
Mai degraba un Fornetti, ala e mai universal. Apropo - franciza la McDonalds este 1 mil de euro/ restaurant, si dreptul de achizitie este exclusiv a persoanei/firmei care detine licenta pentru o anumita tara. Cine naiba a mentionat asta, ca nu sufera nici o comparatie. |
|
#29
Posted 22 February 2017 - 15:02
business11, on 22 februarie 2017 - 12:28, said:
Singurele lucruri care ti le ofera ei sunt Know-How-ul, ca in rest nu merita sa oferi 3000eur pentru ce. Normal tu ai nevoie de masina de amestecat coca, si baia de ulei unde le prajesti. Umplutura se face manual. Le dai cu zahar deasupra si le vinzi direct. Dar largeste-ti gama de produse, cu gogosii o sa ai o perioada castiguri dar odata si odata se plictiseste lumea. Incearca sa vinzi si sarat si dulce, bauturi, cafea, astfel o sa aiba lumea din ce sa aleaga. Fiind un oras relativ mic, fara circuit turistic marit, orienteaza-te spre locuri aglomerate, strazi principale, camine studentesti, facultati si asa mai departe. gogosile fitosica nu sunt umplute. sunt gogosele cu gaura la mijloc, se pun intr-o cutioara de carton si pe deasupra se toarna toppingul (sirop) dorit de client : ciocolata, vanilie, zmeura, etc. intra pe net si gasesti imediat site-ul acestui brand, precum si imagini cu magazinele/punctele de vanzare, unii vand din rulota, altii dintr-o ghereta de termopan, altii au ceva mai elaborat gen stand (in mall-uri, probabil), unde vand si racoritoare/apa. [ http://static2.evz.ro/image-original-605-388/2010-03/74b5558a1c10cb6aebab697c1f3d6510.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/07/Poze-Franciza-gogoserie_11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/04/Image000131.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/04/Image000131.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/07/Poze-Franciza-gogoserie_11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/08/poza-1-slider-960x350.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#30
Posted 22 February 2017 - 15:03
business11, on 22 februarie 2017 - 12:28, said:
Singurele lucruri care ti le ofera ei sunt Know-How-ul, ca in rest nu merita sa oferi 3000eur pentru ce. Normal tu ai nevoie de masina de amestecat coca, si baia de ulei unde le prajesti. Umplutura se face manual. Le dai cu zahar deasupra si le vinzi direct. Nu e chiar asa simplu ... Poate sezonier, cu taraba in parc sau pe plaja merge asa dar altfel nu prea e rentabil. Ei iti dau produse facute in serie mare si congelate, cu acte si responsabilitatea productiei la ei. Tu stai cu ele in conditii corespunzatoare si produci cate vinzi, restul le ai in congelator pentru cand e nevoie. Daca vrei sa faci coca trebuie scule si o anumita cantitate pe care daca nu o vinzi in 5 ore poti sa o arunci ca nu mai e buna nici coca si nici gogoasa ca se duce de suflet imaginea, gustul si calitatea ... (ex. McDonalds are pt produse intre 5-15minute termen in care sunt la "varful" de forma dupa aia e mai naspa ...) Edited by superm, 22 February 2017 - 15:04. |
#31
Posted 22 February 2017 - 15:15
Multumesc de raspunsuri.
Tim sa precizez ca anul trecut,in apropiere de locul unde vreu sa fac eu ,undeva intr-o parcare ce apartine primariei ,era o rulota ce facea gogosi si vindea in jur de 300 pe zi. Apoi primaria a interzis vanzarea in astfel de locuri. Unde vreu eu sa fac e mai mult traffic,este un parc mare in apropiere si multe magazine. E greu sa-mi da seama,unii zic ca merge,altii ca nu. Si ,apropos,e vorba de fitosica. |
#32
Posted 22 February 2017 - 15:47
corinadaniela, on 22 februarie 2017 - 15:02, said:
[ http://static2.evz.ro/image-original-605-388/2010-03/74b5558a1c10cb6aebab697c1f3d6510.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.fitosica.ro/wp-content/uploads/2013/07/Poze-Franciza-gogoserie_11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] de ce faci tu d-astea...? Edited by un_dac, 22 February 2017 - 15:49. |
#33
Posted 22 February 2017 - 15:59
In doua luni ai pierderi ....in 4 dai faliment . Nu-s profet , chiar am cunoscut doua persoane care au fitzo_shit gogosica . In primul rand sunt orbile . In al doilea ...afacerea este pentru francizor , sa isi vanda marfa. Uita !
Edited by JurasikMan, 22 February 2017 - 16:10. |
|
#34
Posted 22 February 2017 - 16:45
Oare un fornetti ar merge m bn?
Sau o covrigarie? Poate o saormarie. Poate donnar khebab sau mancare chinezeasca(take away)? Spatiu ar fi de 18 mp. Ce alceva as putea vinde,fie si non-alimentar? Astept pareri. fish and chips? |
#36
Posted 22 February 2017 - 17:00
sstoys,
De ce nu te gandesti la ceva ce nu e inca pe piata? ca sa gasesti o asemenea idee investeste putin si mergi la cateva festivaluri/targuri de street-food din Europa, cauti chestii inovative nu a100a gogosarie sau a100a saormerie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users