![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pret vanzare domenii PREMIUM

Posted 19 February 2017 - 07:49

Parerea voastra/Poll vanzare aceste domenii:
Books.ro Books.ro pret mai mic sau egal cu €10000 Books.ro pret mai mai mare de €10000 Carti.ro Carti.ro pret mai mic sau egal cu €15000 Carti.ro pret mai mai mare de €15000 Filme.ro Filme.ro pret mai mic sau egal cu €15000 Filme.ro pret mai mai mare de €15000 iFilme.ro iFilme.ro pret mai mic sau egal cu €5000 iFilme.ro pret mai mai mare de €5000 Muzica.ro Muzica.ro pret mai mic sau egal cu €15000 Muzica.ro pret mai mai mare de €15000 P.S. am incercat sa adaug Poll din meniu post si nu merge sau nu stiu eu ![]() Edited by webmaster75, 19 February 2017 - 08:02. |
Posted 19 February 2017 - 08:08

parerea mea e ca e un topic total inutil!
detii tu domeniile respective? vrei sa le cumperi? sunt de vanzare? care-i legatura ta cu ele si natura interesului tau? pretul e un rezultat complex, bazat pe cerere si oferta... ce relevanta are parerea cuiva? altcuiva decat persoanele implicate in negociere.... daca alea-s domenii premium... celelalte, din 1-2-3 litere ce sunt? Edited by Nero-d, 19 February 2017 - 08:11. |
Posted 19 February 2017 - 08:21

parerea mea e ca e un topic total inutil! detii tu domeniile respective? vrei sa le cumperi? sunt de vanzare? care-i legatura ta cu ele si natura interesului tau? pretul e un rezultat complex, bazat pe cerere si oferta... ce relevanta are parerea cuiva? altcuiva decat persoanele implicate in negociere.... daca alea-s domenii premium... celelalte, din 1-2-3 litere ce sunt? Pura curiozitate sa aflu parerea altora, cum se mai misca piata din romania 1,2,3 caractere premium? pai depinde sa zicem ca se aplica la cele cu 1-2 caractere, insa la cele cu 3 depinde, ex: WQX.ro nu prea e premium eventual daca e o statie radio si da ex: BAC.ro poate fi un domeniu premium |
Posted 19 February 2017 - 08:35

2000 lei fac toate
Altfel cei interesati vor putea gasi si gratis domenii cel putin la fel de bune cand se va introduce plata anuala la .ro Edited by gumball3000, 19 February 2017 - 08:36. |
Posted 19 February 2017 - 08:39

Daca ai preturile astea si stai cu ele "pe stoc"... eu zic sa revii la realitatea 2.0. Ca de web 2.0, expirat amu vreo 10 ani, cred nu as putea sa iti explic.
Expirati de genul "forum domenii web romania"... mdea.
2000 lei fac toate Altfel cei interesati vor putea gasi si gratis domenii cel putin la fel de bune cand se va introduce plata anuala la .ro Iar ca branding... domeniul poate fix plici sula daca restul e facut ca la carte. Edited by dexterash, 19 February 2017 - 08:37. |
Posted 19 February 2017 - 08:40

Parerea mea este ca niste domenii goale, chiar si "premium", nu valoreaza mai mult de cateva sute de EUR, de ex. libris.ro este un domeniu mult mai puternic decat carti.ro (daca intelegi ce vreau sa spun).
BTW, de ce iFilme.ro e domeniu premium? Edited by LensFlare, 19 February 2017 - 08:41. |
Posted 19 February 2017 - 08:44

De ce ar fi "premium"?
Poate avea orice in denumire, nu ma afecteaza cat am Favorites in cloud. |
Posted 19 February 2017 - 08:49

5 lei pe aceste cacaturi premium.
La munca ba nu la cersit. Apropo, nu e legal sa revinzi domenii ro. |
Posted 19 February 2017 - 09:19

Posted 19 February 2017 - 09:19

Pui oarecum gresit problema....
1. Domeniul nu poate fi vandut, ci cedat dreptul de folosinta. E o problema dpdv juridic, mai ales cand ajungi in "acel punct". 2. Unele domenii suna bine, dar trebuie sa ai clienti pentru ele. Books.ro suna bine daca ai un magazin ce vinde carti, dar in Romania cartile se vand greu, putin, iar pe partea electronica e peste mana sa cumperi din alte magazine decat cele native pt dispozitiv (Amazon, apple store, google store) => nu stiu cati posibili clienti ar investi in aceste domenii. |
|
Posted 19 February 2017 - 09:25

