Caut teme wordpress
Last Updated: Feb 16 2017 16:17, Started by
Danielc5
, Feb 16 2017 14:51
·
0

Posted 16 February 2017 - 14:51

Salut tuturor !
Am un site de anunturi si vreau sa schimb tema . Este cineva care stie unde gasesc teme wordpress in romana sau in engleza si sa le traduca ? De asemenea sa stie sa-mi transfere toate anunturile si toate datele de pe vechea tema pe cea noua . Binenteles ca vreau sa stiu si pretul pentru care este dispus sa faca toate acestea ! Salutari si astept un raspuns de la cei care stiu ceva ! |
Posted 16 February 2017 - 15:00

1. Gasesti teme si support : themeforest.com
2. Schimbi tema, nu continutul , deci nu trebuie sa transferi anunturile. Instalezi tema si dai apply 3. .... Edited by Andreysc7, 16 February 2017 - 15:00. |
Posted 16 February 2017 - 15:07

2. Schimbi tema, nu continutul , deci nu trebuie sa transferi anunturile. Instalezi tema si dai apply
Este cineva care stie unde gasesc teme wordpress in romana sau in engleza si sa le traduca ? |
Posted 16 February 2017 - 15:09

Pentru traducere,editezi fisierul:language,schimbi cuvintele din engleza în romana.
Asta manual,dacă vrei auto,folosește plugin-uri (se găsesc de cumparat). Pentru transfer,dacă folosești wordpress,cauta pe google:Step By Step Guide to Moving Content From One WordPress Site to Another .......etc. |
Posted 16 February 2017 - 15:26

Va multumesc mult pentru informatii !
Am sa intru pe link-ul respectiv sa vad daca ma descurc singur sa-mi schimb tema ! |
Posted 16 February 2017 - 16:02

Mersi mult pentru ajutor .Eu eram interesat mai mult sa gasesc teme wordpress in romana ,dar daca nu sunt atunci trebuie sa le traduc !
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users