![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
inlocuire caractere intr-o variabila text
Last Updated: May 14 2017 02:04, Started by
dcrst755
, Feb 08 2017 16:42
·
0

Posted 08 February 2017 - 16:42

salut
nu prea am cunostinte de programare dar ma puteti ajuta va rog? am o variabila text intr-un cod VB ce reprezinta nume de fisier si vreau sa inlocuiesc caracterele / cu - iar cele cu * cu un x Dim numefisier As String numefisier = Selection.FormFields("Nr").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("Cod").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("anplus").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("an").Range.Text + ".doc" cum pot inlocui din variabila text "numefisier" caractere de mai sus pentru a fi un nume de fisier valid? Multumesc! Edited by dcrst755, 08 February 2017 - 16:43. |
Posted 08 February 2017 - 16:45

salut nu prea am cunostinte de programare dar ma puteti ajuta va rog? am o variabila text intr-un cod VB ce reprezinta nume de fisier si vreau sa inlocuiesc caracterele / cu - iar cele cu * cu un x Dim numefisier As String numefisier = Selection.FormFields("Nr").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("Cod").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("anplus").Range.Text + "-" + Selection.FormFields("an").Range.Text + ".doc" cum pot inlocui din variabila text "numefisier" caractere de mai sus pentru a fi un nume de fisier valid? Multumesc! folosesti functia Replace numefisier = Replace (numefisier, "caracter_de_inlocuit", "caracter_nou") Edited by nexusm, 08 February 2017 - 16:46. |
Posted 08 February 2017 - 18:18

si daca exista acest fisier, cum il sterg fara confirmare?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users