![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Legalitate Youtube to MP3 Converter
Last Updated: Mar 05 2017 17:33, Started by
Gabriel_Adrian
, Feb 17 2017 04:17
·
0

Posted 17 February 2017 - 04:17

Salut. Is siteurile gen http://ytmp3.eu legale? Acolo zice ceva de folosire doar de uz personal. Voi ce parere aveti? Mersi.
|
Posted 17 February 2017 - 08:29

eu folosesc situri de genul asta cand vreau sa ascult emisiuni inregistrate. din pacate, youtube offline nu este disponibil in romania.
|
Posted 17 February 2017 - 09:50

Legal nelegal... sa vezi ce bine suna maneaua in masina
![]() |
Posted 17 February 2017 - 10:19

Sunt legale, exista si extensii pentru browsere care fac asa ceva. Doar sa le descarci pentru tine si sa nu le comercializezi.
|
Posted 17 February 2017 - 10:20

cine stabileste ca e legal sau nu?
cine te pedepseste daca iti iei melodii din yt cu site-uri de acel gen? nimeni. dati-i bataie. si mai una: vine cineva la voi in casa sa vada daca aveti factura si licenta pe office? nu. Edited by ei8ht, 17 February 2017 - 10:22. |
Posted 17 February 2017 - 10:37

Eu am extras sute de melodii de pe Youtube prin site-uri de genul. Evident, pentru utilizare proprie, nu ca să le vând.
|
Posted 17 February 2017 - 11:00

Legalitatea pe internet e adesea discutabila, pt ca sunt MULTI factori:
- tip de domeniu - localizare server - locatie vizitator etc Aceste servicii/programe fura continut de pe Youtube, iar lui Google nu ii place acest lucru. |
Posted 17 February 2017 - 12:15

Pai site-ul in sine e legal. Tu poti sa faci ceva ilegal cu el. Youtube nu are numai continut licentiat, cu copywrite sau mai stiu eu ce. Sunt mai multe la liber ca sa zic asa decat cele cu continut protejat. Si alea cu continut protejatde multe ori e protejat inpotriva utilizarii comerciale, nu uzului personal. Cat timp nu downloadezi chestii ilegale sau care nu ai voie nu e nici un bai.
Comparatie: e un cutit ilegal? Nu, dar daca-l bagi in vecinu e posibil sa ai probleme. Cat despre utilizare nu cred ca monitorizeaza cineva decat pentru statistici si numic mai mult. |
Posted 17 February 2017 - 12:42

Acele site-uri la care face referire ințiatorul folosesc metode gen reverse engineering, în niciun caz nu pot fi considerate legale.
Nu ne referim la conținutul ilegal de pe YouTube, e cu totul altă discuție. |
|
Posted 17 February 2017 - 14:38

Reverse engineering-ul e ilegal? Exista o lege care zice asta sau doar asa ti se pare tie? Ai voie sa faci reverse engineering la ceva ce nu e protejat de un patent? Ai voie sa faci pentru scopuri educationale? Dar pentru uz propriu? Zic asta pentru ca sunt legi diferite pentru toate astea. Pentru primele 2 ai voie, cred ca si pentru al treilea dar nu sunt sigur.
Si de unde stii ca nu se folosesc de api-urile puse la dispozitie de youtube? Sau de functiile disponibile in flash sau HTML5? Youtube-ul zice in TOS ca nu ai voie sa stochezi/copiezi/download-ezi clipurile lor. Acest lucru este discutabil din multe puncte de vedere pentru ca in fiecare tara legile difera. Spre exemplu in Germania este voie ca asa zice legea la ei, ca ai voie sa-ti faci copii pentur uz personal deci TOS-ul e degeaba. La noi sincer cred ca e cam la fel desi nu pot sa bag mana in foc. Ma indoiesc ca acei termeni si conditii nu contin macar o clauza pe care UE nu o considera abuziva. De aceea discutiile despre e voie sau nu sa downloadezi de pe youtube se cam restrang la drepturi de copy-write, ca acolo legislatia e mai clara, in rest un mare nor cenusiu din care nu stii ce iese. De asemenea nu uita ca pana si youtube iti permite sa-ti downloadezi videoclipurile tale prin interfata lor deci cel putin o parte foarte mica din videoclipuri se poate downloada legal. |
Posted 17 February 2017 - 18:21

Posted 05 March 2017 - 12:14

Here i fund the website MP3 Connverter. You can use for personal use.
|
Posted 05 March 2017 - 17:33

El intreaba daca e legal site-ul, nu daca e legal de folosit. Probabil vrea sa faca si el unul. Tricky treaba, legislatia adesea omite astfel de detalii tehnice, desi in sua nu m-ar mira sa aiba, ca aia incearca sa interzica cam tot ce poate contribui la piraterie.
Reverse engineering-ul e ilegal? Exista o lege care zice asta sau doar asa ti se pare tie? Edited by MrReason, 05 March 2017 - 17:34. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users