Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Flota lui Robert

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
253 replies to this topic

#235
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Mi se pare trista incadrarea asta generala pentru posesorii de BMW… am observat inclusiv in trafic, daca merg cu BMW ul nu ma lasa nimeni sa ies de pe cedeaza sau sa schimb banda. Cand merg cu Fiatul ma lasa toata lumea, imi fac si semn din mana… la volan sunt acelasi om, acelasi stil de condus pe ambele fiare.

Marius3k ma asteptam la asta cu numerele, desi cu Fluence ul am fost oprit inclusiv de RAR + foarte multe filtre si nu am avut probleme. Daca imi spunea de numere, imi asumam, plateam amenda, le inlocuiam si asta era. Dar pentru cornitele de ren… asta inseamna ca Jumbo/Auchan etc vand lucruri ilegale…
Sunt unul dintre soferii care mereu cand a gresit, a recunoscut, mereu am vorbit frumos… probabil din acest motiv in 6 ani si multi km am doar un avertisment ( radar luat cu 99 km/h pe limita 50 km/h ) si amenda de neasigurarea la schimbarea directiei de mers ( unde am evitat un accident, dar tot mi am asumat si am platit parca ~100 ron ).

Edited by Tront, 21 December 2021 - 01:13.


#236
pielea

pielea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,035
  • Înscris: 14.08.2010
Or fi facut misto, fix in ziua in care ai postat m-a oprit politia de frontiera, oamenii in loc sa ma controleze la acte m-au pus sa trag capota la motor si ma intrebau de masina, motor/evacuare/jante. Ce sa zici... Bine ca n-au vrut sa dea si o tura cu ea

#237
Marius3k

Marius3k

    Rechin de stepă, "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,677
  • Înscris: 14.03.2006
Sunt fierari/pasionați și printre ei. Avem pe cineva pe grupul cu oval albastru cu cașchetă și omul ne-a spus că l-am tentat să rețină niste taloane pentru că aveau oamenii evacuări decente și a lui era prea... liniștită. :w00t:

#238
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
La multi ani tuturor!

Probabil a vrut sa faca misto sau era pur si simplu Grinch. Am trecut peste episod.

ODO BMW: 257.950 ( pe 18 decembrie avea 257.100, dar am scris eu gresit :) )

A venit frigul si a inceput sa porneasca foarte greu + fum, mult mai greu decat la Cluj, nu cred ca pot atasa filmari aici.

Dupa o portie de cozonac iau Elf-mobilul si decid sa vizitez doctorul. Nimic de speriat, reteta de la doctor suna cam asa:
- releu bujii, bujiile sunt ok
- amortizor spate dreapta curs, necesar 2 bucati
- eventual amortizoare fata, scartaie cand e rece cand trec peste speed bumper, cand se incalzesc si ele este liniste. Flansele sunt ok
- garnitura capac tacheti ( asta e pe garantie )
- revizie, pierderea de ulei e pe la capacul de la filtru de ulei, a cedat garnitura de la el
- test presiune antigel in instalatie - 0 pierderi

Din lipsa de timp nu am facut operatiunile atunci, o sa urmeze cat de curand, probabil o sa le fac in doua etape pentru a nu simtii asa mult gaura in buget :).

Releul de bujii a fost deja inlocuit cu succes pe la 257.650 km, operatiune pe creier care a avut succes si a fost facuta de mine ( din lipsa de timp de a ajunge la mecanic ). Am pus testerul pe ea, nu mai am erori pe pornire si din ce am vazut pana acum check-ul nu mai revine. Din ce am inteles e foarte posibil sa fi avut checkul din cauza releului, acum studiem si vedem cum se manifesta. Mandru de mine ca am rezolvat masina si porneste excelent.
Cost: 150 ron, releul este de la un amic care reconditioneaza. Nou nu am mai gasit nicaieri in stoc.

Pe langa asta, am facut pana la unul dintre cauciucuri. Data viitoare cand fac pana dau jos Michelin-urile si le donez! Am in grija 160+ vehicule si nu am patit cu nici macar una ce patesc cu asta la cauciucuri.

