Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx

Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...
 Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco
 Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze

Baterie Samsung J6

Golden Retriever
 

Upgrade RAM laptop Asus X550JX-XX129D

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
Buna ziua,
Detin un laptop Asus X550JX-XX129D precum acesta.  As dori sa fac un mic upgrade la RAM si vin cu urmatoarea intrebare: Din screenshot-urile atasate, imi puteti spune ce tip de RAM ar trebui pentru a nu exista probleme de incompatibilitate? Am gasit ceva la pcgarage iar dupa mine ar fi ok. Problema e ca eu nu-s expert, mai mult de potrivire cifre si denumiri, nu pot face.
La asa ceva m-am orientat: Crucial 4GB, DDR3, 1600MHz, CL11, 1.35v
Va multumesc in avans,
Cosmin M.
Attached File  1.png   257.89K   54 downloadsAttached File  2.png   262.49K   52 downloads

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Asigura-te ca ai slotul liber si nu-i ocupat cu cei 4GB RAM.

#3
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,420
  • Înscris: 25.11.2014
Aia 4 gb pe care ii are el sunt integrati in placa de baza. Slotul ar trebui sa fie liber.

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Am vazut cazuri cand slotul extern avea 4GB si nimic lipit mai ales ca in specificatiile producatorului nu spune expres ca la alte versiuni.

#5
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,420
  • Înscris: 25.11.2014
Memorie
Capacitate 4 GB
Tip memorie DDR3
Frecventa 1600 MHz
Sloturi RAM 1
Integrata 4 GB

Daca ii zice integrata, logic ar fi sa fie lipita de placa de baza, nu in slot.

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Citeste la producator, nu aiurea pe garduri.

N-am chef sa mananc rahat daca n-as fi patit.
https://www.asus.com...specifications/
https://www.asus.com...specifications/

Edited by neagu_laurentiu, 18 February 2017 - 13:34.


#7
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
E liber. Uitați.
Attached File  IMG_20170218_120140.jpg   76.11K   29 downloads

Una mai clară.
Dacă mai e nevoie de poze, pot face diseară când ajung acasă.
Attached File  IMG_20170116_121515.jpg   91.63K   31 downloads

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Ok. Eu am patit sa fie ocupat, de asta am spus mai sus.

#9
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,420
  • Înscris: 25.11.2014
Si de asta trebuia sa punem pariu pe-o bere :lol:. Ma scoteam :P

#10
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
Deci ar fi ok placuta pusa de mine în prima postare?

#11
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Da.

#12
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
S-ar putea adăuga o placuta de 8 in loc de una de 4?
Îmi puteți arăta una pe care as putea-o cumpăra fără sa fie probleme?

#13
Drag0n_X

Drag0n_X

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,682
  • Înscris: 17.04.2007
Pe un laptop identic cu al tau eu am cumparat si montat cu succes: http://altex.ro/memo...r3-1600mhz-cl11
ca idee trebuie sa fie cl11 de 1600mhz si tensiune de 1.35v

Edited by Drag0n_X, 18 February 2017 - 16:55.


#14
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
Asa ceva ar fi ok?
Suporta placa de baza 12gb? Ca dacă tot fac upgrade, as face acuma sa nu mai trebuiască prea curând.
http://altex.ro/memo...r3-1600mhz-cl11
Apropo, mulțumesc frumos pentru răspunsuri!

#15
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Nu. Ai ales cu tensiune de 1.5V ori ai nevoie de 1.35 (asa cum ai ales initial). Suporta 12GB (4 integrata + 8 in slot).

Edited by neagu_laurentiu, 19 February 2017 - 18:16.


#16
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
Si nu ar fi vreo problema daca una e de 4 si una de 8?

#17
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,641
  • Înscris: 30.07.2003
Intre ce pierzi (dual channel) si ce castigi (memorie mai multa) varianta castigului aduce plus valoare per total.

#18
candreifx

candreifx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 05.06.2013
Am inteles, multumesc frumos!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate