![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Despre photoshop
Last Updated: Oct 31 2019 16:46, Started by
sheky203
, Feb 14 2017 23:28
·
0

Posted 15 February 2017 - 00:19

Decat deloc e bun si asta. Daca mai inveti putin web e chiar ok.
|
Posted 15 February 2017 - 01:42

deci merita sa invesesc timp in a invata diverse programe de editare poate si html sau php ? stiti ceva daca merge treaba cu freelancer?
|
Posted 15 February 2017 - 01:52

da merita, poate faci teme pt themeforest, castigi tu de undeva, important e sa-ti placa,sa te tii de treaba...mai inveti html5,css3,jquery...
|
Posted 15 February 2017 - 02:28

Merita. Doar o idee, sunt destui fotografi de evenimente care platesc bine pentru a le fi editate pozele.
Sau te poti baga pe graphic design, iar e la cautare. Logo-uri, bannere...etc. Plus cate se mai pot face in Photoshop, nu este permis sa spun mai multe pe forum. ![]() |
Posted 15 February 2017 - 05:46

Invata creativitate (desen etc), cu asta poti avea succes pe termen lung ca freelancer.
Photoshop, Corel sau Illustrator (+ html etc) sunt doar instrumente/tehnici pe care e bine sa le inveti - dar ele singure nu vand produsul. (am 2 amici care stiu de 100 de ori mai bine ca mine aceste tehnici, dar vin la mine constant cu uiscane, sa le trag 3 linii si sa le fac 2 culori...) |
Posted 15 February 2017 - 09:20

Sunt cam doua directii.
1. programare/php sau ce mai zici tu acolo. 2. "grafica" Photoshop, Corel, illustrator etc Se pot face si impreuna dar de obicei aia care "codeaza" sunt mai "babalai" pe parte de grafica si invers. Asta pentru ca te focusezi pe partea ta mai mult. In plus tine si de o chemare... ![]() |
Posted 10 March 2017 - 16:06

Cum zice dreaQ, nu te apuca de prea multe, ca o sa ajungi sa stii cate putin din fiecare si nimic bine. Btw, daca te apuci de grafica, decat Corel mai bine inveti sa lucrezi in Illustrator. Daca stii Photoshop + Illustrator + Indesign o sa te descurci la orice tine de grafica, si pentru web si pentru print
![]() |
Posted 24 March 2017 - 10:52

pentru tipar gen cataloage, flyere, mape, cv,..etc, tot ce tine de tipar, baga si cateva notiuni generale de DTP. Iti recomand Ilustrator (sunt utilizator de 3 ani, si am folosit Corel Draw 10 ani, am inteles ca nu vor mai scoate corel draw dupa versinea X8.).Pentru managementul fisierelor - preview, iti recomand adobe bridge.
|
|
Posted 24 March 2017 - 12:53

am folosit Corel Draw 10 ani, am inteles ca nu vor mai scoate corel draw dupa versinea X8.). Si de unde ai inteles asta, ai vorbit cu patronu' de acolo? Sau poate scot direct 10 ca aia de la microsoft. Sau esti grafician la caplimpede.ro? ![]() |
Posted 31 October 2019 - 16:46

Poti incerca si illustrator, pentru a realiza design in format vectorial.
Le poti invata in paralel pentru ca sunt pe aceiasi platforma de la Adobe, dar difera intre ele in unele aspecte. Pe viitor poate iti cumperi si o tableta grafica pentru o productivitate si calitate mai buna. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users