Din weekendul asta reincepe celebrul drum Bucuresti-Brasov in fiecare weekend.

Rezumat km in 2021: 23.200 km si 7 luni, asta inseamna o medie de 3300+ km/luna.

Am facut adaugat si cativa prieteni pe BMW, sunt tare simpatici Posted Image.

Am un gand de vanzare a BMW-ului + Meriva pentru a achizitiona ceva mai nou, mai ales ca Meriva doar aduna praf si o perioada pot merge cu Fiatul la Brasov ( desi spatele meu o sa injure groaznic ).

ODO Fiat: 64.200

La asta nimic grav de raportat, dar este infect la bagat caldura. Dimineata am drum de ~16 km si timp intre 25-40 minute. O pornesc cu 5-10 minute inainte sa plec si tot mor de frig in ea, abia cand ajung la munca se incinge si baga caldura bine. Apa ajunge repede la 90 pe bord, dar tot recisor baga aer... BMW-ul in 5 km maxim e super cald in el ( pornire de la rece, daca il pornesc dinainte in 2 km e cald bine ).

Poveste cu 911-le de azi, ma duc sa ii dau cheie ( nepornit de 6-7 zile ), a murit bateria ( inainte sa dau cheie plina de erori in bord ). Nu am vrut sa ii dau curent, am chemat Porsche Asistenta unde au venit cu cabluri, au dat curent in interior ca sa putem avea curent sa deschidem capota ( deoarece este electrica ) si dupa curent la baterie. Evident a ramas mega plina de erori si a plecat pe platforma la service... acolo unde a stat mai mult in ultimii 2 ani decat la noi :)).

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   178.46K   41 downloads
  • Attached File  2.jpg   301.86K   53 downloads
  • Attached File  3.jpg   321.82K   53 downloads
  • Attached File  4.jpg   304.51K   72 downloads
  • Attached File  5.jpg   274.53K   85 downloads


#239
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
ODO: 258.900

Tocmai m-am intors de la Brasov, am mers prima oara pe zapada/conditii de iarna cu tractiune spate. Surprinzator, dar nu este dracul atat de negru cum imi spunea toata lumea. Ba chiar am reusit sa urc cu ea pe niste drumuri pietruite, plina de zapada + gheata. Drum de pe care 3 masini din fata mea au iesit cu ajutorul celor de la Rescue 4x4.

Am inlocuit stergatoarele, uitasem complet ca lasa doar dare. Am luat valeo cu adaptoare din Brasov si sunt mai multumit decat cele Bosch. Sa vad cum se poarta in timp, in Decembrie am pus si la Fiat set Bosch deci pot sa le compar sa vad care se tine mai bine.

Inca 3 drumuri de Brasov, sa reusesc sa termin si eu cu examene, sa ma eliberez si o duc la service pentru tot ce este necesar de schimbat. Nici macar becul de xenon nu am apucat sa il schimb... Macar pana acum am reusit sa trec la toate examenele :).

P.S: Tigaia a inceput sa rugineasca...

#240
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,296
  • Înscris: 02.02.2006
Ai stat la coada din seara asta de la Predeal? Sau pe la ce oră ai trecut pe-acolo? Sunt curios cum a fost drumul, că ninge de sparge. :)

#241
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Initial visam sa ma intorc pe DN1 astazi, dar Waze imi arata 5h+ spre Bucuresti + aveam cateva persoane care plecasera pe la ~11:30 si cand am plecat eu la 14:40 ei abia erau pe la Azuga si mi-au zis ca era nasol rau de tot drumul ( nedezapezit ).
Asa ca am venit pe Cheia, unde se dezapezea la greu si am mers foarte bine. Plecat la 14:40 am ajuns la 18:10 la spalatoria de langa casa, am facut si o pauza de 10 minute in Valeni si am prins o bariera pe acolo si am stat alte 10 minute oprit.
Am ceva filmari de pe drum la -18 grade ( in bord ) si cu zapada imensa, dar nu cred ca merg atasate aici si probabil sunt plictisitoare :D.

