Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema instalare iTunes.

.ISO to .ESD

Problema pc / windows

CR 2032 mA
 Ce faceti de 1 mai?

Functie de citire a string-urilor...

script ecommerce simplu

Viza flotant: implica riscuri? Po...
 Placa de baza Asus P5N-E SLI

Simulator tester

Samsung UE49KS9002T

Recomandare trapa vizitare / chep...
 Baieți: ce inalțime va place la f...

Sala jocuri, afacere profitabila?

Ce legi se aplica in aceste cazuri?

Reglaj ecran proiectie
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problemă Samsung S5 Neo

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Salut, am o problemă privind ecranul dispozitivului meu care are salvata o imagine de website, care este foarte foarte transparenta abea daca am observat.

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 18:42.


#2
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 14.12.2007
  • ID membru: 260,281
  • Locație: wonderland
"Abea" daca inteleg care-i problema.

#3
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Păi, am intrat pe un website și nu știu cum a fost salvată pe ecranul telefonului meu 'Tastatura şi Titlul site-ului pe care am intrat' şi o poţi diferenţia, am încercat să schimb imaginile de fundal, dar nu merge. Nu este de la imaginea de fundal, parcă este indrodusă în display...

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 18:45.


#4
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043

 ericmario, on 16 februarie 2017 - 18:32, said:

"Abea" daca inteleg care-i problema.
problema este cam asa:sub imaginea care apare pe display indiferent de tema aleasa daca te uiti atent mai observi o imagine,in cazul meu la un galaxy s6 o a doua imagine cu o tastatura in araba,si shortcut la camera si inca ceva

#5
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Da ceva de genu' acesta.

#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
eu nu am intrat nicaieri,asa am cumparat telefonul,problema persista si dupa hard reset,cred ca o sa reinstalez romul,daca tot asa face mi-am luat o mare teapa,acum daca ma uit atent parca se vede si o dunga pe jumatatea ecranului pe verticala

#7
Orange09

Orange09

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 16.06.2014
  • ID membru: 868,250
  • Locație: Cluj Napoca
Screenshot.

#8
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați

 sebastiansebi, on 16 februarie 2017 - 18:54, said:

eu nu am intrat nicaieri,asa am cumparat telefonul,problema persista si dupa hard reset,cred ca o sa reinstalez romul,daca tot asa face mi-am luat o mare teapa,acum daca ma uit atent parca se vede si o dunga pe jumatatea ecranului pe verticala

Exact și la mine pe S5.


 Orange09, on 16 februarie 2017 - 19:08, said:

Screenshot.

Nu cred că se vede la voi, pentru că arată doar pe display, și nu cred că vă arată și vouă.

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 19:23.


#9
djmaddox

djmaddox

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,576
  • Locație: Bucuresti
Felicitari, ai luat un telefon cu burn-in la display...google sa vezi daca seamana.

#10
Drag0n_X

Drag0n_X

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 17.04.2007
  • ID membru: 168,584
  • Locație: Bucuresti
Imaginea s-a "imprimat" pe display, se intampla cand imaginea respectiva a fost afisata timp indelungat cu display-ul pornit. singura rezolvare este schimbarea display-ului care desigur nu merita dpdv al costurilor. Imi pare rau, trebuia sa fii mai atent la cumparare.

#11
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
nu m-a costat telefonul cat m-ar costa displayul,merge si asa,nu ma mai binoclez de aproape la el

#12
Lex404

Lex404

    Balanța dreptății

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,595
  • Înscris: 19.04.2009
  • ID membru: 446,730
  • Locație: Worldwide
Astea-s telefoane expuse prin show-roomuri

#13
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Deci nu este nici o solutie ?

#14
danidica

danidica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 09.09.2013
  • ID membru: 824,271
Solutia e schimbarea displayului.. La  burn-in nu ai ce face.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users