Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde gasesc emoticoanele de pe mo...

Educatie sexuala pentru copii

Laptop 800 Euro (Browsing/Program...

Caut un mouse bun de gaming
 dansuri monderne in Alba Iulia...

Card SD - Nelamurire

Eroare instalare windows

Folclorul carei regiuni romanesti...
 Voi cum va administrați cont...

Estetica dopurilor :-)

Amsterdam Music Festival 2017

Monitor Freesync , se vede pe Hdm...
 [UNDE] debitare piese lemn

Cati km face o masina pe an ? (pa...

De ce nu inregistreaza Romania pu...

One or more network are missing
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Incarcare procesor in GTA 5 online

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
adimn

adimn

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 22.12.2016
  • ID membru: 974,456
De ce îmi stă procesorul 100% in gta5 online,iar după ce ies din joc revine la 5-10%? Am Windows 7.

#2
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 09.11.2014
  • ID membru: 886,173
  • Locație: Ploiesti
Procesor vechi si obosit.Cu placa video cum stai? Dar cu ramii?
DDR2... este cam putin pentru GTA5. Pentru jocul asta,iti trebuie un sistem ceva mai nou,un procesor... de preferinta i5 din minim a 2-a generatie si DDR3 RAM,cam... 8 GB si placa video din gama GTX.

#3
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 71,132
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL

 adimn, on 16 februarie 2017 - 23:47, said:

De ce îmi stă procesorul 100% in gta5 online,iar după ce ies din joc revine la 5-10%? Am Windows 7.
Pentru ca atarea resurse cere jocul.programul. POate ar cere mai mult dar nu mai are de unde la procesorul ala...

#4
Serafim606

Serafim606

    Evadat din Iad

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,302
  • Înscris: 25.11.2014
  • ID membru: 888,446
  • Locație: Dincolo
Pai ce pretentii ai de la vechitura aia cand il forjezi? Sa stea in 10%?

E ca si la masini. Ai pretentia ca la 160 km/h sa stea motorul turat la 1500 rpm?

#5
alexandruww2

alexandruww2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 25.09.2016
  • ID membru: 966,980
  • Locație: Constanta
cu banii dati pe GTA iti luai alt procesor :))

#6
adimn

adimn

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 22.12.2016
  • ID membru: 974,456

 Tehnicianul1970, on 16 februarie 2017 - 23:51, said:

Procesor vechi si obosit.Cu placa video cum stai? Dar cu ramii?
DDR2... este cam putin pentru GTA5. Pentru jocul asta,iti trebuie un sistem ceva mai nou,un procesor... de preferinta i5 din minim a 2-a generatie si DDR3 RAM,cam... 8 GB si placa video din gama GTX.

Rami 6gb,video 2GB ddr5 128bit radeon r7 360

Rami 6gb,video 2GB ddr5 128bit radeon r7 360

Ideea e că au făcut un patch și cred că de acolo e.Au modificat launcherul.Pana la modificarea asta nu am avut probleme.

Recomandări.....Pt că si la un i7 am văzut pe YouTube aceeași problemă.

 alexandruww2, on 17 februarie 2017 - 00:50, said:

cu banii dati pe GTA iti luai alt procesor :))

 alexandruww2, on 17 februarie 2017 - 00:50, said:

cu banii dati pe GTA iti luai alt procesor :))
Daca găsești procesor la 120 lei sau kit ești CINEVA.😉

#7
TruculMagic

TruculMagic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,123
  • Înscris: 24.11.2015
  • ID membru: 934,279

 alexandruww2, on 17 februarie 2017 - 00:50, said:

cu banii dati pe GTA iti luai alt procesor Posted Image)


crezi ca a dat bani pe el ? :)))

#8
Tort

Tort

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 02.01.2016
  • ID membru: 938,849
  • Locație: London
Pai altfel cum sa poata juca online? Piratat? Nu, nu merge.

#9
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,358
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud

 adimn, on 17 februarie 2017 - 01:10, said:

Rami 6gb,video 2GB ddr5 128bit radeon r7 360

Rami 6gb,video 2GB ddr5 128bit radeon r7 360

Ideea e că au făcut un patch și cred că de acolo e.Au modificat launcherul.Pana la modificarea asta nu am avut probleme.

