Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde gasesc emoticoanele de pe mo...

Educatie sexuala pentru copii

Laptop 800 Euro (Browsing/Program...

Caut un mouse bun de gaming
 dansuri monderne in Alba Iulia...

Card SD - Nelamurire

Eroare instalare windows

Folclorul carei regiuni romanesti...
 Voi cum va administrați cont...

Estetica dopurilor :-)

Amsterdam Music Festival 2017

Monitor Freesync , se vede pe Hdm...
 [UNDE] debitare piese lemn

Cati km face o masina pe an ? (pa...

De ce nu inregistreaza Romania pu...

One or more network are missing
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema cu microfonul

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620
Salut baieti,am intalnit o problema recent in legatura cu microfonul,din cate se vede din imagini,nici nu'mi apare "handphones",l'am conectat,resconectat si tot nu ma aud,am incercat diferite conectari la boxe si nu stiu cum ar trebui sa le pun. Am win 10,via HD dar nu stiu care e driver'ul care'mi da HD Vdeck - acea imagine si cand am vrut sa pun alt driver imi da "OpenFile failed". Problema ori vine de la casti (desi nu cred) or de la boxe.Ce'as putea face?

Attached Files


Edited by AlexOnf, 17 February 2017 - 15:33.


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 40,483
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Ce e aia Handphones ?  Casti de mana ?

Vand ca nu ai nicio problema cu PC-ul ai Speakers care e aceeasi iesire care o folosesti si la casti si apare si microfonul.

Legat de driver cel mai probabil nu stie de Widnwos 10 si e blocat de acesta la instalare - poti incerca sa rulezi in compatibility mode si obligatoriu cu Run as Administrator.

#3
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Posteiffel, on 17 februarie 2017 - 16:39, said:

Ce e aia Handphones ?  Casti de mana ?

Vand ca nu ai nicio problema cu PC-ul ai Speakers care e aceeasi iesire care o folosesti si la casti si apare si microfonul.

Legat de driver cel mai probabil nu stie de Widnwos 10 si e blocat de acesta la instalare - poti incerca sa rulezi in compatibility mode si obligatoriu cu Run as Administrator.
Pai si cum ar trebui sa procedez sa'mi mearga microfonul? Castile se aud,da,dar microfonul nu. Eroarea cu ''run administrator"

Attached Files


Edited by AlexOnf, 17 February 2017 - 16:50.


#4
favoritul

favoritul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,491
  • Înscris: 22.01.2008
  • ID membru: 277,131
  • Locație: Casiopea
Poate nu exista driver de windows 10! Incearca pe  windows 7 sau 8!

Edited by favoritul, 17 February 2017 - 17:18.


#5
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,624
  • Înscris: 01.03.2015
  • ID membru: 902,621
Bun, sa spunem ca am lamurit problemele cu handphones, resconectat, reconectat si rasconectat. Mai ramane sa lamurim si problema cu maicrofonul!  

Din pozele tale, nu vad niciun microfon. Ai microfon separat, castile sunt cu microfon? Oricum ar fi, nu vad niciun microfon conectat la mufa de microfon al PC, iar castile, daca ar fi cu microfon, le-ai conectat la mufa de casti a boxelor. Asa nu au cum functioneze niciodata (decat ca niste simple casti).

Edited by constant7, 17 February 2017 - 17:29.


#6
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postconstant7, on 17 februarie 2017 - 17:18, said:

Bun, sa spunem ca am lamurit problemele cu handphones, resconectat, reconectat si rasconectat. Mai ramane sa lamurim si problema cu maicrofonul!  

Din pozele tale, nu vad niciun microfon. Ai microfon separat, castile sunt cu microfon? Oricum ar fi, nu vad niciun microfon conectat la mufa de microfon al PC, iar castile, daca ar fi cu microfon, le-ai conectat la mufa de casti a boxelor. Asa nu au cum functioneze niciodata.
Da,au,le'am conectat si la PC si cand ii dau verificare din "Speech Recognition-Set up Microphone" unda verde se face cand il ating nu si cand vorbesc.

