Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pete caroserie vw passat

Invazia romanilor...partea a doua.

[Intrebare]KVM Multi Monitor

Aplicatie MAIL pentru Android
 Modare , inlocuire lampa videopro...

Blender pentru smoothie

instant pe gaz therm 6000

Recomandare bormasina cu acumulat...
 Reclama romaneasca din 2015

Sopcast PC stream to Chromecast

Martor ABS

Logan diesel pe taxi?
 4GB x4 sau 8GBx2 ? DDR4 buget 600...

Digi 24 a fost mutat pe pozitia 4...

Salut!Am un lcd Sencor

Rami frecventa mica pe placa baza...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema retea!

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
bobyca2003

bobyca2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 508
  • Înscris: 04.02.2006
  • ID membru: 64,525
  • Locație: galati
Telefonul functioneaza ok cand sunt in zona cu semnal(aici in Italia)!
Dar serviciul meu este intr-o zona fara semnal , si nu pot folosi telefonul, orice fac i-mi apare un mesaj ca nu este nici un seviciu de rete... adica nu e semnal!
Dar cand ajung acasa si semnalul e maxim, continua acest mesaj care sta mereu in fata , oricate ori apas ok , apare din nou!
Este vreun bug de program! sau poate sa fie ca un program cum e google foto sa faca probleme! Pentru ca atunci cand fac o poza o salveaza automat in google foto! Si daca nu e semnal ma gandesc ca ar putea fi o problema! dau si eu cu parerea  nu ca as fi expert!
Operatorul meu este Wind , este cel mai popular si mai larg folosit in Italia , deci nu ar fi o problema cu operatorul!
Daca fac un restart la telefon , totul revine la normal!
Dar daca sunt in zona fara semnal de la operatorul meu , apare mereu acel mesaj care ma impiedica sa fac macar o fotografie!
Mesajul zice asa:
"Nessun servizio di rete, toccare qui per esequire una ricerca reti"
In traducere:
"Nici un serviciu de retea, apasati aici pentru a face o cautare de retele!"


Am pus 3 foto in zip!

Attached Files

  • Attached File  foto.zip   410.25K   17 downloads

Edited by bobyca2003, 17 February 2017 - 18:40.


#2
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,818
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
1.Nu mai zbiera.
2.Incearca un sim provizoriu. Daca si cu sim-ul provizoriu face la fel telefonul are o problema.Ce telefon e totusi.
3.Nu mai zbiera.

#3
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 520
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
ia dezactiveaza wi-fi si vezi daca ai activate datele

#4
bobyca2003

bobyca2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 508
  • Înscris: 04.02.2006
  • ID membru: 64,525
  • Locație: galati
huawei y560-L01
Dar nu zbier!
Am vrut sa fiu cat mai explicit!
Nu tin minte sigur!
Dar parca le-am dezactivat pe amandoua(date si wifi)
Sau trebuie sa le dezactivez cand am semnal?

Edited by bobyca2003, 17 February 2017 - 18:46.


#5
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,818
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Pui semnul exclamării după fiecare propozitie


#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 520
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
trebue sa datele activate si setarile facute,daca nu ai facut asa ceva de unde vrei sa mearga netul?

#7
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,818
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Lui îi zice că nu are semnal de fel

#8
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 520
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
are retea i wind,se vede in stanga,are senal si are si wi-fi activ,da nu le are cu setarile

#9
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,748
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Seteaza pe cautare automata a retelei.

#10
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,088
  • Înscris: 20.12.2007
  • ID membru: 262,539
  • Locație: Argeș/Romania/Europe/Earth/
Opreste si porneste telefonul.
NU restart, oprire, apoi pornire.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users