Recomandări.....Pt că si la un i7 am văzut pe YouTube aceeași problemă.



Daca găsești procesor la 120 lei sau kit ești CINEVA.��
La 120 de lei gasesti daca esti insistent un q9550 care e semnificativ mai puternic (e quad).

#10
adimn

adimn

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 22.12.2016
  • ID membru: 974,456

 xeleron, on 17 februarie 2017 - 05:19, said:


La 120 de lei gasesti daca esti insistent un q9550 care e semnificativ mai puternic (e quad).
Dă-mi un link cu procesorul ?

 TruculMagic, on 17 februarie 2017 - 01:17, said:




crezi ca a dat bani pe el ? :)))
Nu,mi l-ai dat tu de pomană !!!😀😀😀

#11
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,358
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Nu ai degete sa cauti pe forumul computer games?

#12
TruculMagic

TruculMagic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,123
  • Înscris: 24.11.2015
  • ID membru: 934,279

 adimn, on 17 februarie 2017 - 07:08, said:

Nu,mi l-ai dat tu de pomană !!!������

De pe ce torrent l-ai luat ? Posted Image
Eu l-am downloadat si avea 60GB... si chiar merge Posted Image
Iar la sistemul tau cu (E8400 parca) , unde e mult mai ieftin procesorul fata de acest joc daca vrei sa le achizitionezi, sa nu imi zici ca ai dat vreo 2-300lei pe joc cand procesorul e 50lei Posted Image

Edited by TruculMagic, 17 February 2017 - 09:45.


#13
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,358
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Eh trucule daca ai stii tu cat de putin stiu oamenii despre cerintele de sistem si unde se raporteaza diverse componente la ele...am instalat GTAV pe laptopuri bay trail (ala cu 5 dvd-uri sau cate sunt) si oamenii nu intelegeau de ce merge rau...la urma urmei sunt quad-uri cu burst pana la 2.4 ghz si integrata intel are 1700 de mega de ram, ceea ce e in concordanta dupa capu lor cu cerintele minime de la rockstar care cer un q6600 de 2.4 ghz si un 9800gt de 1 gb,pacat ca acel q6600 e de vreo 2 ori mai puternic in sarcini sustinute iar placa video nici nu are termen de comparatie.

#14
adimn

adimn

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 22.12.2016
  • ID membru: 974,456

 xeleron, on 17 februarie 2017 - 09:54, said:

Eh trucule daca ai stii tu cat de putin stiu oamenii despre cerintele de sistem si unde se raporteaza diverse componente la ele...am instalat GTAV pe laptopuri bay trail (ala cu 5 dvd-uri sau cate sunt) si oamenii nu intelegeau de ce merge rau...la urma urmei sunt quad-uri cu burst pana la 2.4 ghz si integrata intel are 1700 de mega de ram, ceea ce e in concordanta dupa capu lor cu cerintele minime de la rockstar care cer un q6600 de 2.4 ghz si un 9800gt de 1 gb,pacat ca acel q6600 e de vreo 2 ori mai puternic in sarcini sustinute iar placa video nici nu are termen de comparatie.
Să nu deviem de la subiect. PC sau râșnița după cum spuneți voi,e sau nu compatibil cu gta5 ?

 TruculMagic, on 17 februarie 2017 - 09:43, said:



De pe ce torrent l-ai luat ? Posted Image
Eu l-am downloadat si avea 60GB... si chiar merge Posted Image
Iar la sistemul tau cu (E8400 parca) , unde e mult mai ieftin procesorul fata de acest joc daca vrei sa le achizitionezi, sa nu imi zici ca ai dat vreo 2-300lei pe joc cand procesorul e 50lei Posted Image
Jocul e original , cu serial.Procesorul m-a costat in momentul achiziției 100 lei.

#15
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,358
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Nu e compatibil,din punctul de vedere al celor de la rock star ești sub cerințele de sistem.

#16
Ray25tm

Ray25tm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 04.11.2015
  • ID membru: 931,837
  • Locație: Romania =Iadul pe pamant
poate ca e din cauza calduri   sau ai cpu slabut ,mie imi consuma gta 5 mai mult memoria ram ,placa video  ,cpu sta la 20/30%    si am i7  skylake

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users