Attached Files



#7
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620
Salut,am o problema cu boxele logitech Z506. Cum as putea conecta microfonul in asa fel incat spre exemplu teamspeaker,sa se auda sunetul in casti nu in boxe,si sa pot vorbi la ele. Ce pot face?

Attached Files



#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,799
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Conectezi in front panel mic si casti.

#9
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postdorin_2k, on 18 februarie 2017 - 12:19, said:

Conectezi in front panel mic si casti.
pai daca le conectez in front panel se aude in boxe

#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,799
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Configureaza din setari sa dezactiveze sound out din MB cand conectezi in front panel.

#11
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postdorin_2k, on 18 februarie 2017 - 12:55, said:

Configureaza din setari sa dezactiveze sound out din MB cand conectezi in front panel.
unde anume gasesc asta?

#12
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,799
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Setari audio.
Dar cum nu vrei sa zici ce placa audio ai, cel mai simplu e RTFM. ;)

#13
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postdorin_2k, on 18 februarie 2017 - 13:06, said:

Setari audio.
Dar cum nu vrei sa zici ce placa audio ai, cel mai simplu e RTFM. Posted Image
am intrat,nu ma ajuta cu nimic,mersi.
Altcineva?

#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,799
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Mai cauta. Acolo e.

Esti incapatanat
Attached File  audio.png   162.56K   6 downloads

Sa nu zici acum: "nu am asa ceva". ;)
RTFM

#15
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postdorin_2k, on 18 februarie 2017 - 13:26, said:

Mai cauta. Acolo e.

Esti incapatanat
Attachment audio.png

Sa nu zici acum: "nu am asa ceva". Posted Image
RTFM
omule nu e faza,am stat ieri 3 ore sa'l fac,nu am realtek si nu pot sa'mi pun,imi da eroare la fiecare update sau instalare
si in HD Vdeck adica cum e la tn realtek'ul,mie nu'mi apare.. (ultima poza)

Attached Files



#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,799
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV

View PostAlexOnf, on 18 februarie 2017 - 13:59, said:

nu pot sa'mi pun,imi da eroare la fiecare update sau instalare
Ce am zis eu?
Sa nu zici NU!

De la inceput NU ai zis ce placa audio ai, daca ai drivere, ce SO ai...
Eu nu mai raspund aici, ca esti si nestiutor dar si incapatanat pe deasupra.
RTFM.

#17
AlexOnf

AlexOnf

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.10.2015
  • ID membru: 930,620

View Postdorin_2k, on 18 februarie 2017 - 14:02, said:

Ce am zis eu?
Sa nu zici NU!

De la inceput NU ai zis ce placa audio ai, daca ai drivere, ce SO ai...
Eu nu mai raspund aici, ca esti si nestiutor dar si incapatanat pe deasupra.
RTFM.
Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] VIA VT1705 Cred ca de asta am intrat pe acest site pentru ca nu stiu anumite chestiuni,incapatanat nu sunt,am incercat diferite metode cu eroare,multumesc pentru tot,nu'ti mai cer sa ma ajuti. O zi frumoasa.

#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 40,483
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Initiator:

Am unit 2 din cele 3 topice deschise. Ptr cel care nu e pe arie de-a mea am dat report.
Mai deschide unul si iti iei o pauza ptr flood. Citeste de urgenta Regulamentul acceptat la inscriere

Driver ptr tine ai aici - http://download.viat...iversSelect.jsp - alegi sistemul de operare si apoi - Audio si in final Via HD Vinyl.

E valabil ptr:

Quote

"Chips supported  VIA Vinyl VT1705, VT1708S, VT1802P, VT1802S, VT1828S, and VT2021 HD Audio codecs."

Edited by eiffel, 19 February 2017 - 10:58.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users