Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concurenta intre femei

Constructie casa Dumbravita

Soluționarea problemei intre...

Telefon pentru un adolescent pana...
 rundll32 , problema windows 10

Acoperis tabla Evertile

Lia Olguța Vasilescu: ”...

Schema VU-metru pentru dc-7g3hwa
 Ungaria lui Orban - procedura de ...

nu merge se intalez pe partitie

"Superweapon-ul" romanesc...

Colecție carți religioa...
 Exemple de job postings de progra...

Atestat

Pasaport expirat.

Cerere modificare aplicatie apk
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema retea!

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
bobyca2003

bobyca2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 508
  • Înscris: 04.02.2006
  • ID membru: 64,525
  • Locație: galati
Telefonul functioneaza ok cand sunt in zona cu semnal(aici in Italia)!
Dar serviciul meu este intr-o zona fara semnal , si nu pot folosi telefonul, orice fac i-mi apare un mesaj ca nu este nici un seviciu de rete... adica nu e semnal!
Dar cand ajung acasa si semnalul e maxim, continua acest mesaj care sta mereu in fata , oricate ori apas ok , apare din nou!
Este vreun bug de program! sau poate sa fie ca un program cum e google foto sa faca probleme! Pentru ca atunci cand fac o poza o salveaza automat in google foto! Si daca nu e semnal ma gandesc ca ar putea fi o problema! dau si eu cu parerea  nu ca as fi expert!
Operatorul meu este Wind , este cel mai popular si mai larg folosit in Italia , deci nu ar fi o problema cu operatorul!
Daca fac un restart la telefon , totul revine la normal!
Dar daca sunt in zona fara semnal de la operatorul meu , apare mereu acel mesaj care ma impiedica sa fac macar o fotografie!
Mesajul zice asa:
"Nessun servizio di rete, toccare qui per esequire una ricerca reti"
In traducere:
"Nici un serviciu de retea, apasati aici pentru a face o cautare de retele!"


Am pus 3 foto in zip!

Attached Files

  • Attached File  foto.zip   410.25K   17 downloads

Edited by bobyca2003, 17 February 2017 - 18:40.


#2
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,157
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
1.Nu mai zbiera.
2.Incearca un sim provizoriu. Daca si cu sim-ul provizoriu face la fel telefonul are o problema.Ce telefon e totusi.
3.Nu mai zbiera.

#3
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
ia dezactiveaza wi-fi si vezi daca ai activate datele

#4
bobyca2003

bobyca2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 508
  • Înscris: 04.02.2006
  • ID membru: 64,525
  • Locație: galati
huawei y560-L01
Dar nu zbier!
Am vrut sa fiu cat mai explicit!
Nu tin minte sigur!
Dar parca le-am dezactivat pe amandoua(date si wifi)
Sau trebuie sa le dezactivez cand am semnal?

Edited by bobyca2003, 17 February 2017 - 18:46.


#5
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,157
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Pui semnul exclamării după fiecare propozitie


#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
trebue sa datele activate si setarile facute,daca nu ai facut asa ceva de unde vrei sa mearga netul?

#7
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,157
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Lui îi zice că nu are semnal de fel

#8
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
are retea i wind,se vede in stanga,are senal si are si wi-fi activ,da nu le are cu setarile

#9
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,921
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Seteaza pe cautare automata a retelei.

#10
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,191
  • Înscris: 20.12.2007
  • ID membru: 262,539
  • Locație: Argeș/Romania/Europe/Earth/
Opreste si porneste telefonul.
NU restart, oprire, apoi pornire.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users