Raspuns pentru gumball3000
Le doresc succes celor care cauta domenii .ro bune si foarte bune atunci cand va fi introdusa plata anuala Consider ca atunci dar si inainte de asta va fi lupta mare in a inregistra domenii Raspuns pentru dexterash "habar nu am" despre ce vorbesti in tot raspunsul tau dar totusi te respect ca ma gandesc nu degeaba esti "eSecurity Evangelist" ca si memebru totusi eu NU cred ce a zis Abraham Lincoln "Nu credeți tot ceea ce citiți pe Internet" Raspuns pentru LensFlare Nu stiu de ce am pus iFilme.ro ,poate ca dupa Filme.ro , eFilme.ro sa zicem si FilmeOnline.ro e un domeniu bun ca si nume Raspuns pentru dorin_2k Cu siguranta "Bufniţele nu sunt ceea ce par a fi !!!" numai sa nu fi in clouds toata viata Raspuns pentru don_dannielo Oricum don_dannielo unde te aflii acuma locatia ta "Locație: Banana Republic" categoric esti la intins mâna si fara a platii impozite, mai degraba pe alta planeta cel putin d.p.d.v. al limbajului Ok daca nu iti convine termenul "domenii" atunci "website-uri" Raspuns pentru Adm Multumesc ptr raspunsul obiectiv Eu doar am gasit aceste domenii/websiteuri pe Bursadedomenii.ro la vanzare si vroiam sa stiu parerea altora Edited by webmaster75, 19 February 2017 - 09:42. |
Posted 19 February 2017 - 09:27

Cel putin iFilme.ro... nu as da nici macar 500ron dar 5000... de ce sa nu pun X Y Z sau efilme sau ofilme de la filme online cu doar 50ron/an...?
Dpdv SEO numele domeniului nu mai ajuta la fel de mult ca pe vremuri, degeaba ai muzica.ro daca nu sunt sute de alte siteuri care te recomanda si daca nu ai continut valoros in el.. |
Posted 19 February 2017 - 09:37

Cel putin iFilme.ro... nu as da nici macar 500ron dar 5000... de ce sa nu pun X Y Z sau efilme sau ofilme de la filme online cu doar 50ron/an...? Dpdv SEO numele domeniului nu mai ajuta la fel de mult ca pe vremuri, degeaba ai muzica.ro daca nu sunt sute de alte siteuri care te recomanda si daca nu ai continut valoros in el.. Posibil si XYZFilme.ro sau FilmeXYZ.com, consider litera "i" la inceput de keyword ca e brandabil si "i"poate fi asociat cu "info", "informatie", "internet" etc.. Edited by webmaster75, 19 February 2017 - 09:44. |
Posted 19 February 2017 - 13:02

Domeniile expuse ca exemplu sunt destul de proaste, domeniile carti, filme si muzica fiind cele mai falimentare domenii din Romania. Doar cei mari, care aveau in brand in spate au mai ramas (cu greu) pe piata, si nu ii intereseaza domenii cuvinte cheie pentru ca ei au un brand pe care vor sa il creasca si sa faca eventual un exit catre un eventual jucator multinational. Si asta e valabil si pentru incepatori, care prefera ceva brandabil si neocupat, doar naivii au impresia ca succesul in vanzari online sta in domeniul cuvant cheie. Decat sa bagi 15.000 de euro intr-un domeniu ca cele de mai sus mai bine bagi in marketing (publicitate) pentru un domeniu brandabil daca esti in jucator nou pe piata.
Ca exemple recente, homezz si carzz ale trustului lui Voiculescu... crezi ca nu avea suficienti bani sa cumpere domeniile cuvinte cheie din cele 60 milioane de euro prejudiciu neplatit, sau din restul averii? Si ca idee, in aceste doua domenii cei mai mari si profitabili jucatori nu sunt cei ce au domeniile cuvinte cheie, care desi sunt jucatori vechi nu au la fel de mult succes ca cei mai noi si care nu au domeniu cuvant cheie.
Le doresc succes celor care cauta domenii .ro bune si foarte bune atunci cand va fi introdusa plata anuala Consider ca atunci dar si inainte de asta va fi lupta mare in a inregistra domenii
Eu doar am gasit aceste domenii/websiteuri pe Bursadedomenii.ro la vanzare si vroiam sa stiu parerea altora Ca o concluzie, in zilele astea daca vrei sa ai success e important e sa ai un domeniu brandabil si sa bagi bani in marketing si seo, in functie de domeniul in care activezi. |
|
Posted 19 February 2017 - 13:28

Domeniile alea ale lui voiculescu vor ajunge branduri atunci cand initiatorul nostru va ajunge milionar in euro.
|
Posted 19 February 2017 - 13:48

Ceva imi spune ca Voiculescu urmareste exit cu acele domenii catre grupul care detine olx, autovit, etc, care are "traditia" de a cumpara rivalii care ajung in ceafa lor.
Si avand televiziunile la dispozitie si reclame la acele siteuri din jumatate in jumatate de ora, sansele sa faca acel exit curand sunt foarte mari. Si intr-o zi cand o sa scrii in bara de adresa lajumate.ro carzz.ro homezz.ro sa te redirectioneze catre olx.ro sau autovit.ro |
Posted 19 February 2017 - 16:32

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users