#242
Mihai_mb

Mihai_mb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,570
  • Înscris: 23.09.2016

View PostTront, on 23 ianuarie 2022 - 22:07, said:

P.S: Tigaia a inceput sa rugineasca...
Acolo nu e inceput, coace de ceva vreme, poate de curand a inceput sa fie vizibil. Nu e mare pericol structural, dar cu cat abordezi mai devreme, cureti temeinic la tabla ca deja e floare, dai cu un convertor chiar si pe tabla curatata sa te asiguri ca nu a mai ramas rugina pe urma grunduiesti si vopsesti, cu atat scapi mai ieftin si mai usor. Merge si cu sprayuri la doza, e o zona mica si nu foarte vizibila, negrul e usor de nimerit, poti baga si un pic de lac dupa si-un polish local la mana si cred ca iese boboc.

Edited by Mihai_mb, 23 January 2022 - 22:58.


#243
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Erau cateva punctulete inainte, acum dupa drumul asta plin de sare, a inceput sa fie vizibil.

Deocamdata astept sa treaca iarna si prin Aprilie-Mai o rezolv si pe asta + un polish total + interior complet.

Ma gandeam deocamdata cand ma eliberez eu nitel, sa curat zona bine si sa aplic un convertor eventual sa si grunduiesc, ca sa nu am surprize neplacute iar cand vine caldura sa o vopsesc. Dar nu stiu cat de bine ma pricep, nu am mai facut asta.

#244
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
ODO BMW: 261.500.

Pe 11.02.2022 am facut revizia la 260.000 km.

Am inlocuit toate filtrele + uleiul. Amortizoarele spate sunt cumparate, stau linistite in portbagaj. Garnitura de la tacheti a fost schimbata pe garantie.
Cost revizie: 500 ron.
Amortizoare: 400 ron.

Pe 28.02.2022 este programata la BMW, la o rechemare pentru aeroterma.

Weekendul asta am dat o fuga pana la Constanta si dupa am mers pana in Ruse sa mancam ceva bun Posted image. Am facut 700 km cu un consum mediu de 5.4% si o viteza medie de 70 km/h ( probabil scazuta mult pentru ca am pierdut cam o ora la vama cu motorul pornit ).
De weekendul asta incepem iar naveta saptamanala la Brasov pana in Iulie.

ODO Fiat: 65600

A inceput sa ii scartaie aeroterma. Astept sa vad cum o programez la reprezentanta ca inca e in garantie.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   100.58K   35 downloads
  • Attached File  2.jpg   268.66K   37 downloads
  • Attached File  3.jpg   249.98K   35 downloads

Edited by Tront, 21 February 2022 - 15:46.


#245
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Salutari tuturor!

ODO BMW: 264.500

Nu stiu cum sunt pentru voi jurnalele de bord, dar pentru mine sunt placute si imi aduc aminte de diverse momente si etape din viata. Mi-am recitit cu placere jurnalul, mi-am adus aminte de toate etapele prin care am trecut in 5 ani si cum am evoluat.

Asa ca draga Robert, cand o sa recitesti aceasta postare peste ani, sa iti aduci aminte sa nu mai ajungi vreodata in acest punct al vietii!

O sa fiu nitel personal, poate plicticos pentru unii dintre voi, dar mie imi face placere si acum pentru ca am citit ultimii 5 ani din jurnal, ma motiveaza sa mai adaug si note personale.

In acest punct, am fugit. Am incercat sa termin socotelile pe pamant, am fugit si speriat pe toata lumea iar intr-un final, desi am crezut ca am pierdut pe toata lumea din cauza relatiei foarte toxice in care aveam interzis inclusiv sa rad, oamenii care au fost aproape inainte de ea, au ramas mereu aproape, desi avusese grija sa stearga orice urma de contact cu ei. Sa imi aduc aminte sa nu mai bag in datorii vreodata pentru a sustine fitele si figurile cuiva. Vreau mai mult? Trebuie sa muncesc mai mult.

Pe partea de auto, dupa aceasta cadere, depresie, am incercat sa imi caut activitati, pentru ca fiecare moment in care doar stau, ma face sa plang, incep atacurile de panica s.a.m.d.

