![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
problemă imprimantă hp deskjet f380
Last Updated: Feb 08 2017 15:55, Started by
AaronRodgers1993
, Feb 08 2017 15:55
·
0

Posted 08 February 2017 - 15:55

Bună seara domnilor..vin și eu în întâmpinare cu o problemă:
de curând aproximativ 3 săptămâni am achiziționat un cartuș compatibil color 21 xl (capacitate mare) pentru imprimanta hp deskjet f380...am tras în jur de 250 de pagini color cu el când surpriză mi-a dat eroare subit pâlpâind un led portocaliu ca și cum nu mi-l mai recunoaște imprimanta cartușul..între timp având cartușul original l-am băgat pe ăla să văd de la ce cartuș e problema iar la ăla original nu mai dă eroare semn că cel compatibil e problema.. aș mai putea face ceva să îl fac să își revină? mă refer la cel color compatibil orice sfat util e bine venit.. Mulțumesc.Numai bine Edited by AaronRodgers1993, 08 February 2017 - 16:00. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users