![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Joomla - Titlul unui articol direct catre un fisier PDF
Last Updated: Feb 11 2017 08:54, Started by
Eugen1968
, Feb 10 2017 21:25
·
0

Posted 10 February 2017 - 21:25

Salut,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Vreau sa creez un articol, fara continut, care la care daca accesez titlul acestuia sa-mi afiseze un pdf, de exemplu. |
Posted 10 February 2017 - 21:37

Salut Eugen!
Apasa pe create article, in campul pentru titlu, pui un titlu, apoi atasezi PDF-ul si apoi salveaza-l apasand pe butonul Save. Sper ca am fost de ajutor. Edited by puya4ever, 10 February 2017 - 21:37. |
Posted 10 February 2017 - 22:32

Posted 10 February 2017 - 23:38

Scuze, dar nu inteleg partea asta la ce atasez pdf-ul ? sau pe ce apas ca sa atasez pdf-ul abordezi problema corect: - am un buget de X RON (sau preferi Euro?) doresc un web master cu skill-uri in CMS-ul Y sa ma ajute cu urmatoarea speta: ... vei avea mult mai mare succes! Edited by puya4ever, 10 February 2017 - 23:39. |
Posted 11 February 2017 - 08:54

Exista o meserie numita web master si exista site-uri ca si freelancer.com, sau chiar si softpedia, unde daca abordezi problema corect: - am un buget de X RON (sau preferi Euro?) doresc un web master cu skill-uri in CMS-ul Y sa ma ajute cu urmatoarea speta: ... vei avea mult mai mare succes! Tu cred că ori n-ai înteles întrebarea ori nici tu nu știi... NU MA ITERESEAZA SĂ PUN ÎN CONTINUTUL UNUI ARTICOL UN LINK CATRE UN PDF. EU DORESC SA INTRU INTR-O CATEGORIE IAR CÂND ACCESEZ TITLUL ARTICOLUL SĂ MĂ DUCĂ LA UN PDF. Edited by Eugen1968, 11 February 2017 - 08:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users