Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme pornire LOGAN

Dezmembrari sau vopsit element?

Achizitie de telefon din UE ...

bios nu permite setari(hp probook)
 Castig maxim la dimensiunea fisie...

recomandare HDD(s) - 1Gbps torrents

PATREON

Melodia din reclama aceea de pe p...
 Dell latitude E7240

Pot preda matematica?

Tipuri becuri scafa

Problema laptop HP dv 6000
 PC Buget 2500 lei

Dificultate instalare DirectX

Inchiriere pensiune acte

Produsele din reclamele AdNow
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problemă Samsung S5 Neo

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Salut, am o problemă privind ecranul dispozitivului meu care are salvata o imagine de website, care este foarte foarte transparenta abea daca am observat.

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 18:42.


#2
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,418
  • Înscris: 14.12.2007
  • ID membru: 260,281
  • Locație: wonderland
"Abea" daca inteleg care-i problema.

#3
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Păi, am intrat pe un website și nu știu cum a fost salvată pe ecranul telefonului meu 'Tastatura şi Titlul site-ului pe care am intrat' şi o poţi diferenţia, am încercat să schimb imaginile de fundal, dar nu merge. Nu este de la imaginea de fundal, parcă este indrodusă în display...

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 18:45.


#4
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043

View Postericmario, on 16 februarie 2017 - 18:32, said:

"Abea" daca inteleg care-i problema.
problema este cam asa:sub imaginea care apare pe display indiferent de tema aleasa daca te uiti atent mai observi o imagine,in cazul meu la un galaxy s6 o a doua imagine cu o tastatura in araba,si shortcut la camera si inca ceva

#5
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Da ceva de genu' acesta.

#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
eu nu am intrat nicaieri,asa am cumparat telefonul,problema persista si dupa hard reset,cred ca o sa reinstalez romul,daca tot asa face mi-am luat o mare teapa,acum daca ma uit atent parca se vede si o dunga pe jumatatea ecranului pe verticala

#7
Orange09

Orange09

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,357
  • Înscris: 16.06.2014
  • ID membru: 868,250
  • Locație: Cluj Napoca
Screenshot.

#8
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați

View Postsebastiansebi, on 16 februarie 2017 - 18:54, said:

eu nu am intrat nicaieri,asa am cumparat telefonul,problema persista si dupa hard reset,cred ca o sa reinstalez romul,daca tot asa face mi-am luat o mare teapa,acum daca ma uit atent parca se vede si o dunga pe jumatatea ecranului pe verticala

Exact și la mine pe S5.


View PostOrange09, on 16 februarie 2017 - 19:08, said:

Screenshot.

Nu cred că se vede la voi, pentru că arată doar pe display, și nu cred că vă arată și vouă.

Edited by Kingulet, 16 February 2017 - 19:23.


#9
djmaddox

djmaddox

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,576
  • Locație: Bucuresti
Felicitari, ai luat un telefon cu burn-in la display...google sa vezi daca seamana.

#10
Drag0n_X

Drag0n_X

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,451
  • Înscris: 17.04.2007
  • ID membru: 168,584
  • Locație: Bucuresti
Imaginea s-a "imprimat" pe display, se intampla cand imaginea respectiva a fost afisata timp indelungat cu display-ul pornit. singura rezolvare este schimbarea display-ului care desigur nu merita dpdv al costurilor. Imi pare rau, trebuia sa fii mai atent la cumparare.

#11
sebastiansebi

sebastiansebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 16.11.2014
  • ID membru: 887,043
nu m-a costat telefonul cat m-ar costa displayul,merge si asa,nu ma mai binoclez de aproape la el

#12
Lex404

Lex404

    Balanța dreptății

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,217
  • Înscris: 19.04.2009
  • ID membru: 446,730
  • Locație: Worldwide
Astea-s telefoane expuse prin show-roomuri

#13
Kingulet

Kingulet

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 29.11.2015
  • ID membru: 934,945
  • Locație: Galați
Deci nu este nici o solutie ?

#14
danidica

danidica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 668
  • Înscris: 09.09.2013
  • ID membru: 824,271
Solutia e schimbarea displayului.. La  burn-in nu ai ce face.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users