Friteuza - ce sa aleg?, la ce este utila?, cum o folosesc?
Last Updated: Aug 14 2022 18:46, Started by
_-_
, Feb 21 2017 22:23
·
0
#127
Posted 19 January 2019 - 20:54
Ies bunicei sau, mai bine zis, sunt acceptabili.
In orice caz, sunt mai sanatosi si scapi de mirosul neplacut si orele consumate cand trebuie sa schimbi uleiul. Eu alternez friteuzele... |
#128
Posted 12 August 2019 - 10:07
Tocmai am descoperit "aerul cald"=> o recomandare de friteuza.Multumesc
|
#129
Posted 18 September 2020 - 18:00
Reinviez acest topic. Friteuzele cu aer cald sunt bune de incalzit pachetelul de acasa sau pentru dezghetat. Am dat ceva bani pe una si o folosesc la servici pentru incalzit sandwich-uri. Am tras concluzia ca cea mai buna friteuza e tigaia.
|
#130
Posted 07 May 2021 - 11:18
Inginerul, on 18 septembrie 2020 - 18:00, said: Am tras concluzia ca cea mai buna friteuza e tigaia. Depinde de caz, unele chestii cum ar fi pulpele de pui sunt mai greu de prajit uniform in tigaie, cartofii la fel, trebuie intorsi ca sa nu se prajeasca neuniform etc. Din ce am remarcat printre cunoscuti, problema sunt friteuzele pentru uz casnic, am avut doua si ambele au ajuns in final la gunoi, una nu incalzea uleiul suficient nici pusa pe maxim (probabil nu trecea de 150 grade), a doua incalzea binisor dar indiferent cum o setai incalzea cum avea ea chef si amandoua erau un cosmar dpdv al golirii uleiului si curatarii. In final am ajuns la masinaria asta, e pentru uz profesional dar e suficient de mica incat sa poata fi folosita acasa (4l capacitate ulei), se demonteaza complet si e full inox. |
#131
Posted 14 August 2022 - 18:46
Sunt practic un cuptor cu aer cald,cartofii congelatu sun preprajiti si imbibati cu ulei dasta ies buni
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users