Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Roata spate (dreapta) harsaita

Vacanta de weekend, plecarea din ...

Caut constructor pentru casa in C...

Lentile de sticla vs plastic + an...
 Originea instrumentelor muzicale ...

Omologare anvelope Ford Ka

Cooler procesor in forma de "L"

Întrebare paraziti
 2017 - cat m-ar costa amenajarea ...

E-factura si transmiterea electro...

Problema USB - nu functioneaza si...

Windows 10 Redstone 3 - Insider P...
 interpretare lege

Achizitie jante aliaj Hyundai i30

dell vostro a860

Problema cu un Garmin NAVICAM LMT
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sfat alegere router Wi-FI

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
addy1607

addy1607

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 03.02.2010
  • ID membru: 558,271
  • Locație: Târgu-Jiu
Salut!

Între Router Wireless TP-LINK Archer C2, Dual Band, AC750și Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND

ce îmi recomandați? Linkul unde sunt comparate cele 2 produse.

Accept și alte modele, dar să fie până în 160 RON.

Multumesc!

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 9,484
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Mergi pe Archer C2

#3
ionutz_joe2009

ionutz_joe2009

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 26.01.2011
  • ID membru: 659,261
Pot spune clar ca ambele sunt foarte stabile, nu te vei trezi cu ele blocate si asta e un aspect deosebit de important pt mine cel putin. Merg cu lunile fara restart.

Edited by ionutz_joe2009, 15 February 2017 - 20:50.


#4
newverending

newverending

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 16.07.2009
  • ID membru: 486,815
Mergi pe 1043 ,
e superb , am avut toate versiunile dar v4
e nemaipomenit ca si raza de acoperire
ca si numar de clienti conectati mult peste
alte tp-linkuri .

#5
DeuxEx

DeuxEx

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,930
  • Înscris: 11.11.2007
  • ID membru: 246,976
  • Locație: Targu-Jiu
Archer C2, pentru ca are si conexiune pe 5 GHz. Le-am avut pe ambele (ver. 2 pentru 1043ND), si am renuntat la WR1043ND in favoarea lui C2.

#6
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 09.11.2014
  • ID membru: 886,173
  • Locație: Ploiesti
Sunt bune amandoua dar NU,repet NU cu firmware-ul de la producator ci cu dd-wrt.
Cand spun asta... stiu ce spun! Nu se compara calitatea conexiunilor,exploatarea corecta a parametrilor hardware,cand exista un dd-wrt! Practic,este alt router,sunt puse corect in valoare calitatile acestuia.NU va imaginati ca... prin software creste puterea de emisie ca-n povesti si alte bazaconii! Tot ce face dd-wrt,este sa optimizeze performantele hardware,sa puna in valoare ceea ce poate routerul si sa aduca facilitati la care fabricantul doar viseaza!
TP-LINK,chiar este o firma consacrata si foarte buni pe partea hardware insa pe soft... parca ar avea niste copii de gradinita care fac un firmware... doar sa porneasca routerul si atat! Daca ar avea angajat un dezvoltator cum sunt cei de la dd-wrt sau OpenWrt... altele ar fi datele problemei!
Puteti cumpara TP-LINK fara probleme si cand ajungeti acasa,treceti routerul pe noul soft. Veti avea alt router,mult mai stabil si cu facilitati multiple.
Initiator,cumpara ce versiuni vrei dintre cele doua alese si NU le lasa cu firmware-ul standard... ca-ti bati joc de tine,de banii dati si de insasi routerul cumparat!

#7
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,980
  • Înscris: 06.01.2012
  • ID membru: 734,264
  • Locație: Bucuresti
Esti pe langa.
Firmware DD-WRT iti pui daca vrei multe mai multe optiuni de control asupra router-ului, altfel nu ai de ce pentru ca pe firmware-ul standard de la Tp-link nu ai probleme de fiabilitate la modelul asta. Stiu pentru ca am si eu. Ca utilizator normal nu ai ce face cu firmware-ul ala.
Plus ca pentru Archer C2 nu exista firmware dd-wrt.

Edited by jeffy86able, 15 February 2017 - 23:22.


#8
iovanelm

iovanelm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 15.11.2011
  • ID membru: 723,366
newverending,

ziceai ca ai versiunea 4 si iti merge foarte bine.
Dupa ce l-ai cumparat i-ai facut cumva update de firmware de pe site-ul TP-Link sau nu?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users