![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce faci cand simti ca te plafonezi financiar?
Last Updated: Apr 13 2017 21:27, Started by
_NeXUS-
, Feb 14 2017 10:21
·
0

Posted 14 February 2017 - 13:23

Eu sa am bani as investi in ceva legat de auto ,pentru ca orice merge pe strada ,la un moment dat trebuie ,reparat/spalat/asigurat/intretinut,in acest domeniu nu ai cum da gres. Succes. De aia salariile la reprezentante sunt 14 mil ![]() ![]() |
Posted 14 February 2017 - 14:07

"O oarecare rezerva", pana in 10.000 de euro, nu merita investita in nimic - sunt bani de mancare.
Succes. De aia salariile la reprezentante sunt 14 mil ![]() ![]() Asa este. Ideea e ca, inainte sa se faca TVA-ul 24%, pe vremea lu Boc, serviciile mai mergeau cum mai mergeau. La 24% TVA insa, mai toata lumea a inceput sa schimbe filtrele la masina, in parcare.... unii chiar si uleiul - ii vezi bagati pe dedesubt, le curge uleiul in cap... Lumea si-a luat masina de tuns si se tunde acasa... chestii din astea. Intr-o tara in care nu merg serviciile, ce sa te apuci sa faci, cu rezerve mici. Edited by rosix, 14 February 2017 - 14:08. |
Posted 14 February 2017 - 16:52

eu unul ma mai "joc" dea forexul, insa pe bani marunti. probabil ca sunt si average joe care se joaca pe bani mai multi dar mai mult ca sigur ca o mare parte din ei isi pierd investitile
|
Posted 14 February 2017 - 23:49

Pai forexul e o ruleta mare. Mai devreme sau mai tirziu pierzi.
|
Posted 13 April 2017 - 21:27

In ce sa investesti? Ca esti crescut cu frica ca orice afacere este omorata de coruptie, controale de la isu, dsv, tot felul de plicuri pentru autorizatie, chirie. Intr-o afacere poti investi si apoi sa te ocupi de ea, potential de castig mai mare, dar mult de munca. Sau poti investi in afacerea unui prieten si e un fel de ruleta, eu am mizat pe negru si a iesit alb. Intrumente financiare cu castig mai mare si risc mai mare sunt puzderie, dar trebuie sa studiezi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users