Deci, mi-am pus folie pe geamurile din spate, am tratat de rugina + vopsit aripa spate( dar trebuie sa refac vopsitoria, m-am grabit si era cam frig afara, asa ca o sa mai am rabdare si o sa o refac calumea ), am schimbat volanul cu unul retapitat recent ( al meu era rupt ), am curatat EGR-ul. Pentru ca am vazut ca am reusit sa mesteresc atatea si nu sunt atat de incapabil precum credeam, m a motivat sa vreau mai mult si sa fac mai multe Posted image.

Din pacate EGR-ul trebuie inlocuit, curatarea tot mentine check-ul aprins, are momente totusi cand se mai stinge dupa curatarea lui.

Mi-am propus sa o colantez integral, mai astept ceva finante si vreme ceva mai buna.

Atasez si cateva poze. Poza cu bagajele langa masina este un reminder sa NU mai conduc cand nu trebuie sa conduc, mai ales cand esti in alt oras ( Sibiu ), pentru ca lovesti masina, ( am sters bara fata de un zid, desi aveam doar 1 km pana la urmatoarea cazare, deh, oameni care te dau afara de la cazare ).

Fiatul a disparut temporar din peisaj, asteptam sa ajunga inlocuitoarea ei de la munca.

Va multumesc!

Attached Files

  • Attached File  b3.jpg   294.65K   41 downloads
  • Attached File  b4.jpg   315.4K   46 downloads
  • Attached File  b5.jpg   392.91K   48 downloads
  • Attached File  b6.jpg   814.12K   41 downloads
  • Attached File  b7.jpg   573.1K   43 downloads
  • Attached File  b8.jpg   289.56K   43 downloads
  • Attached File  b9.jpg   182.17K   41 downloads
  • Attached File  b10.jpg   225.37K   37 downloads
  • Attached File  b11.jpg   164.33K   36 downloads

Edited by Tront, 03 April 2022 - 15:12.


#246
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
ODO: 273.900.

Am depasit primul an si 38.000+ km impreuna.

De la ultima postare nu am mari noutati.

Pe la 268.000 km a cedat un senzor de temperatura apa, fix cand eram la Corbeanca dupa un drum de Brasov. Initial m-am panicat si am crezut ca a fiert apa, dar dupa o ora de racit masina arata tot 120 de grade. Am scos mufa de la el, am scapat de limitare si l-am schimbat ulterior. M a costat 80 ron sa il schimb in total.

Ieri la 273.300 am facut revizia, ulei + toate filtrele plus clasicul control amanuntit de rampa. Nu am pierderi de ulei, toate furtunele sunt bine si articulatia este in stare impecabila. Estimez ca la urmatoarea revizie ar trebui sa schimb placutele pe spate si cu respectiva ocazie o sa schimb si lichidul de frana ( desi este in regula, dar mai bine sa il schimb ).
Singurul lucru la care ma astept este sa fac un schimb de ambreiaj spre finalul anului ( asta daca nu incepe sa patineze ), este cam tare pedala + tine nitel cam sus, dar pana nu da primul semn de patinaj sau alte semne mai evidente, nu umblu acolo, mai ales ca am de gand sa ii schimb si volanta preventiv daca tot o desfac. Voi cum ati proceda? Ati schimba ambreiajul in situatia mea?

Cost revizie : 520 ron ( ulei motul + filtre mann )

Era sa uit, am bagat pentru prima oara in masina asta de la Petrom motorina, dar am prins mai mult apa. Dupa ce s a oprit de 2 ori in mers, am dus masina la service, am curatat rezervorul + schimbat filtru de motorina, bagat iar de la Rompetrol plin cu premium si s a remediat problema. A costat undeva la 500 ron, bani recuperati de la ei. S a intamplat la ~270.000 km si vad ca nu a mai facut figuri de atunci.

In rest sa curga km, mai ales in urmatoarele saptamani mai am 4 drumuri de Brasov + concediu in Bulgaria printre plimbarile la Brasov.

O mica constatare, este masina cu cei mai putini bani investiti de pana acum.

