![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung Galaxy Tab E - HDD extern
Last Updated: Feb 15 2017 23:35, Started by
iovanelm
, Feb 15 2017 20:39
·
0

Posted 15 February 2017 - 20:39

Salut,
Am si eu o tableta galaxy tab e cu android 4.4.4 si am incercat sa conectez un hard extern pe ea.Tableta vede cand conectez mufa usb dar nu-mi vede hardul deloc. Cum as putea rezolva problema? |
Posted 15 February 2017 - 20:45

Nu scoate destula intensitate pentru un HDD extern.
Sau încearcă cu el formatat exFAT dar din câte îmi amintesc, nu se poate. |
Posted 15 February 2017 - 20:47

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qo81d3y9rIs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 15 February 2017 - 20:56

Daca hdd are si mufa de alimentare, alimenteaza-l. Daca nu, foloseste un hub usb cu alimentare
|
Posted 15 February 2017 - 21:10

Daca hdd are si mufa de alimentare, alimenteaza-l. Daca nu, foloseste un hub usb cu alimentare E un experiment si asta, in loc sa dai bani pe un card, folosesti un HDD . Daca-l ai. Incearca sa alimentezi HDD-ul din doua surse: -tableta -o sursa externa de 5V, daca HDD-ul este in carcasa prevazuta cu aceasta posibiltate |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users