Las cateva poze cu ea + un exemplu de consum pe drumul Bucuresti-Brasov-Bucuresti. La dus mers economic, plimbat nitel prin Brasov si la intors mers mai alert dar tot timpul am avut AC-ul pornit.

Edit: Uitasem sa mentionez ca acum o saptamana mi-am luat niste pumni de la un specimen in trafic, pentru ca l-am claxonat ca a mers incet ~2 km si frana total aleatoriu din senin. Astept sa vad ce rezolva politia. Nu am mari pagube, cateva indoituri pe stalpul de la sofer.

Attached Files


Edited by Tront, 23 June 2022 - 00:02.


#247
marius23mvp

marius23mvp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 18.08.2009
Ma bucur ca sunteti bine. Si tu si masina.

#248
castiel97

castiel97

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 07.02.2020
Nu mai claxona și tu, doar in cazuri de accident. Dai de multi handicapați cu dunga in buletin. Mergeam în oraș pe B1 și ăla de pe B2 s-a supărat că l-am depășit, deși mergeam cu 40 la ora, m-a urmărit pentru treaba asta și când să ne batem (l-am așteptat și eu la mașină când am văzut că se da jos și vine la mine) mi-a văzut camera de bord și s-a făcut mielușel 😂😂

#249
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Odo BMW: 281.500 km.

@marius23mvp multumesc frumos!

@castiel97 uneori mai cedez si eu, nu am ce sa fac...

Acum la sfarsit de vara si la aniversarea mea de 7 ani de cand am carnetul, am zis sa postez un update.

Deja se apropie de urmatoarea revizie desi au trecut abia 2 luni... Dar nu pot sa ma vait, am mers de 2 ori la Bulgari anul asta si o tura la noi la mare. Mult mai putin decat ma asteptam, dar ma multumesc ca am reusit si atat, sunt bucuros ca am avut totusi posibilitatea. E posibil sa plece BMW-ul fara mine la o tura de 3000+ km in Grecia, totul depinde de Dacia daca respecta termenul de livrare ( sper, ca am fost amanati de 4 ori deja ).

Intre timp am inlocuit intr-un final amortizoarele spate cu flanse si protectii plastic ( au inceput sa bata abia acum desi erau scurse de ceva timp ) + lichid frana + placute spate cu senzori uzura. Placutele mai mergeau lejer 10.000 km, dar am preferat sa fiu linistit si sa nu le las pana la final. O sa las cateva poze cu ele.
Cost distractie: 1350 ron.

In mini concediul de Sf. Maria, in Veliko Tarnovo, a cedat o macara ( sau au incercat sa o forteze pentru a sparge masina ). Noroc ca a fost fix la final cand doream sa mergem acasa, dar recunosc ca am tras un frig in masina... Bonus am prins si coada de 8 km la granita...
Cost: 280 ron macara + montaj.

Am fost intr-un final la rechemarea pentru a schimba cablurile si releul de la aeroterma. Aici nu am costuri, doar nemultumiri pentru autocobalcescu... Macar am aflat la rechemare ca nu sunt km dati inapoi, au citit km de pe cheie.

In rest, nimic de comentat, o sa urmeze revizia in maxim 2-3 saptamani,

Doar ca... o sa fiu nevoit sa ma despart de ea cat de curand, chiar daca imi place mult. Decizia e bazata strict pe parte rationala.
De ce?
1. O sa vina un Logan nou cu GPL pentru familie si o sa ma folosesc de aia la drumuri lungi/naveta Brasov deci o sa mai am nevoie de masina doar pentru oras iar BMW-ul... nu este potrivit.
2. Costurile cu asigurarea sunt destul de mari si la un motor pana in 1.5 ies fix la jumatate cu RCA-ul.
3. Consumul in oras ( mi-am schimbat locul de munca si merg doar in bara la bara ) este destul de maricel.
4. O sa o distrug incet dar sigur cu mersul 90% oras.

O sa atasez si o poza cu fostul meu Fluence. A ajuns pe la ~370.000 km din ce am inteles si au cedat ambreiajele la cutie si proprietarul a parasit o.

Attached Files


Edited by Tront, 25 August 2022 - 22:18.


#250
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
ODO: 290.000.

In ultimele aproape 2 luni, am facut revizia la 282.000 km, a dat o fuga prin Grecia, inca o tura de Bulgaria, ceva drumuri pe la Brasov.

Cost revizie: 520 ron.

Probleme intampinate:
- au blocat ai mei cheile in masina prin Grecia. Asa am descoperit ca abonamentul de asistenta rutiera ( care includea si deblocatul masinii ) a fost total inutil. Le-am trimis rezerva din Romania si am rezolvat problema. Au chemat si deblocator de usi, tot ce a facut a fost sa rupa chederele la masina si sa nu o descuie...
- al meu tata nu a vazut un zid prin Grecia ( zid inalt ) asa ca a rezolvat laterala dreapta a masinii...
- am avut un mic incident cu niste rude in masina, fapt care m a obligat sa duc la detailing bancheta spate a masinii
- s a rupt o protectie de la discul de frana, freca in janta, asa ca am fost obligat sa o scot intr-o duminica
- a cedat un bec de xenon, au fost inlocuite ambele. cost: 100 ron.

In rest, masina merge bine, am fost si sunt foarte multumit de ea si cum se prezinta.

Sumar drum Grecia: 3700 km, 14 zile, consum 6 bord, 6.1 de la plin la plin.

Sumar masina: 55.000 km, 1 an si 5 luni.
Costuri extra pe langa revizii, cauciucuri si asigurari: 2880 ron.
Restul costurilor nu le am, dar cred ca sunt nitel irelevante pentru ca orice masina detii, sunt obligatorii. Oricum, sunt foarte multumit si chiar a tinut si tine cu casa masina asta.

Din pacate masina a ajuns la vanzare si singura conditie sa o scot de acolo este sa apara o minune. Din pacate au aparut niste probleme financiare in familie asa ca, aleg sa fac un sacrificiu si sa renunt la masina, cel putin o perioada. O sa revin cu update dupa ce se vinde masina. Cel mai probabil, o sa resuscitez iar Meriva ca sa am cu ce face naveta spre munca macar.

Atasez si ceva poze de prin Grecia si ce am mai adunat cu ea in ultima perioada.

Attached Files

  • Attached File  a1.jpg   377.33K   42 downloads
  • Attached File  a2.jpg   230.38K   43 downloads
  • Attached File  a3.jpg   223.67K   39 downloads
  • Attached File  a4.jpg   664.68K   32 downloads
  • Attached File  a5.jpg   211.58K   32 downloads
  • Attached File  a6.jpg   324.72K   30 downloads
  • Attached File  a7.jpg   183.55K   34 downloads
  • Attached File  a8.jpg   248.19K   42 downloads

Edited by Tront, 20 October 2022 - 12:16.


#251
Mihai_mb

Mihai_mb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,570
  • Înscris: 23.09.2016

View PostTront, on 20 octombrie 2022 - 12:12, said:

- au blocat ai mei cheile in masina prin Grecia. Asa am descoperit ca abonamentul de asistenta rutiera ( care includea si deblocatul masinii ) a fost total inutil. Le-am trimis rezerva din Romania si am rezolvat problema. Au chemat si deblocator de usi, tot ce a facut a fost sa rupa chederele la masina si sa nu o descuie....

A patit tatal meu, dar la noi in tara, a chemat pe cineva si l-a invatat sa deschida usa cu un tensiometru de mana, il bagi cat e dezumflat intre usa si caroserie, pe urma il umfli cu pompita si capeti acces la incuietoare.

#252
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
I-am spus sa incerce si metoda asta, dar nu gasea ceva suficient de lung cat sa apese butonul de descuiat.
Am rezolvat elegant, trimisa cu autocarul cu 25 de lei, a ajuns cam in 18 ore la ei in Atena. Am mai platit 100 lei inlocuirea de acumulator din rezerva, pentru ca nu o folosisem niciodata. Macar am invatat ca la 2-3 saptamani sa folosesc si rezerva sa se incarce.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate